Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2016 14:46    #2951     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
Mi udało się dostać kod pierwszego dnia i trochę tam popykałem (jakieś 7-8h). Gra jest bardzo ciekawa, fajnie są pozmieniane i pododawane funkcje kart, jak i nowe karty. Jako, że jest to beta to ciągle pojawiają się niedociągnięcia - przed łatką źle zbalansowane decki (teraz już jest trochę lepiej), czasami wywala połączenie podczas gry, choć dosyć rzadko. Co do mikropłatności - ja sam nie kupuję beczek i spokojnie da radę zbudować talie, która przy odpowiedniej taktyce i myśleniu może ograć większość przeciwników, choć Ci co kupili coś lub grają więcej, naturalnie mają szybciej dostęp do lepszych kart. Jak dodadzą ranking kiedyś, to usprawni to losowanie przeciwników do wyrównanego pojedynku.
Ogólnie grę polecam tak na godzinkę dziennie, nawet bardziej się opłaca grywać krócej a regularnie niż raz w tygodniu przez pół dnia.

marekrasz Partyzant

Grupa: Użytkownik
27.11.2016 10:59    #2952     Football Manager - Ogólna dyskusja - Znowu padł save ?
Gram od wersji 06 nigdy nie miałem problemów z savem . Teraz kiedy pykam w 17 juz czterokrotnie padł save . Jak tu grac ?

PavS Partyzant

Ciężko napisać o optymalnej ilości graczy skoro nie znamy specyfikacji Twojego kompa. Wiadomo, ze im więcej grywalnych lig tym rozgrywka ciekawsza, ale z drugiej strony nie każdy sprzęt to udźwignie. 100k, o których pisze Robal, to dosyć sporo i będziesz się męczył czekaniem o ile nie masz sprzętu przynajmniej średniej klasy.

robal15 Młody aktywista

100k to optymalna ilość graczy.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

nomad89 Partyzant

Witam serdecznie jako że jestem tutaj nowy.

W FM'a gram od ładnych paru lat, jednak dopiero teraz postanowiłem napisać a w zasadzie poradzić sie Was, co do rozmiaru Bazy danych jaką wybieramy na początku gry.

Od zawsze wybierałem takie ustawienia: rozmiar bazy - duża + ze wszystkich kontynentów pozycja aktualni reprezentanci, co łącznie daje ok. 35 000 piłkarzy z tego co pamiętam.

Nie wiem czy nie jest to za mało, ponieważ gdy próbowałem znaleźć kilka talentów, np E. Horvath (GK), który gra bodajże w USA lub jakikolwiek talent polecany na różnych stronach o FM'ie to ich po prostu nie ma.

Czy ktoś może pomóc??

Z góry dziekuje :)

elmoro Partyzant

Zapomniałem o jednym, jest jeszcze jedna rzecz, która irytuje - pytanie czy tylko u mnie. Drybling. Gram Górnikiem Zabrze i naprawdę nie widziałem udanego dryblingu czy to Plizga czy inni z niezłymi atrybutami jak na I ligę (zdarza mi się oglądać całe mecze). Od razu przy próbie zabrania się z piłką jest zabierana przez rywala. Zero dryblingu. W drugą stronę niestety działa to inaczej. jak jest u was? mogę załączyć filmiki żeby pokazać jak to wygląda.

elmoro Partyzant

Moim zdaniem przesadzacie. Nie jest tak źle z tym FMem. Nie zauważyłem problemu z bramkami traconymi tuż po zdobyciu ich przez nas i karnymi. Mogę się doczepić tylko tego, że jest sporo słupków i poprzeczek i gra obrony jest dosyć bierna - niestety tylko naszej, komputerowa obrona gra lepiej.

amadeo Partyzant

Hej, gram w FM 2016 i mam problem jak w temacie. W zakładce dodaj/usuń ligi mam zaznaczone ligi z 7 krajów i z dwóch z nich chciałem zrezygnować (by dodać inne). O ile z dodawaniem nowych lig nie ma problemu, to zaznaczone przeze mnie rozgrywki do usunięcia nie usuwają się w określonych terminach. Co ciekawe, ich status nie ulega zmianie w tym sensie, że wciąż wyświetlone są jako ligi do usunięcia, ale jego termin co sezon przesuwany jest na sezon następny. Czy ktoś z Was spotkał się z tym problemem? Czy da się to jakoś rozwiązać (może nie wykonuję jakiejś tajemniczej, ukrytej sekwencji poleceń znanej tylko wtajemniczonym)? Pozdrawiam!

romantico Partyzant

Makaron, jak Cię lubię i szanuję, to teraz powiem, że bzdury pleciesz.
gram trzeci sezon Lechem, oglądam często mecze moich rezerw, mecze LM czy repry, w tym młodzieżowej i jeżeli są takie przypadki to w minimalnym stopniu.

@bezzyc...u mnie zdarzyło sie trzy razy pod rząd i jakoś żyję.

Kartvel Partyzant

25.11.2016 21:30    #2960     Sufler - Problemy techniczne - Przydział pamięci RAM
Ciekawe. Sam będę porządnie testować dopiero mając już wszystkie dodatki, które chcę (i trochę upgrade'owany sprzęt).
Na razie potwierdzam, że uruchamia się bezproblemowo ze 147 plikami dodatków, w tym claassena oraz niższymi ligami do standardowo grywalnych krajów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution