Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

bary87 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Niestety nie. Nawet na oficjalnym forum nie potrafią pomóc. Po prostu gra ma bug, który nie wychodził wcześniej. Mi w każdym bądź razie nie pomogli.

Tysqie24 Partyzant

23.11.2016 10:12    #2992     Football Manager - Ogólna dyskusja - Rezerwy Wisły
Jest taka mozliwosc ale tylko przez edytor . Sam osobiscie gram Wislą i dodalem rezerwy do jej macierzystej ligi czyli do III ligi grupy IV... Test lig nie wykazuje zadnych bledow . Prosze o to moj plik edytora z rezerwami Wisły wlasnie w/w lidze . Wszystko oparte jest na FM REVOLUTION Polska Liga Uptade 2017 v1.1 , tylko jest zmieniona wlasnie ta drobnostka z rezerwami Wisly :)

Prosze o to plik , ktory trzeba wrzucic do folderu "editor data" i rozpoczac od nowa rozgrywki : http://www.wysli(...)odt.html

koza1975 Partyzant

nona razie mirror 1

z

http://www.cmrev(...)3_0.html

koza1975 Partyzant

acha czyli w sumie nie musze zakładać graphics / pictures / facepacks ? tylko luzem wypakować do fm 2017 ?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
moje dokumenty/sports interactive/football manager 2017/graphics/pictures/facepacks

Tak wygląda cała ścieżka. U nas w instrukcji jest napisane tylko do "football manager 2017" ponieważ wszystkie paczki zawierają już te dalsze foldery.

koza1975 Partyzant

czyli luzem do folderu football manager 2017 wypakować ?

myślałem że ma to wyglądać tak L moje dokumenty/sports interactive/football manager 2017/graphics/facepacks ???

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
graphics/pictures/facepacks

lub w przypadku logosów czy kitsów ścieżka ta sama tylko z końcowym folderem "kits" lub "logopacks"

Viique Młody aktywista

W mojej wcześniejszej wiadomości nie było ani grama ironii.

[quote="Dowolna instrukcja instalacji facepacka"]Pobrany plik należy wypakować do katalogu użytkownika określonego w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2017”. Po włączeniu gry należy wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian”, a następnie kliknąć „zatwierdź”.[/quote]

Cała filozofia
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Viique Młody aktywista

Jeżeli po przeczytaniu instrukcji i obejrzeniu tutoriala wyjaśniającego jak wgrać facepack, wciąż Cię to przerasta, radziłbym odpuścić sobie tę grę - piszę całkowicie serio.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

koza1975 Partyzant

graphics/facepacks chyba ???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution