Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Eternal09 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Gietz"]Oprócz wspomnianej dwójki jest jeszcze Ronaldo, który ostatni mecz zagrał w wieku 30 lat,w 2006 roku, potem wrócił na jeden pożegnalny mecz w 2011 (ale ciężko to liczyć), Klose, Van Nistelrooy czy Podolski nigdy nie byli takimi gwiazdami, po prostu odeszli w cień ze starości, Eto'o skończył w wieku 33 lat (ale ostatni sezon z >= 5 meczami w kadrze zagrał w wieku 30 lat), kogo jeszcze rozważamy z ostatnich lat bo może gubię dobre przykłady? Chodzi mi o to że naprawdę jestem w stanie wyobrazić sobie koniec kariery reprezentacyjnej Lewandowskiego, Błaszczykowskiego, Ronaldo czy Messiego w ciągu najbliższych dwóch lat.[/quote]

To są szybkościowcy. Lewego przede wszystkim trzeba zestawić z Ibrahimovicem, a ten jak wiemy karierę reprezentacyjną zakończył ostatnio, w wieku 35 lat. By tez Shevchenko, styl gry bardzo podobny. Zakonczyl w wieku 36 lat. Dodajmy, ze Lewy sam kiedys mowil, ze bedzie chcial grac w kadrze, dopoki wystarczy zdrowia i formy.

machaj88 Młody aktywista

Cześć, po wielu latach wróciłem do fm'a i oczywiście pojawiają ciekawostki.

Wyobraźcie sobie moje zdziwienie, gdy składam zawodnikowi propozycję kontraktu (kluczowy piłkarz, ulubieniec kibiców itd.) nieco poniżej kwoty, którą mógłby zażądać, dostaję kontrofertę od agenta mojego grajka, nieco powyżej tego, czego może oczekiwać. Negocjuję dalej. Składam ofertę nieco wyższą od poprzedniej (w FM 12 agent nadal obstawiałby przy swojej pierwszej propozycji, a ja podwyższałbym ofertę aż do momentu, gdy ten złożyłby nieco niższą od poprzedniej i obaj moglibyśmy na nią przystać) a tu... JEB! Ekran czerwony i negocjacje zerwane... WTF? Co jest

Miał ktoś podobnie? Co o tym myślicie? Do poprawy?

machaj88 Młody aktywista

Podstawowe są dla mnie zawsze: determinacja, pracowitość, wytrzymałość. Do tych 3 dodaje te, które są kluczowe na danej pozycji OPŚ - drybling, podanie, technika, kreatywność, OŚ - gra głową, krycie, odbiór, siła, NŚ - wykańczanie akcji, opanowanie, gra bez piłki itd. itd. itd. Staram się nie ustawiać więcej jak 6 atrybutów, bo często bywa tak, że będzie zawodnik z dryblingiem 9, a podaniem i kreatywnością 13 i będzie doskonałym rozgrywającym ;)

Gra zawsze podpowiada kluczowe atrybuty, więc próbuj, szukaj, skautuj ;)

bimbass Partyzant

Czy ktos z was gra w FMa na ekranie 13 calowym (np. Na macu)?? Jesli tak to czy taki rozmiar jest wystarczający? Czy nie pojawiają się gdzieś suwaki zeby obejrzec wszystkie atrybuty zawodnika? Szukalem w necie screenshotów, ale ciezko znalezc. Bylbym wdzieczny za odpowiedz.

brucewayne0 Partyzant

Mam pytanko, czy w przypadku rozpoczęcia gry w wersji demo, a następnie wgraniu save'a do pełnej wersji, jest możliwość rozbudowania gry o inne ligi, czy też pozostanę wyłącznie przy lidze angielskiej ?

krzysten Partyzant

12.11.2016 12:57    #3086     Sufler - Problemy techniczne - Football Manager Touch 2017
Witam, piszę w całkiem nietypowej sprawie- mianowicie chodzi mi o stworzenie mi kariery/managera i przesłanie mi tego save, ponieważ po wyborze lig i przejściu do ekranu tworzenia managera gra się wysypuje. Będę wdzięczny!

W załączniku wybrane przeze mnie ligi.

adik141 Partyzant

Mam wrażenie że w tej wersji bardzo istotne jest reagowanie na bieżąco na wydarzenia podczas meczu. Kiedy prowadzimy pod koniec spotkania, warto się cofnąć i skupić na obronie bo SI potrafi zagrać zdecydowanie bardziej ofensywnie pod koniec meczu przy niekorzystnym wyniku.
Ogólnie cały FM jak na razie bardziej na plus, lepiej się przetwarza, płynniejsza rozgrywka. Mój stary laptop przestaje dawać radę na 3D i muszę niestety grać na niskich/bardzo niskich żeby trzymać stabilne 30fps i mimo tego nie wygląda tak tragicznie. Znajduje się też kilka nieprzetłumaczonych kwestii na PL, głównie nowości czyli media społecznościowe i analizy głównego analityka.

ag-25 Partyzant

Ja jako stary wyga w grach typu manager muszę przyznać, że po tych kilku latach od momentu jego powstania włączyłem tryb 3D i nie bolą mnie od niego oczy - więc jest dobrze!

generaltom Partyzant

12.11.2016 11:24    #3089     Sufler - Problemy techniczne - zamiast meczu od razu wynik
Witam, mam taki problem. Jak mam grać mecz to od razu pojawia się wyniki meczu, a nie jak zawsze możliwość ustawienia taktyki, rozmowy motywacyjne, sam mecz w 3D itp. Fakt ze wydajność tylko na 2 gwiazdki, ale... powtórki chodzą ok, więc to chyba nie jest problem. Może trzeba coś "odhaczyć" w ustawieniach,ale jak dla mnie to wszystko jest dobrze zrobione.Proszę o pomoc!!!

Kepus Partyzant

12.11.2016 11:17    #3090     Sufler - Problemy techniczne - Problem z LOGO - HELP
Witam,
wgrałem tak jak jest w instrukcji logo - FM 2017 Standard Logo Pack
27.10.2016 00:49, @Mojogo

Niestety pomimo buforowania,odświeżania itp w dalszym ciągu nie wgrało się logo.
Co może być tego powodem?
Help please!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution