Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
chętnie się dowiem jak ustawiacie dwóch napastników, jeżeli gracie parą w ataku oczywiście. Bo mnie to zaczyna wkurzać ostro, bo praktycznie w każdym meczu napastnicy są moimi najsłabszymi zawodnikami i kończą poniżej 6,6 nawet mimo asysty czy gola. Najlepiej idzie jak któryś wchodzi z ławki, wtedy może nawet dublet ustrzelić, ale napastnik grający od początku zazwyczaj gra bardzo cienko. Gram wyłącznie środkiem (min. 75% ataków leci), próbowałem już kilku wariantów z miernym skutkiem (odgrywający + wysunięty, odgrywający + F9, F9 + wysunięty).

jarekao Partyzant

Grupa: Użytkownik
Mam wrażenie że za łatwo osiąga się 100% znajomość taktyki. 3 miesiące grania z rotacją 22 zawodników i już zespół jest zgrany. Dodatkowo chyba większe znaczenie ma teraz znajomość taktyki + morale. Zrobiłem sobie swój zespół z AS Monaco i w pierwszym sezonie miałem mistrza Ligue 1, puchar Francji i puchar Ligi. W Lidze Europejskiej odpadłem w półfinale. Jakichś super zawodników też nie mam. Mimo 80 mln na transfery chyba wolę wystawiać moich starych zawodników co mają 2,5 gwiazdki umiejętności. Wydaje mi się że teraz taktyka ma większy wpływ na wyniki niż w poprzednich edycjach.
A czy warto kupić? Oczywiście. Dla mnie przesiadka z wersji 2016 była bardzo udana i jest kilka fajnych usprawnień.

Lakier Partyzant

Witam, mam zamiar zrobić składy z sezonu 2001/2002. Na celu mam lige angielską, francuską, hiszpańską, holenderską i włoską.
Może będzie ktoś zainteresowany żeby pograć ?
Na bieżąco będe wrzucał screeny drużyn, które są już zrobione:

Hiszpania:
FC Barcelona - imgur.com/a/5SBoN
Real Madrid - imgur.com/a/lDXAt

+
imgur.com/a/gDG6P - pewnie jeszcze pozmieniam atrybuty niektórym zawodnikom.

Aktualnie pracuje nad Deportivo, później Valencia :)

Andzrej K Partyzant

Siema zadam pytanie dla wiekszosci wyda sie idiotyczne .Robiac ta reinstalke to usuwam cały folder FM 17 z dokumentow i folderu z gra czy steam sam to zrobi ?

Viique Młody aktywista

06.12.2016 00:05    #2925     Sufler - Inne - Osiagniecie FM 2017
Zbugowane osiągnięcie - według Steama ma je 0% graczy; sam również go nie posiadam ;)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Tysqie24 Partyzant

05.12.2016 23:42    #2926     Sufler - Inne - Osiagniecie FM 2017
Witam , gram juz sobie 3 sezon i tak zaczalem przegladac osiagniecia i jest jedno ...

W siatce!
Twoja drużyna zdobyła bramkę w meczu o punkty

No po 3 sezonach udało sie zdobyc pare bramek xD i w europejskich pucharach tez ... ale czemu dalej nie odblokowalo owego osiagniecia ?

HUGO00 Partyzant

05.12.2016 23:41    #2927     Sufler - Edytor - editor fm 17
mam nowa co gre z sklepu zainstalowana gra chodzi wchodze w narzedzia biore download editor i on nie dziala wlacza sie ale nie moge nic na nim robic pomozcie>>>

Darein Partyzant

Gram bournemouth 4 sezon mam w ataku calluma wilsona benika afobe i saido berahino i już nie moge patrzeć na to jakie sytaucje oni marnują to jest kur.... niemozliwe ciagle grają na 6.4-6.3 na sezon strzeli najlepszy z 10 bramek co mam zrobić wybiega taki wilson sam na sam w bramkarza 5 min pozniej znowu od połowy biegnie obok bramki no nie mam siły do nich nic nie idzie bo brakuje mi goli gram z np chelsea i najpierw mam z 4-5 dobrych sytuacji i nie bramy no to potem dostaje 1-2 i po zawodach takich meczy dużo najlepsze jest to że w pierwszych 2 sezonach wilson dął 24 bramki w drugim 17 w trzecim 12 a teraz po 24 meczach ma 6 taktyka ta sama . Już grac sie nie da zamiast w pucharach grać mieć msc w pierwszej 5 to kopie sie w środku tabeli tylko 1 sezon miałem 5 msc brakuje mi ich goli , aha jakby co to terning ofensywa i meczowy i gólny dawałem nic nie pomaga

chester6666 Partyzant

04.12.2016 21:55    #2929     Football Manager - Ogólna dyskusja - pomoc ??????
cze mam pytanko nie wczytuja mi sie skórki tz np jak chce wgrać koszulki z I ligi polskie lub zdjecia twarzy to mi nie wczytuje lub w całej grze znikaja wszytskie herby prośze o pomoc.
Wczesniej mi sie tak nie zdarzało nagle dnia nadzień po prostu przestało mi to działa a komfort gry jest o wiele lepszy .Wchodziłem na stem i aktualizowałem pliki lokalne ale to nic nie działa

dante77 Partyzant

Witajcie rewolucjoniści!
Mam ochotę zacząć przygodę z FM17, lecz zanim zdecyduję się na zakup chciałbym pograć w DEMO. I teraz gorąca prośba do Was. Potrzebowałbym plik zapisu z nową rozgrywką, z dużą bazą danych i grywalnymi ligami: Anglia1i2, Francja, Niemcy, Holandia, Hiszpania1i2, Włochy 1i2 i, Polska. Damy radę?
Wielkie dzięki :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution