Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

TheMati95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam Podczas wczytywania zapisu wywala do pulpitu i wyskakuje komunikat program przestał działać Czy można jakoś naprawić save

Makaronczterojaj... Partyzant

Nie narzekałem,grałem sobie i analizowałem ,ale miarka się już przebrała. W jednym sezonie z 3:1 do 3:3 z 3:0 do 3:4 z 4:1 do 4:6. I od razu zaznaczam,że w drugą stronę "0" takich wydarzeń. No ale fakt jak się remisuje mecze w sytuacji strzałów 20(10) do 7(1), albo 30(15) do 5(2) to można się po prostu zastanowić co za debil pisze takie algorytmy,że jest nagromadzenie tak mało prawdopodobnych zdarzeń w jednym sezonie.
Milczeniem pominę wyniki z jedną z reprezentacji w Afryce. 6:4,4:4, 7:1 .
Zapomniałem dopisać,że porażki zw meczach w którym jest się zdecydowanym faworytem, z zespołami z ogona ligi są już nie tylko irytujące,a wręcz wku..... I dlaczego mam znowu wrażenie,że wynik zależy od wybranego rodzaju "skrótu" meczu

Sound Partyzant

Witam,grałem w fm2016 wszystko było ok wszystkie poprzednie lata były opisane kto zdobył tytul mistrza kraju itd w nowym fm nie ma,wiecej na screenie,pomoze mi ktoś jak to rozwiązać?
zapodaj.net/025d84c8f0fb8.png.html,wiem ze wyrzucałem jakieś piki,i dodałem real name fix

Sound Partyzant

Witam,grałem w fm2016 wszystko było ok wszystkie poprzednie lata były opisane kto zdobył tytul mistrza kraju itd w nowym fm nie ma,wiecej na screenie,pomoze mi ktoś jak to rozwiązać?
zapodaj.net/025d84c8f0fb8.png.html,wiem ze wyrzucałem jakieś piki,i dodałem real name fix

Muras17 Partyzant

01.12.2016 22:11    #2935     Sufler - Edytor - Ograniczenie obcokrajowców
Witam! Mam taki problem ze nie wiem jak w edytorze fm 2017 zmienić to zeby w Lotto Ekstraklasie zmniejszyć liczbę obcokrajowców w pierwszej jedenastce. Pozdrawiam!

grzelu_sdz Partyzant

01.12.2016 13:39    #2936     Sufler - Problemy techniczne - Gra wychodzi do paska
Witam szlag mnie zaraz trafi zakupiłem grę a nie mogę w nią grać bo za każdym razem jak ja włączę to po 1-5 minutach wywala mi do windowsa na pasek i nic nie mogę zrobić tylko zresetować lapka. Formatowałem go wgrałem nowe sterowniki do karty i nic nie pomaga. Sprzęt chyba dobry Geforce gt 745m ,intel core i5-4200, cpu @2,50 ghz 8 ram.Miał ktoś podobny problem i go rozwiązał POMOCY

MikeJot Partyzant

01.12.2016 12:19    #2937     Football Manager - Ogólna dyskusja - Live Stream
Witam wszystkich zapalonych managerów :) w managera gram od juz ponad dekady i wydaje mi sie, ze idzie mi calkiem niezle. wczoraj postanowilem ze swoja gre bede udostepnial na zywo wiec jesli ktos bylby zainteresowany obejrzeniem jakiegos spotkania ewentualnie wymiana zdan na temat gry, zawodników etc zapraszam na moj profil Belenus88 na twitch. tv. Zaczalem gre Legia, poniewaz jest to klub ktoremu kibicuje. zapraszam

LUCAS1995 Partyzant

01.12.2016 09:07    #2938     Football Manager - Ogólna dyskusja - Polska Liga
Witam , mam pytanie jak gram polskimi klubami i pniemy się w rankingu europejskim mamy coraz wyższy rozstaw w europejskich pucharach , nasza liga jest 5 potęgą w Europie , to czy dostaniemy wyższy kontrakt na transmitowanie meczów rodzimej ligi , bo o ile się nie myle to na początku jest 10tys euro , to dość mało po 5-6latach gry i nie utrzymamy za to kluczowych zawodników , w Legi mam 2020 rok i nieźle idzie , ale nie wiem czy jest sens grania tak dalej i czy udam mi się przyciągnać lepszych sponsorów do ligi i większe kontrakty. Jeżeli mógłby ktoś pomóc to byłbym bardzo wdzięczny:), fajnie by było jakby ktoś wrzucił screena z kariery w załóżmy 2025 rok w Polsce jak to wyglada, najbardziej zależy mi na finansach. Zapraszam do dyskusji:)

Czarny33 Partyzant

30.11.2016 22:30    #2939     Sufler - Problemy techniczne - FM17 - wymagania techniczne
Zgodzę się z tym. Jest ktoś jednak w stanie bardziej profesjonalnie ocenić, czy FM17 pójdzie. Nie chciałbym kupić gry i nie móc w nią grać.

romantico Partyzant

30.11.2016 21:12    #2940     Sufler - Problemy techniczne - FM17 - wymagania techniczne
Bo Lenovo moze i shit ale fajny shit. Ja też gram :-)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution