Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

RedLucas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.11.2016 20:47    #3021     Sufler - Porady do gry - Jak ugryźć FMa 17?
Witam serdecznie,

Liczę na Waszą pomoc. Jestem maniakiem od FM 08. Jedne wydania były lepsze, drugie gorsze, jednak sprawiały wiele radości, tworzyło się piękne kariery itd. Problemy moje zaczęły się tak naprawdę od FM 16. Na naprawdę wiele, wiele prób udało mi się stworzyć dosłownie kilka save'ów z udanymi karierami. Przez udane rozumiem np zaczęcie na bezrobociu i zrobienie z jakiegoś przeciętniaka światowego topu, albo doczłapanie się do zmieniając kluby do tych najlepszych. We wcześniejszych wersjach praktycznie każda była udana.

W 17 tradycyjnie zaczynam sobie od mocnego klubu, aby poznać grę. Biorę Man Utd, dwa podejścia i za każdym razem miejsce koło 4, bez szans na mistrza i zwolnienie przed końcem sezonu.

Co się zmieniło od 16, co mogło mi umknąć? Z treningu wszyscy zadowoleni, sztaby szkoleniowe mocne. Trenowane taktyki opanowane prawie na maxa. Próba zmian ustawień, nastawienia, podań itd itd. Kombinowanie też przy indywidualnych rolach piłkarzy, aby wyciągnąć z nich maxa i dalej nic.

Bardzo liczę na pomoc, bo obecnie gra przestała mi sprawiać radość :( Jak macie pytania, to walcie.

jakub34517 Partyzant

20.11.2016 13:01    #3022     Sufler - Problemy techniczne - Problem 0xc000007b FM 2017

Wszystkie sterowniki mam zaktualizowane karty graficznej .net f.. i ogólnie wszystkie które potrzebne.
Szukałem na necie ,ale nic nie pomogło macie jakąś radę ?
Co

machlak Partyzant

18.11.2016 23:00    #3023     Sufler - Problemy techniczne - Problem z logami
no ok to by wychodziło ze to to ale wgrałem tez do ligi 1-4 i niektore kluby tez mają złe loga, a niby te loga na cmrev sa do FM 17.

machlak Partyzant

18.11.2016 22:52    #3024     Sufler - Problemy techniczne - Problem z logami
Witam

Rozpocząłem nową karierę w Polskiej 5 lidze okręgowej i mam duzy problem, chodzi o to że loga klubów nie nie zgadzają się z zespołem??
Są oczywiście loga w niższych ligach co się wyświetlają poprawnie ale większość z tego co zauważyłem jest źle przypisana do kjlubów?

O co chodzi jaka jest tego przyczyna w FM 16 wszystko wyświetlało się poprawnie?

Mam wgrane :

Metalic logopack
Polska - 2016/2017 [Standard] http://www.cmrev(...)rd_.html
Liga Okręgowa - 2015/2016 [Standard] http://www.cmrev(...)rd_.html

Czy to może chodzić o to że ta paczka z logami do klubów okręgowych jest do FM 2016?

Prosze o pomoc bo chciałbym rozpocząć kariere na dodatku PLU ale przez te loga nie jestem w stanie :(

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
18.11.2016 22:22    #3025     Sufler - Edytor - Dodanie herbu, rezerw - zlecenie
Tylko nie dodam strojów do bazy danych, mogę je zrobić w stylu SS' jak otrzymam zdjęcie oryginalnych w jakich grają (domowe i wyjazdowe).

Eltri Partyzant

18.11.2016 19:47    #3026     Sufler - Edytor - Dodanie herbu, rezerw - zlecenie
Panowie przeleję 20zł pierwszej osobie lub na cel charytatywny, która udostępni plik ze zmienionym herbem w Odrze Opole na prawdziwy oraz doda zespól rezerw do ligi okręgowej opolskiej I oraz wprowadzi jako stroje główne czerwono-niebieskie. Tak, aby współgrał z obecnym dodatkiem PLU 2017 1.1.
Dzięki. Plik na forum, uzgodnienia na priv.

boniek78 Partyzant

18.11.2016 17:13    #3027     Football Manager - Kącik graficzny - Kits 3d problem
Witam,w każdej wersji FMa mam problem z zainstalowaniem koszulek 3d,niby robię wszystko dobrze a i tak ich nie ma w grze.Pobierałem rożne wersje, dodam że zwykłe koszulki 2d działają.Aktualnie gram w FM 2017 a koszulki 3d pobierałem stad i nie tylko
http://www.fm-th(...)16-2017/
Może przydałby się jakiś tutorial.

krystian125_chud... Partyzant

18.11.2016 10:21    #3028     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Tak jak narzekano, że przed patchem wielu graczom występowały crashe, tak ja przed łatką 17.1.2 nic nie miałem, a po jej wydaniu w ciągu godziny miałem dwa crashe...

krystian125_chud... Partyzant

[quote="10swistak"]Przejrzyjcie swoje polecenia taktyczne panowie. Jak gracie ofensywnymi bocznymi obrońcami i wysoką linią obrony to nie ma co się dziwić, że obrońcy dostają piłki za plecy. W realnej piłce jak zespół gra wysoką linią obrony to każdy "kalafior" kopnięty za linię obrony to idealna piłka dla szybkiego napastnika. Ja w średnim Reading zachowałem 17 czystych kont z Jonathanem Bondem w bramce...[/quote]
Tak jak kolega napisał, tak samo wiele meczów na zero z tyłu z tym że ja z kolei mam problemy z napastnikiem i brakiem goli z jego strony... :-)

t0mek180690 Partyzant

18.11.2016 09:09    #3030     Football Manager - Świat taktyki - Słaba Arka
W Arce brak klasowego napastnika no bo Zjawinski cóż. Musisz dobrze dopracowac stale fragmenty i gra z kontry może vyc zlotym środkiem:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution