Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Slayer666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Na plus i nie chodzi o tegorocznego fm'a ale tak do trzech wstecz,realizm rozwoju talentów.Objąłem Axuerre,w rezerwach spodobał mi się 17 letni środkowy pomocnik Gonzalez,wrzuciłem go do składu i przez dwa lata stał się kluczowym zawodnikiem,wartość poszła z 500k euro do 6mln a atrybuty zwłaszcza psychiczne skoczyły o 3-4 i teraz bardziej przypomina adepta La Masi niż gwiazdę beniaminka Ligue 1,to samo zrobiłem z 17 letnimi Basilą w Nantes,tylko powąchał podstawowy skład i leci do góry wszystko
Natomiast ogromnym minusem tegorocznego wydania jest rynek transferowy,na becie jakoś jeszcze szło ale teraz to za każdego wonderkida kluby życzą sobie chore pieniądze.W becie miałem Harita z Nantes za 3-4 mln a teraz chcą 20,Koziello czy Sanson po 40,Diop z LAfontem z Tuluzy też kosmos,nie idzie w ogóle pozbywać się szrotu z drużyny,wczesniej zawsze jakis beniaminek albo bogacz ze słabą renomą zbierał takie odpady po 2-3 mln a obecnie muszą gnić u mnie w rezerwach,nikt się nie łasi na talenty w mojej drużynie.Taka Sevilla to by w fm'ie zbankrutowała bo nikt by od nich nikogo nie chciał kupić i nie robiliby takiej kasy co roku,nie da się tak jak wcześniej prowadzić średniaka z Ligue 1 i zarabiać kokosy na promowaniu utalentowanych argentyńczyków czy rodzimych perełek,kupiłem Ongende z PSG za 700k,fantastyczny pierwszy sezon w Ligue 2 potem w Ligue 1 20 goli,swietna gra,wartosc skoczyła do 8 mln ale poza lekkim zainteresowaniem werderu i schalke nikt absolutnie nie składa za niego oferty to samo z pozostałymi graczami

RedLucas Partyzant

21.11.2016 21:55    #3012     Sufler - Porady do gry - Jak ugryźć FMa 17?
U mnie to jest po prostu średniawa gra przez cały czas. Bez jakiś serii dobrych, czy słabych. Zwycięstwa raz wymęczane, a raz remisy z ogórkami, z mocnymi przeważnie porażki, choć też nagle potrafiłem na wyjeździe ograć Chelsea będącą w gazie 5:3 ^^

rafkos7732 Partyzant

21.11.2016 21:01    #3013     Sufler - Gra przez sieć - Gra w sieci
Jesli szukasz ludzi do wspólnej gry w sieci to zapraszam cie do naszej otwartej grupy na Facebooku https(...)4525567/

wiecu Partyzant

21.11.2016 19:49    #3014     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote="wiecusFM"]Witam,

Nie wiem czy tylko ja cierpię na taką przypadłość, ale nie znalazłem nigdzie takiego wątku.
Mam problem z taktykami, po wybraniu zarządzania taktykami nie mam możliwości wybrania żadnego folderu. Przycisk lokalizacja jest niedostępny.

Powoduje to, że nie mogę ani załadować ściągniętej taktyki, ani zapisać swojej.
Proszę o poradę. Z góry dziękuję.[/quote]

Być może grasz online i opcja wczytywania taktyk lub list życzeń jest zablokowana.

Eltri Partyzant

21.11.2016 19:22    #3015     Sufler - Edytor - Dodanie herbu, rezerw - zlecenie
Kondi dzięki za odzew. Nie wiem co to SS`. CMREV właśnie mnie wyprzedził i wykonali herby, stroje do 1 ligi i Ekstraklasy. Jeżeli będą wykonywali także niższe ligi to szkoda naszego czasu, chyba że ogarniesz rezerwy:-) Będziemy w kontakcie. Nie sądziłem, że dodanie rezerw to tak trudny problem, dodaję zatem 10 więcej. Oferta nadal aktualna, jeżeli ktoś ogranie wszystko to zapraszam.

Eltri Partyzant

No i 2 miejsce w lidze za Lechem. Taktyka naprawdę ciekawa, akcje bramkowe w większości środkiem pola. Czasami możecie wygrać 0:6 by zaraz przegrać 0:4. Ale ogólnie polecam wypróbować.

krystian125_chud... Partyzant

Jak w swoich taktykach ustawiacie napastników, jakie role im przydzielacie oraz jakie polecenia? Chciałbym Was się zapytać jaką rolę mają u was napastnicy przy bocznych pomocnikach, jakie przy skrzydłowych i jakie przy schodzących napastnikach? Wiele taktyk "nakreśliłem", ale u mnie napastnicy są bezużyteczni, tak jak bym grał dziesięcioma zawodnikami...

Darein Partyzant

Mam pytanie czy tylko ja mam takie wrażenie że wersja beta była lepsza niż ta po patchach , gralem w beta i byłem pozytywnie zaskoczony polecenia wykonywane przez piłkarzy bramki fajne nawet jak traciłem to jakoś to wyglądało a teraz jaką drużyne nie wezme to napastnik nota z reguły 6.4 - 6.3 strzela co 4-5 meczy . sam na sam obok bramki dostaje od skrzydłowego na patelni to w bramkarza no nie moge komputer jakos nie ma takich problemów , bramkarz większość strzałów wpuszcza po krótkim gdzie stoi przy tym słupku albo wbija sobie do bramki mam polecenie graj krótko to wypier..... piłke na połowe przeciwnika dałem graj na odgrywającego to wali wszędzie tylko nie na niego nie wiem czy ja jestem taki słaby już w tą gre czy co .zauważyłem że co sezon trzeba modyfikowac taktyke bo komputer sie dostosuwuje to akurat na plus

RedLucas Partyzant

20.11.2016 21:29    #3019     Sufler - Porady do gry - Jak ugryźć FMa 17?
Też notoryczna sytuacja u mnie. Gram u siebie z ogórkami. Wymęczę to 1:0 i koło 85 minuty dostaje 1:1 i heja ;/

Zwolay Partyzant

20.11.2016 21:16    #3020     Sufler - Porady do gry - Jak ugryźć FMa 17?
ehhhh....ja dziś miałem podobne dylematy-gram Newcastle-cel to oczywiście mistrzostwo Championship,prowadzę 1:0 z Fullham,jest 92 minuta i co?Samobój.Czyj ? Mojego bramkarza.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution