Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

vicomino Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mój piłkarz Immobile przez dwa sezony strzelił po 30 goli, zero zainteresowania, wg mnie to błąd. W pierwszym sezonie mimo że nie było jeszcze mega sukcesów to zainteresowanie piłkarzami było duże, tak jakby zaprogramowane były oferty za Andersona, De Vrija, Keity. Teraz cisza, zobaczę co będzie po sezonie...

Tom88 Partyzant

Pewnie to że najwyższe oceny dostają ofensywnie grający boczni obrońcy to nie poprawili

josiu Partyzant

To do tego trzeba zachęty? Ja mam problem jak się zniechęcić. Wróciłem do gry ostatnio grając w CM 01/02 i choć oczywiście nie jest to już ta sama magia, to tak się wkrecilem, że wszędzie myślę o nastepnym meczu, przeciwniku, transferach. itp. .Zaznaczam,że mam 3 dychy na karku i żonę, która uważa mnie już za całkiem nienormalnego. Bo to,że od lat ogladam NBA będąc fanem jednej z najsłabszych drużyn jeszcze jakoś rozumie. Ale patrzenia się w biegające chłopki i tabelki już nie potrafi ogarnąć heheh.

vicomino Partyzant

Problem był tu gdzieś wcześniej poruszany ale chciałbym poznać Wasze opinie po dłuższej grze jednym klubem. Gram trzeci sezon Lazio i osiągam dobre wyniki (4, 2 i obecnie w połowie sezonu 2 miejsce, puchar Włoch). Widzę że jest słabe zainteresowanie innych klubów moimi wyróżniającymi się piłkarzami które spada z sezonu na sezon. W pierwszym sezonie był szał, musiałem sprzedać kilku najlepszych. Po drugim sezonie chciało odejść dwóch ale był problem by znaleźć im klub który by chciał zapłacić rozsądną kwotę. Teraz w połowie trzeciego sezonu nie dostałem żadnej! oferty za swojego piłkarza. A kilka perełek mam (Berrardi, Sisto, Obiang, Cataldi, Saponara itp). Podobnie jest z propozycjami dla mnie jako menadżera, zero ofert. To zaczyna być trochę nudne...

prokariont Partyzant

Cześć. Ja w innym temacie. Mogę gdzieś tu znaleźć aktualne składy do FM 2013? Pograłbym, ale nowego FM nie pociągnie mój komputer

fazy7 Partyzant

Witam,
Mam pytanie do osob które graja na tabletach w FMT 17
Przymierzam sie do zakupu tableta tylko nie wiem jak będzie lepszy 8,9 czy 10 calowy ekran ?
Jest moze jakaś osoba co gra i napisała jakiego ma tableta i jak chodzi gra na nim i jaka jest jego opinia ?
Pozdrawiam

Slayer666 Partyzant

Wchodzę w dział scoutingu,wyszukuje talenty do lat 16,hmm coś mało ciekawych graczy,a gdyby tak odznaczyć opcję wyszukuj graczy zainteresowanych grą w twoim klubie?to byłoby nie złe,patrzymy hmmm na ekranie pojawia się wiele pereł,składam oferty za 3 z nich,nie z jakiejś Barcelony tylko Metz,Tuluza i jakiś klub z Belgii,co się okazuje?Ze co prawda się wahają i w ogóle ale jak złożę fajną ofertę to mogą na nią spojrzeć,oczywiście każdy jest zadowolony z kontakru i w zimę wzmocnie swoją drużynę juniorów trzema perełkami,więc się pytam,po co mi ta opcja wyszukuj tylko zainteresowanych grą w twoim klubie skoro gdybym sam nie poszukał to obok nosa przeszłyby mi takie talenty?

taczek Partyzant

Jest początek stycznia i dobremu grajkowi kończy się kontrakt 30 czerwca i nie mogę mu złożyć propozycji i spróbowałem 2 innym i też nic ktoś wie dlaczego ?

robal15 Młody aktywista

Najlepsze wyniki osiąga się grając cały mecz.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Tomek83 Partyzant

Kurde myslalem ze to tylko ja zauwazylem ze gorsze wyniki osiaga sie grajac na rozszerzonych w trybie 3d niz w 2d albo w ogole tylko komentarz

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution