Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Eltri Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Koledzy i Koleżanki:-)
Polecam gotową taktykę autorstwa "The Reckonist". Czterech obrońców, trzech pomocników, ofensywny pomocnik i dwóch napastników.
Zaletą jest to, że pozycje są w miarę uniwersalne, piłkarzy jest wielu na potrzebne pozycje.
Do tego mecze są pod kontrolą, zobaczycie jak obrona jest rozklepywana przed autobusem przeciwnika prostopadłymi podaniami.
Ja Wisłą sprzedałem Ondrasika, Mączyńskiego, Węgierskiego obrońcę, Sadloka i innych doświadczonych z dużymi pensjami a przeniosłem z rezerw i U18 młodziaków jak Jaworskiego, Banasika, Porębskiego, Ptaka i mu podobnych, po 12 spotkaniach jestem tuż za liderem Lechem. W Pucharze z Legią przegrałem w dogrywce, ale w lidze pokonałem ich 2:0:-)
Naprawdę polecam.
Dodatkowo udostępniam Wam plik:
https(...)914.html

Shrek Partyzant

15.11.2016 15:48    #3052     Football Manager - Świat taktyki - Cardiff City - Pomocy!
Nie wiem, czy nie położyłeś przypadkiem przygotowań przedsezonowych. Tracisz sporo bramek pod koniec spotkania, co nie wróży dobrze.

Po drugie nie wiem jak w FM 2017, ale we wszystkich poprzednich wersjach, w angielskich ligach ważniejsze niż umiejętności techniczne są atrybuty fizyczne - zawsze lepiej sprawdzał mi się zawodnik z pass np 10 -12, a siłą i wytrzymałością 15 i więcej, niż grajek z passem 15- 20, ale za to ze słabą siłą i wytrzymałością. A ty masz zespół, który pod względem atrybutów fizycznych jest dosyć słaby w porównaniu z konkurentami.

Ale wiadomo, że aby zobaczyć sedno problemu, trzeba zobaczyć wszystko, a nie powierzchowne screeny.

wiecu Partyzant

15.11.2016 11:16    #3053     Football Manager - Świat taktyki - Cardiff City - Pomocy!
Ogólnie wielki miszmasz, jeżeli chodzi o role zawodników, takich ról jak odgrywający i klasyczna 10 w ataku się praktycznie nie stosuje, sprubój teź obrońcom środkowym dać zwykła obrona, a jeżeli chodzi o polecenia taktyczne to utrzymaniem pilki sie nie gra caly czas, zwlaszcza jak jestes faworytem, wiecej swobody i trzymanie pozycji sie troche gryzie ze sobą, sprubój też szybkie centry zmienic na podania w pole lub zagrania na obieg

diabelek26 Partyzant

15.11.2016 08:32    #3054     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Przed meczem "zapisz" po meczu w zależności od wyniku "wczytaj" lub "dalej" :D:D

Tak na poważnie, rozegrałem jeden sezon pierwszy raz. Wybrałem nie Podbeskidzie ,a Tottenham i jednym punktem wygrałem Premiership, bo w ostatniej kolejce przegrał ManUtd. Odpadłem z LM i miałem przegrany finał Ligi Europy.
Taktykę wymyśliłem w 30 min (bazując na poprzednich wersjach) i było to dla mnie zaskakujące, więc z tą trudnością różnie może być..

opek26 Partyzant

15.11.2016 02:58    #3055     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze wczytaniu saveu
Witam, otóż kupiłem nowy komputer i pobrałem FMa14. Tym samym nie chciałem rozpoczynać nowej kariery, tylko ze starego komputera przerzuciłem sejwa na nowego, jednak gdy próbuje go wczytac na nowym PC, to wyskakuje mi komunikat "Zapisana gra nie została wczytana."

Z góry dzięki za pomoc.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
14.11.2016 22:23    #3056     Football Manager - Świat taktyki - Cardiff City - Pomocy!
[quote="alllan"]http://imgur.com/a/mtDlc

Proszę - kolejny mecz, ze słabszą drużyną... zobaczcie na statystyki meczowe,
oraz jaki wynik grając u siebie - zupełna porażka, jeszcze jeden mecz i wylatuję.[/quote]

Nie jestem może mistrzem taktycznym, nie widzę też jakie masz polecenia indywidualne, ale mam wrażenie, że jest tu kilka sprzeczności. Niższe tempo i szybkie centry? Więcej swobody i trzymanie się pozycji? Utrzymanie się przy piłce i wolne pole (tu już mniejsza sprzeczność)? Po prostu Twoi piłkarze nie wiedzą co grać. Taktykę też bym przejrzał na Twoim miejscu i zmienił role, ale najpierw musisz się zdecydować co grać. Nie można grać skrzydłami i szybkimi centrami, jak stara się utrzymać przy piłce i grać wolno.

patpul Partyzant

Pytania w kontekście sprzedaży zawodników/listy niechcianych. Jeśli bardziej doświadczeni koledzy zechcieliby podszepnąć niedzielnemu graczowi, to będę wdzięczny. Zakładając, że mój gracz trafia na listę niechcianych i nie ustawiam terminu, do kiedy ma być ważna oferta, jak długo będą podejmowane próby sprzedaży go. Bo jest w sumie tak, że zaraz po dodaniu go dostaję info, że nikt nie jest zainteresowany i nie mam pewności, czy w dalszym ciągbu są podejmowane próby sprzedaży, czy już nie?;)
I druga sprawa - przy ustawieniu, że za pozbycie się gościa z klubu (i/albo wypożyczenie jest odpowiedzialny (powiedzmy) prezes, to czy będzie działać w zakresie tylko wystawionych na sprzedaż (pożyczkę), tylko tych, którzy trafili na listę niechcianych czy w obu przypadkach?
Jak skuteczne jest wpisanie gościa na listę niechcianych? Interesują mnie Wasze doświadczenia przede wszystkim z ekipami z niższych lig.

swansea Partyzant

14.11.2016 22:00    #3058     Football Manager - Świat taktyki - Cardiff City - Pomocy!
[quote="Viique"]Viique, Porady

O pomoc na fmrev dziś będzie trudno,
Chodź na tej stronie widziałem już niejedno.
Jeśli gra zespołu Ci nie odpowiada,
A futbolówka wciąż do Twej bramki wpada
To mówi się trudno...

Pełne spotkania polecam Ci oglądać,
By móc więcej od swych piłkarzy zażądać.
Nie bój się poleceń indywidualnych,
drużynowych i pokrzyków fenomenalnych.
Twe postępy będę doglądać...[/quote]
Rozwaliłeś mnie;)dobre,dobre..a co do kolegi od Cardiff może zbyt ofensywnie?

Bajerniak1978 Partyzant

Moi drodzy, przymierzam się do zakupu FM 17 i mam pytanie odnośnie sprzętu, czy grafika Intel HD Graphics 520 pociągnie managera, raczej będę grał widok kulek, no ale kto wie...
Czy raczej jest to już za słaby sprzęt i trzeba dedykowaną kartę graficzną do managera?

alllan Partyzant

14.11.2016 21:34    #3060     Football Manager - Świat taktyki - Cardiff City - Pomocy!
http://imgur.com/a/mtDlc

Proszę - kolejny mecz, ze słabszą drużyną... zobaczcie na statystyki meczowe,
oraz jaki wynik grając u siebie - zupełna porażka, jeszcze jeden mecz i wylatuję.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution