Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.11.2016 20:38    #2971     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM17
Kiedyś i u mnie pojawił się ten problem, mniej więcej od kilku lat nie wgrywam logopacków i innych bajerów graficznych.

Dokładnie chodzi o ilość wolnego miejsca na dysku, gdzie wgrywasz grafikę, dotyczy to także ilości wybranych lig do rozgrywki, jak Ci muli po wgraniu grafiki, to podejrzewam, że może chodzić o ram dodatkowo.

U mnie po usunięciu grafiki, gra zaczęła chodzić szybko, nie zawieszała się itp.

marekrasz Partyzant

Nie nastawiaj sie głownie na ofensywe .Musisz znalesc odpowiedni balans miedzy atakiem a obroną. Ustawiając taktyke pamietaj ze musisz miec do tego odpowiednich graczy aby to działało .

wiecu Partyzant

zależy od taktyki jaką grasz

2paclife88 Partyzant

24.11.2016 17:36    #2974     Sufler - Problemy techniczne - Nie mogę uruchomić gry
[quote="Tyskie19"]"Steam jest aktualnie w trybie Offline (brak połączenia z internetem), do pierwszego uruchomienia niezbędny jest tryb Online (Połączenie z internetem) ...

Dziwne , jezeli gra juz byla uruchamiana to powinna odpalic w trybie offline ...

Chyba ze masz to samo co ja u siebie np w Gridzie 2 , ze za kazdym razem jak odpalam gre to wyskakuje informacja w stylu " przygotowania do pierwszego uruchomienia aplikacji " za kazdym raazem choc po wlaczeniu dalej mam swoje configi i konto . Ciezko okreslic zrodlo problemu . Pewnie robiles spojnosc plikow ... To co pisali koledzy wyzej , trzeba pisac chyba do supportu SI[/quote]

Była uruchomiona ale zrobiłem reinstalację i dlatego teraz o to też pyta. A gra jak nie chodziła tak nie chodzi ...

wachu196 Partyzant

witam
gram juz jakis czas w nowefo fm. moj problem dotyczny masowej ilosci traconych brakem po akcjach ze sprzydeł przeciwnika. po prostu pilka wedruje na skrzydlo dorzucenie i brameczka :D juz mi brakuje cierpliwości. czy ktoś uporwał się z tym faktem?

wolfikSMYW Partyzant

24.11.2016 16:06    #2976     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM17
szukam pomocy! nie jestem jakims mega graczem FM'a ale w kazdego roku staram sie troszke pograc :) moje pytanie jest takie, czy przy zakupie nowego orginalnego FM 17 moge ze strony wgrywac logopacki facepacki itd? poniewaz wgralem na probe logopack polskiej nizszej ligi wszystko ladnie pieknie zadzialalo lecz po 5 min gra sie zacina i nic nie da sie zrobic. ktos pomoze?

Jov Partyzant

Polecam Ci Derby Country. Osobiście do gry tym zespołem nakłonił mnie film o Brianie Clough pt. "Przeklęta liga". Warto zobaczyć przed rozpoczęciem kariery tą drużyną. Klub ma ciekawy herb. miłe dla oka barwy, kilku ciekawych zawodników (Tom Ince, syn Paula, oraz Will Hughes - po kilku latach etatowy reprezentant Anglii). Grają w Championship, ale posiadają dość bogatą historię - 2 razy Mistrz Anglii i raz półfinalista Pucharu Europy. Daj znać czy się zdecydowałeś :)

Tysqie24 Partyzant

24.11.2016 11:39    #2978     Sufler - Problemy techniczne - Nie mogę uruchomić gry
"Steam jest aktualnie w trybie Offline (brak połączenia z internetem), do pierwszego uruchomienia niezbędny jest tryb Online (Połączenie z internetem) ...

Dziwne , jezeli gra juz byla uruchamiana to powinna odpalic w trybie offline ...

Chyba ze masz to samo co ja u siebie np w Gridzie 2 , ze za kazdym razem jak odpalam gre to wyskakuje informacja w stylu " przygotowania do pierwszego uruchomienia aplikacji " za kazdym raazem choc po wlaczeniu dalej mam swoje configi i konto . Ciezko okreslic zrodlo problemu . Pewnie robiles spojnosc plikow ... To co pisali koledzy wyzej , trzeba pisac chyba do supportu SI

mumciu Partyzant

witam. nie wiem co się ze mna (moimi klubami dzieje). pograłem sobie troszkę Lechem i Feyenoordem.....i do stycznia bardzo fajnie, dużo ciekawych meczów, dominacja, posiadanie piłki, wysokie miejsce.........natomiast w lutym/styczniu zaczyna się regres i to mega regres.......zdarzają się mecze bez celnego strzału, outsiderzy mnie dominują, brak skuteczności i większość meczy w dupę.......
ma ktoś na to pomysł?

wislak87 Partyzant

@slaviozo

to co piszesz, trzeba grać z drużyną, reagować na wszystko - to jest mega i daje rezultaty.

Gra się nie nudzi.

Po 1 sezonie jednak te media społecznościowe już mnie nie ciekawią, na początku czytałem ale teraz w zasadzie ''spacjuje" dalej.
Albo radę damy, albo jak tynk odpadamy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution