Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Brożka szanuje, dlatego gra, bo Zachara i Ondrasek zawodzą na całej linii. Na kilkanaście spotkań wszyscy mają średnią ocen na poziomie 6.5-6.7, i tylko kilka bramek (Brożek chyba 5, Zachara 2, Ondrasek 3). Najlepiej spisuje się młody Banik, który strzelił chyba 3 bramki w 5 spotkaniach. Co do gry środkiem - daje radę (3. miejsce w połowie sezonu, porażki tylko z Legią i Lechem), chociaż irytuje ilość oddawanych strzałów z dystansu, mimo wszelkich obostrzeń. Na pewno łatwiej byłoby grać wrzutkami, co pewnie zrobię w najbliższym czasie. Ja gram tak: (ss poniżej), zmieniłem tylko rolę DPŚ i OPŚ (Uryga jest moim najlepszym piłkarzem...), a z napastnikami ciągle kombinuje. Skończy się tym, że zacznę grać skrzydłowymi i wygram ligę w cuglach.

Hageon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam, czy ktoś mógłby mi doradzić sposób jak przyśpieszyć rozgrywkę w FM 2016 po 20 rozegranych sezonach?
Chodzi o to, że mam sezon 2037/38 i niestety rozgrywka straciła na płynności np. otworzenie profilu zawodnika zajmuję dłużej niż zwykle, a o przetwarzaniu już nie wspomnę.
Początkowo miałem ok. 24 lig z kilku krajów, obecnie zmniejszyłem do minimum, które mnie interesuję.
Pod względem sprzętowym raczej ok jest.
Prosiłbym o jakieś rady, jeśli ktoś wie jak pomóc :)
Pozdrawiam

mumciu Partyzant

witam, mam 3 sezon Lechem, wreszcie awansowałem do LM i sprzedałem dwóch graczy za ponad 3mln euro.
Mam szanse za 7-9 mln wsiąść Emre Mora po sezonie bo jest na liście transferowej, brać i zrobić mały komin płacowy? czy może macie innych ciekawych schodzących napastników z lewej i prawej strony?
dzięki z góry za opinie.

romantico Partyzant

10.12.2016 16:52    #2914     Serwis - Uwagi i propozycje - Statystyka FM rev
Bolson, ale nikt do "polskiej" stron traktujących o fmie, rev nie porównuje, gdyż wszystkie polskie strony ze sobą dobrze współgrają Mr. Green

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="robal15"]Nie ma to jak typowy mecz w Fmie.... kurwa mać!
https://www.twitc(...)06349500[/quote]

niezłe , jak moje 3:4 . Cztery celne i 4 bramki. Ja musiałem strzelić dwa razy więcej. Ale miałem farta i gra mi się zawiesiła :)

Slayer666 Partyzant

No niestety ale muszę odłożyć moją barwną kariere w Sochaux do czasu pojawienia się jakiejś łatki,5 sezon,dużo utalentowanych wychowanków,znalezione nastoletnie perły za bezcen,wszystko to jest zamazywane tragicznym silnikiem meczowym.To jest bez sensu,żebym obijał słupki i poprzeczki a rywal oddawał po 1-2 celne strzał i wygrywał mecze.W dodatku bardzo,bardzo często pierwszy celny strzał rywala jest zamieniany na bramkę co doprowadza mnie do totalnego zniechęcenia i zaprzestania grania,podoba mi się poprawiony zmysł taktyczny koputera,dla przykładu ja gram środkiem,3 napastników i 3 środkowych pomocników ale wpadłem na scianę w postaci Auxerre,który wyszło na mnie czymś na wzór 3-2-1-3-1 i za nic w świecie nie mogłem ich zdominować i przegrałem mecz,w następnym spotkaniu Nicea która gra cały zeson zwykłym 4-5-1 nagle zmieniła ustawienie na wzór tego Axuerre,kopmuter myśli,stara się mnie pokonać ale nie trzeba mu w tym aż tak pomagać,żebym bał się o wynik za każdym razem gdy jakiś szrot pędzi na moją bramkę,nie działa w ogóle pressing obońcy zachowują się jak linia Legii w meczu z Wisłą Płock gdy Furman włożył im bramkę
FM jest do bólu schematyczny,ciągle pomocnicy rzucają piłkę do bocznych obrońców wykrecających niesamowite liczby goli/asyst,Gdy postanowiłem dac im funkcje obrony i skupic się na srodku pola aby posyłali piłki do moich 3 napastników to automatycznie zacząłem być przez każdego łojony,po prostu bez tysiaca wrzutek nie idzia nic osiągnąć w tej grze

Tysqie24 Partyzant

[quote="Gietz"][quote="Tyskie19"]Dopiero zauważyłem post. Raczej nie byłoby problemu ze wrzuceniem save. Pliki z FM2016 mam dalej prawdopodobnie także jutro rano zerkne i podrzuce jak dalej jest zaoferowanie tym tematem[/quote]
Jasne, chętnie się temu przyjrzę (ale to musi być FM17, kod się zmienił w stosunku do FM16).[/quote]

Aaaa ... to ja tamtem post pisalem w sierpniu tego roku i wtedy jeszcze grałem w wersje 16 :/ ...

Tysqie24 Partyzant

[quote="Viique"]Olej Brożka i daj zagrać w pierwszym składzie Porębskiemu na OPŚ WR atak - odwdzięczy Ci się bardzo szybko. Sam Ondrasek jako odgrywający zdobył u mnie koronę króla strzelców.[/quote]

Ale Brożka to Ty szanuj ;D dwie f9 z ondraskiem i król strzelców w pierwszym sezonie tego pierwszego.

Viique Młody aktywista

Olej Brożka i daj zagrać w pierwszym składzie Porębskiemu na OPŚ WR atak - odwdzięczy Ci się bardzo szybko. Sam Ondrasek jako odgrywający zdobył u mnie koronę króla strzelców.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

krystian125_chud... Partyzant

[quote="SuperZiemniak"]chętnie się dowiem jak ustawiacie dwóch napastników, jeżeli gracie parą w ataku oczywiście. Bo mnie to zaczyna wkurzać ostro, bo praktycznie w każdym meczu napastnicy są moimi najsłabszymi zawodnikami i kończą poniżej 6,6 nawet mimo asysty czy gola. Najlepiej idzie jak któryś wchodzi z ławki, wtedy może nawet dublet ustrzelić, ale napastnik grający od początku zazwyczaj gra bardzo cienko. Gram wyłącznie środkiem (min. 75% ataków leci), próbowałem już kilku wariantów z miernym skutkiem (odgrywający + wysunięty, odgrywający + F9, F9 + wysunięty).[/quote]

Ostatnio miałem podobny problem z rolą napastnika, pisałem nawet na forum, ale żadnych porad się nie doczekałem. Obecnie gram taktyką 4-3-1-2 i jeden napastnik gra jako kompletny ze wsparciem i drugi jako wysunięty napastnik, przy czym kompletnemu w indywidualnych dałem dodatkowo wybieganie na wolne pole. Jest nieźle, spodziewałem się bagna, a nie jest aż tak źle. Jedyną wadą zestawienia moich napastników jest to, że zdarza im się grać nierówno - jak jeden rozgrywa dobry mecz, to drugi zazwyczaj ma słabszy lub na odwrót :) Ale strzelać strzelają.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution