Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

slaviozo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja póki co 10 kolejek Valencią :) Denerwowały mnie co rusz zapytania o jakiś Juniorków ale przynajmiej wiem gdzie są HOT talenty bez wchodzenia w rezerwy. Terminarz kosmiczny 1 mecz z Espanyolem moja taxa ofensywna i dostaje 4-1 ine reagowałem na podpowiedzi Asystenta. 2 mecz z Realem taksa bardziej wyważona żeby nie mówić defensywna. Reagowałem poleceniami krycia presinngiu itp Wynik 1-1. Dla mnie jest oki widać że dużo dają taxy mimo że można je kreować w zasadzie samemu przy podpowiedziach Asystentów/Trenerów. Fakt taki że wolno się uczą taktyki ale wydaje mi się że to zależy od ilości poleceń. Jako 2 taxe mam wczytaną 4-4-2 bez dużej ilości poleceń i pod kątem nauki mimo że jej nie stosuje póki co w meczach idzie znacznie szybciej. Dla mnie trochę za dużo transferów w topowych klubach ten pierwszy sezon powinien być mocno ograniczony bo po co aktualne składy jak 1 kolejkę gra już zaciąg nowych grajków. Szczególnie Anglia robi parcie na Włochy czy Hiszpanie. Minusów jak narazie brak bo i z 5 sezonów trzeba pograć chociaż już widzę że poziom trudności jest spory. Jak to mówi Tomek Hajto to są te detale i trzeba zwracać uwagę i szybko reagować ;)

Darein Partyzant

No te spalone dziwne tez mi się trafiały a co do transferów to jak grałem Palermo to opchnąłem bentivegne za 29 mln euro z bonusami ale np jest tam napastnik węgier balogh zająłem 4 msc w lidze a ona dał 10 bramek w 20 meczach ocena średnia 7.20 i nikt go nie chce nie mówie żeby tyle samo co za bantivegne żeby mi dali bo on miał 15 asyst i 8 bramek w 30 paru meczach ale koleś który ma 20 lat i strzela 10 bramek w jednej z lepszych lig swiata na pewno czyjąś uwage by przykuł i za jakieś 5-10 milionów mógłby iść gdzieś . Dodatkowo wkurza mnie jak ciągle dostaje oferty nienegocjowalne za smieszną kase a ja taka daje to zawsze odrzucają i muszą się targować

adik141 Partyzant

23.11.2016 23:42    #2983     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Grając Fortuną Dusseldorf w 2 Bundeslidze i awansując do 1, podczas wyszukiwania piłkarzy wyskakuje mi że żaden Niemiec z 1,2,3 Bundesligi nie jest zainteresowany dołączeniem do mojej drużyny.

PavS Partyzant

23.11.2016 20:37    #2984     Sufler - Problemy techniczne - Nie mogę uruchomić gry
[quote]I tu się mylisz, bo widziałem tutaj chyba z 2 tematy na forum zaraz po premierze gry gdzie dana osoba kupiła sobie konto za 5 zł i błąd był podobnego typu tzn. "gra się nie uruchamia, odczekaj 24 godziny" coś w tym stylu to było[/quote]

Tu masz typowy problem, skoro jest nawet specjalnie generowana strona wsparcia, dodam że po polsku i wystarczyło nie rzucać na lewo i prawo typowego "na pewno pirat" czy "konto za 5zl". Serio nie pomagasz w rozwoju strony skoro kogoś szukającego rozwiązania problemu z miejsca mieszasz z błotem, mając zerowe rozeznanie w temacie. Do tego ta "grupa moderator" :|

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
23.11.2016 20:32    #2985     Sufler - Problemy techniczne - Nie mogę uruchomić gry
@PavS
I tu się mylisz, bo widziałem tutaj chyba z 2 tematy na forum zaraz po premierze gry gdzie dana osoba kupiła sobie konto za 5 zł i błąd był podobnego typu tzn. "gra się nie uruchamia (problem z połączeniem), odczekaj 24 godziny" coś w tym stylu to było.

PS. Na Originie jest podobnie z takimi współdzielonymi kontami.

edit. Jeszcze odnośnie problemu. Może spróbuj przeinstalować sterowniki do neta lub masz jakąś blokadę, która blokuje Ci grę i nie wykrywa połączenia?

PavS Partyzant

23.11.2016 20:28    #2986     Sufler - Problemy techniczne - Nie mogę uruchomić gry
[quote]Po pierwsze to odnoś się z szacunkiem.[/quote]

Nigdy nie będę się odnosił się z szacunkiem do człowieka, który zamiast najpierw się czegoś dowiedzieć to z miejsca oskarża, a więc panuj nad swoimi opiniami jeżeli chcesz zasłużyć na szacunek. Kolejna sprawa, w "kontach za 5zl" tracisz po prostu dostęp do tego konta z powodu jego skasowania na steam, a tu jest problem stricte z grą.

Tak więc jak nie masz o czymś pojęcie to się nie wypowiadaj, taka prosta zasada, która uchroni cię przed kolejnym głupiutkim wpisem.

[quote]tak i tak. Zawsze przycisk "koniec" jest nieaktywny ... kurde już nie wiem co zrobić :/ [/quote]

Pozostaje ci tylko SI, u mnie zawsze działało.

PavS Partyzant

23.11.2016 20:16    #2987     Sufler - Problemy techniczne - Nie mogę uruchomić gry
[quote]Jak się kupuje FM-a na aukcjach internetowych za 5 zł to tak potem jest...[/quote]

Nie rób z siebie i kogoś idioty jak nie masz pojęcia o problemie. Miałem to samo, a jak chcesz to wkleje ci zdjęcie pudełka i paragonu z Empiku. Mentalność typowej cebuli "nie wiem jak pomóc, ale się wypowiem byle komuś dopiec". Moje gratulacje.

P.S. Jeszcze grupa "moderator" normalnie wstyd.

2paclife88 Partyzant

23.11.2016 20:15    #2988     Sufler - Problemy techniczne - Nie mogę uruchomić gry
No to właśnie kolego ale gra kupiona jest legalnie :)

PavS Partyzant

23.11.2016 19:58    #2989     Sufler - Problemy techniczne - Nie mogę uruchomić gry
Bardzo proste, klikasz "następnie", co łączy cię ze stronką wsparcia, pojawia ci się taki długi kod, który kopiujesz, wklejasz w okienko kolejnej "wiadomości" i grasz.

TakiKuba Partyzant

Misiaczki! Generalnie strasznie nie lubię tego tematu ale że sytacja jest, jak informuję, nieciekawa to muszę z tego skorzystać. Składa się na to fakt że mój obecny komputer po małych rewolucjach z poprzednim, jest na tyle słaby że mogę sobie włączyć max ze 3 ligi z jednego kraju i tak grać i odbiera mi to możliwość jakiej najbardziej bym chciał czyli zaczać gdzieś w dolnych polskich ligach albo jako bezrobotny i piąć się po szczeblach rozwijającej się kariery prowadząc co raz to lepsze, bogatsze kluby. Rozumiecie, musze mocno uszczuplić moje preferencje na najbliższą karierę.
Chcę sobie zrobić milutkie pożegnanie z FM16 (bo o nim mowa, w oczywiście tej najnowszej wersji 16.3.coś tam), zanim nadejdzie moment kupna nowego sprzętu wraz z nowym FM'em (kto wie może wyrobie się przed FM18). Z Fm15 zegnałem się grająć Gironą (2liga hiszpańska) i pomiędzy awansem z pierwszego miejsca do 1ligi w pierwszym sezonie a kolejnym jakiś większym sukcesem troszkę minęło ale grało mi się bardzo przyjemnie.

Czego szukam?! Bo się rozpisuje, pewnie w dodatku nie zrozumiale, pomyślicie sobie że kretyn jakiś czy coś.
Otóż szukam:
- Zespołu z któregoś czołowego Europejskiego kraju (Anglia, Hiszpania, Włochy, Francja, Niemcy..) (Chociaż Włochy najmniej bo ostatnio grałem Milanem <3.
- Zespół niekoniecznie z pierwszej ligi, nawet wolał bym z niższej ale MAX 3... 4liga.
- Zespół który ma młodych zawodników, utalentowanych na których śmiało mogę postawić, co niekoniecznie musi mi się od razu opłacić. To jest najważniejszy argument.
- Fajnie by było żeby szkółka i wyszukiwanie młodzieńców były na jak najwyższym poziomie (w miarę możliwości). Jak i również w miarę możliwości jak największy stadion.
- Budżet? Chciał bym klub RACZEJ bez długów a sam budżet... no coś tam ma być ale też nie muszą to być wielkie sumy. Chce mieć możliwość wydania paru milionów ojro od razu.
- Fajnie by było gdyby to był klub, w przypadku pierwszej ligi to bez wygrania tejże ligi, a w przypadki niższych lig - żeby to był klub który nie grał w tych najwyższych rozgrywkach. Ale w tym podpunkcie mogę przymknąć oczko.
- Oraz najmniej ważny punkt, ażeby w tym klubie był jakiś ciekawy zawodnik, lepszy od pozostałych albo z jakąś ciekawą karierą lub z ciekawą historią z życia realnego wziętą.

Próbowałem AJ Auxerre bo mi przyszło na myśl w miare pierwszę ale no nie siada, nie bardzo, nie ma chemii.
Chodzi mi po głowie Malaga chociaż nie wiem jak to się ma do końca do moich potrzeb.
Potrzebuję pomysłu, z góry bardzo dziękuję.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution