Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sarnaa17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Niee, to nie mój wiek, choć znam wiele siedemnastek z którymi szybciej by się dogadało bo nie noszą tak głowy wysoko. Gościu, co czytam Twoje wpisy to ciągle narzekasz.

O jakim błędzie Ty mówisz? Gra tak się wczytała i tak uznała za stosowne, bardzo prawdopodobne. Może przez ten rok poznał super gości i wstyd mu było odchodzić? Taki Wasilewski nic nie znaczy w Leicester jako piłkarz, ale jako charakter jest najważniejszy. Myślisz, że dlatego że nie gra odszedłby do największego rywala? Może tak samo jest z Mammana. Przestań narzekać i baw się grą.

Bez odbioru.

Slayer666 Partyzant

@sarnaa17,uczyli Cię w szkole czytac ze zrozumieniem? No chyba,że liczba 17 to twój wiek.Już o tym pisalem,gdyby jego decyzja byla logiczna to absolutnie nie mialbym pretensji,ze postanowil odrzucić moją ofertę.Mammana ani się w Lyonie nie zakochal ani się nie utożsamil z klubem.Po roku siedzenia na lawce zostal wystawiony na listę transferową,faktycznie podczas 12 miesięcy grzania lawy w nowym kraju,nowej lidze,nowej druzynie,ktorej wczesniej nie znal,pokochal Lyon jako miasto i klub i gdy tylko widzi jakiś Zielony kolor to od razu pluje,tak bardzo znienawidzil ASSE.
Jakby posiedzial w Lyonie z 3-4 lata,poznal lige,druzyne,atmosfere derbów,coś wygral to faktycznie wtedy mialoby sens czucie jakichkolwiek animozji względem ASSE,w tym wypadku nie można o tym mówić,wystąpil ewidentny bląd

sarnaa17 Partyzant

Slayer zachowujesz się jak typowa księżniczka z bajki, tylko Ty masz rację i koniec... Ja interesuje się piłką i wiem, że takie sytuacje się również zdarzaja, racja, jest wielu piłkarzy, którzy zmieniali barwy i grali u największych wrogów, ale też byli tacy co się szybko utożsamiali i za żadne skarby nie chcieli odchodzić. I to jest piękno piłki, to że Dabo czy Gomis zmienili barwy to Argentyńczyk ma być taki sam? Każdy jest inny, to nas rozróżnia. No właśnie, jest ambitny, może ambicją mu nie pozwala? Jak chcesz to odpal sobie edytor i zrób skład jaki chcesz, to że Ty uważasz że jakiś junior ma mieć -9 to nie znaczy, że faktycznie musi tak być. Zejdź na ziemie.

Slayer666 Partyzant

@Romantico,jakie rzucanie newgenami? Clement i Clerc to wychowankowie Lyonu,którzy grali w ASSE,Clement gra do dziś,Bafetimbi Gomis to wychowanek ASSE,który wywolal swego czasu skandal przechodząc za 13 mln do Lyonu,Dabo tez wychowanek Zielonych,boczny obronca,gral m.in Sevilli,ktory przywdziewal potem barwy Lyonu,widzę ze w ogóle nie interesujesz się Ligue 1 więc przestań mnie pouczać.
W dodatku Mammana nie dość,że nie ma absolutnie za co być wdzięczny Lyonowi bo przesiedzial caly rok na lawie to jeszcze ma w osobowosci "ambitny",nic nie piszę o jakiejsc nadzwyczajnej lojalności,nie ma również w ulubionych klubach Lyonu,jednym slowem kolejny bląd

romantico Partyzant

Slayer, z całym szacunkiem do Ciebie, ale rzucanie tu nazwiskami nic nie znaczy. Ja też mogę Ci porzucać nazwiskami newgenów jak ma to bardziej ubarwić moją wypowiedź Mr. Green
Tyskie dobrze rzekł - jak nie chce przejść to jego wola, widocznie ma tak zakodowane i możesz mieć pretensję do gościa, który tak go ustawiał. Ja próbowałem ściągnąć gościa z Lechii i też dostałem tekstem, że rywal bla bla bla, a najlepsze, że zagrał tam pół sezonu.

Przez dwie wersje to ja narzekałem na FM'a, więc widzę, że mam godnych następców. Makaron też widzę, że wydoroślał :-)

Slayer666 Partyzant

@Romantico,tu nie chodzi o "moje ASSE" tylko o realizm.Gomis,Dabo,Clerc,Clemont wędrowali pomiędzy Lyonem a ASSE a gość,który jest na wylocie z drużyny w której siedzi rok z czego większość meczy na lawie nagle zaczyna palać do Lyonu taką milością,że odrzuca ofertę gry w mistrzu Francji.Gdyby on w tym Lyonie posiedzial z 3-4 lata,cos wygral,poznal smak derbów,zżyl się z drużyną to ok,rozumiem ale nie w takich okolicznościach.Podejrzewam,ze gdy gral w River to nawet nie wiedzial gdzie Lyon leży

Tysqie24 Partyzant

Co za brednie :D Idąc tym krokiem rozumowania , Robert Lewandowski dalej by grał w Zniczu Pruszków a Jurek Dudek wlasnie koczyl by kariere grajac w GKS Tychy . Sa ludzie i ludzie . Bielik ? Faktycznie , swietnie porownanie . Mlodzik dostaje szanse gry i nauki w jednym z najlepszych klubow europy , to co mial byc wierny klubowi ? Jak juz wyzej napisalem , sa ludzie i ludzie . Jeden bez problemow i krepacji odejdzie do druzyny najwiekszego rywala , a inny bedzie mial z tym problem i nie bedzie chcial tam odejsc . Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora . Przykladow bedzie mozna mnozyc i mnozyc , jak jakis zawodnik odszedl do druzyny najwiekszego rywala ale sa i tacy , ktorzy deklaruja sie , ze tego nie zrobia . Wiec ja nie wiem , co slayer niby maja tu naprawic :D ? Niechce przejsc to nie przejdzie ... Jego decyzja .

romantico Partyzant

Slayer, przestań grać. Brednie piszesz.
Idąc Twoim tokiem rozumowania to taki Nikolić bez problemu powinien grać w Lechu, bo to też najemnik. Nie znasz takich pojęć jak wierność klubowym zasadom.
Już lepiej byś spację klikał Mr. Green

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
26.12.2016 13:29    #2859     Football Manager - Ogólna dyskusja - Transfer
Kim grasz? Screen?

marekrasz Partyzant

26.12.2016 10:38    #2860     Football Manager - Ogólna dyskusja - Transfer
Kupiłem Alabe pod koniec sezonu ( Wybrałem opcje najblizszy mozliwy ) Zamiast przyjsc w Lipcu transfer zostanie sfinalizowany dopiero za rok . Kuzwa co jest grane ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution