Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gallacher Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.11.2016 20:11    #2941     Sufler - Problemy techniczne - FM17 - wymagania techniczne
Posiadam takie same parametry w Lenovo i grywam w FM na średnich detalach bo na wyższych się przycina a więc sądzę powinieneś bez problemu uruchomić nowszego FM i grać na niższych czy nawet średnich detalach.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Czarny33 Partyzant

30.11.2016 20:03    #2942     Sufler - Problemy techniczne - FM17 - wymagania techniczne
Cześć,
z sentymentem planuję powrót do ulubionej gry mojej młodość. Oczywiście chodzi o serię FM. Przed zakupem gry, chciałbym jednak wiedzieć, czy sprzęt który obecnie posiadam będzie wystarczający, czy jednak konieczne będzie przesiadka na coś mocniejszego. Z racji tego, że kompletnie się na tym nie znam, proszę was o pomoc. Czy na moich podzespołach będę mógł grać w FM17?
-4 gb ramu
-procesor intel core i3-3110M 2.4GHz
Karty graf:
-AMD Radeon 8570M
-Intel(r)HD Graphics 4000 (to chyba jakaś podstawowa)
Windows 10 x64
Jeżeli jeszcze jakieś info jest potrzebne to dajcie znać.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

pera44 Partyzant

30.11.2016 19:42    #2943     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam ktos chetny przez siec pograc?:) ja poczatkujacy wiec wspolne z kims pogram :) piszcie na PW

Jagiellonii Partyzant

29.11.2016 11:07    #2944     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
ja moge pograc

lahata Partyzant

Grałem wcześniej innym klubem i wszystko dobrze działało.
Jak teraz zaczynam grę od nowa to zawsze jest 1 zawodnik.

Darein Partyzant

Może to komuś pomoże , bo ktoś pisał wcześniej że zawodnicy grali dobrze i nagle robi się lipa wszystko w plecy miałem tak samo gram bournemouth 2 sezon początek marzenie ale później tragedia 10 meczy bez zwycięstwa zauważyłem że jakoś nie graja tak jak mają polecenia dałem taktyke na trening ogólny i sie odwróciło 10 meczy bez porażki w tym remisy w arsenalu i chelsea i z 17 msc jestem na 9 . Sezon wczesniej dawałem trenować taktyke i miąłem 5 msc na koniec w tym zanidbałem i o mało byłby spadek albo zwolnienie

arthil Partyzant

[quote="krystian125_chudy"][quote="10swistak"]Przejrzyjcie swoje polecenia taktyczne panowie. Jak gracie ofensywnymi bocznymi obrońcami i wysoką linią obrony to nie ma co się dziwić, że obrońcy dostają piłki za plecy. W realnej piłce jak zespół gra wysoką linią obrony to każdy "kalafior" kopnięty za linię obrony to idealna piłka dla szybkiego napastnika. Ja w średnim Reading zachowałem 17 czystych kont z Jonathanem Bondem w bramce...[/quote]
Tak jak kolega napisał, tak samo wiele meczów na zero z tyłu z tym że ja z kolei mam problemy z napastnikiem i brakiem goli z jego strony... :-)[/quote]

No dobra Panowie, to jak byscie to rozwiazali? Chcesz grac nastawieniem ofensywnym(w tym bocznymi ofensywnymi obroncami), to i obrona musi byc wysunieta.Gra na spalonego? Ciezka sprawa do wyuczenia obrony.A z kolei cofnieta obrona przy ofensywnym nastawieniu robi zbyt duza luke.
Jakie widzicie na to rozwiazanie? Aby grac skutecznie z przodu, a z tylu na zero?

romantico Partyzant

[quote="mb15juve"]Czy u Was tez wystepuje taki blad, ze samo w trakcie meczu zmienia pilkarzy pozycjami ? U mnie to jest nagminne zmienia mi lewego skrzydlowego z prawym, czy napastnikow miedzy soba, gdzie maja rozne role i nijak pasuja potem do tych 'nowych'.[/quote]

A sprawdziłeś w opcjach taktycznych zawodnikow czy nie maja zaznaczonej opcji "zmieniaj pozycje" czy jakos tak....

Grasz pewnie na jakiejś taksie z zagrabanicznej strony i nie doczytałeś...

wiecu Partyzant

ja wybieram ok. 10 największych lig europejskich, i w niestandardowym dodaje reprezentantów i piłkarzy z największych klubów ze wszystkich kontynentów, wtedy się gra płynnie i przyjemnie

nomad89 Partyzant

Powiedzcie mi w takim razie, bo nie wiem czy dobrze to zrozumiałem. Czy ja wybieram ilość w graczy również w okienku gdzie wybiera się grywalne ligi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.