Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Slayer666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
@Zwolay,przejdź lepiej na 2d,więcej widać i można szybciej zmodyfikować ustawienie i błędy gdy się ogląda z góry.Szkoda strzępić ryja na 3d w FM'ie,szkoda że nikt nie chce rzucić kilka baniek na jakąś fuzję z fifą albo PS aby "przelać" ich grafikę na dzieło Milesa

Zwolay Partyzant

-->Slayer666
Mam ustawiony tylko na obronę (bez libero)-wykopy nie mają tu znaczenia.Po prostu gamoń złapie piłkę koło bramki,koło słupka,trzyma ją i wyłazi poza pole gry po czym ją rzuca na ziemię (animacja wygląda tak jakby rzucał z wściekłością) i jest rożny dla przeciwnika.Zdarzyło mi się to kilka razy.Gra oczywiście oryginał.Na marginesie powiem że silnik meczowy to kompletne dno.Nic nie poprawili a mogłoby to lepiej wyglądać-dużo lepiej przy niewielkim wysiłku.Każda piłka leci jak po sznurku.animacje zawodników takie same,bieg wygląda nienaturalnie...ja wiem że to nie najważniejsze w tego typu grach ale mimo wszystko uważam że powinni się lepiej postarać.

Slayer666 Partyzant

29.12.2016 12:40    #2833     Sufler - Porady do gry - "New ageny"
@Mercal to zależy jakim grasz klubem,kazdy ma przydzielony odpowiedni poziom generowania się juniorów,w edytorze sobie popatrz,taki Lyon czy Rennais mają po 19 na 20 pk dlatego co nabór mają perełki nowe,koordynator do szkolenia juniorów odpowiada za selekcje więc im lepszy tym większe prawdopodobioeństwo,ze trafi do ciebie wonderkid no i sukcesywne powiększanie siatki do wyszukiwania juniorów abyś wyszukiwał dzieciaków z coraz obszerniejszego rejonu

Slayer666 Partyzant

@Sarnaa17,po prostu nie odpowiadam na dziecinne zaczepki,chętnie dziele się przemyśleniami dotyczącymi tej gry ale nie zamierzam ładować czyjegoś paska atencji,eot
Dla mnie to jest kolejny bug,małe zainteresowanie zaowdnikami grającymi sezon życia,ilu już było takich graczy,którzy po jendym udanym sezonie odchodzili za grube miliony,mało jest na rynku dobrych lewych obrońców a tutaj proszę,dwukrotny mistrz Francji,w idealnym wieku,drugi rok z rzędu prezentuje wyborną formę i nawet pies z kulawą nogą na niego nie spojrzy http://www.fotos(...)8669098c http://www.fotos(...)eec0e2cf pół Europy powinno się o niego zabijać,mam wybrane 5 czołowych lig,ogólnie to tylko Vlasic i Romero są na celowniku Barcelony poza tym słabo z ofertami za moich graczy,takie Montpellier to zostało po zdobyciu mistrza rozsprzedane w ciągu 2 lat,ostatnio Valencia tak samo albo Marsylia a w grze na radarze innych drużyn są tylko ewidentne wonderkidy,przeciętni gracze,którzy rozgrywają sezon albo i sezony życia też powinni dostawać masę ofert,tym bardziej że mój Haidara jest bardzo przyzwoity

vicomino Partyzant

Ja z czerwonymi kartkami zauważyłem dziwną sytuację z drugiej strony - kontroluje sobie mecz, przeciwnik dostaje czerwoną i zaczyna mnie cisnąć! Na razie kombinuje, gram szerzej, bardziej ofensywnie ale kończy się to kilkoma kontrami przeciwnika. Czyli jak grasz w przewadze to najlepiej cofnąć się i grać z kontry??? Trochę bez sensu...

Mercal Partyzant

28.12.2016 21:23    #2836     Sufler - Porady do gry - "New ageny"
Witam!
Nie wiem czy ten temat był już poruszany i jeśli był to proszę o odwołanie mnie do niego :D.Przechodząc do sedna chodzi mi o nowych generowanych piłkarzy a raczej jak dojść do tego aby dolosowywano mi naprawdę niezłych graczy bo póki co to jest jakiś dramat a gram bodajże 6-7 sezon polskim zespołem.Jakieś pomysły?

Slayer666 Partyzant

@Karo,nie gram skrzydłowymi,gram kontrole,bardzo płynną z cofniętym pomocnikiem i dwoma wysuniętymi rozgrywającymi,w ataku mam 3 napastników z czego dwóch do fałszywe 9 odgrywające bardzo dużą rolę w konstruowaniu akcji,tym większym absurdem było totalne zdominowanie Borussi na wyjeździe grając w 10,stwarzałem sobie setke za setką chociaż w konstrukcji akcji brakowało jednego ogniwa
Tutaj kilka perełek,tzw killer shot http://www.fotos(...)3cdeea79 http://www.fotos(...)423c19b9 http://www.fotos(...)fd071ab7

karo Partyzant

Przy grze w 10 nie traci się, aż tak bardzo. W dalszym ciągu można wypełnić wszystkie sektory na boisku. Rezygnujemy z dwóch skrzydłowych i przechodzimy na dwóch napastników. 4 obrońców, 1df pomocnik, dwóch środkowych i dwóch napastników. W ofensywie dużo nie tracimy, jedynie w defensywie nie mamy asekuracji na skrzydłach, ale gra nadal jest płynna, nikt nie wchodzi sobie w drogę i każdy sektor gry jest wypełniony.

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="vicomino"]Makaron, mi takie mecze zdarzają się 4-5 razy w sezonie, niestety w drugą stronę, jak przewagę posiada mój przeciwnik zawsze przegrywam...[/quote]

Akurat ja to wygrałem, by za chwilę przegrać przy strzałach 14(8) : 7(2) w eliminacjach do Ligi Mistrzów z jakimś ogonem, na który notowania były 4:00. No i jeszcze kontuzje, w każdym meczu po jednej. Kończymy przygodę z tym badziewiem bo z cyborgami z Czarnogóry nie bardzo mi się chce grać.

Slayer666 Partyzant

Też macie takie wrażenie,że grając w osłabieniu wasi zawodnicy stają się groźniejsi? Prowadzę 2-1 z Borussią na wyjeździe,Haidara dostaje czerwo,więc wpuszczam lewego obrońcę za jednego z 3 napastników,zaczynam grać dwójką w ataku i dzięją się cuda,stwarzam okazje za okazją,dwójka napastników klepie sobie pomiędzy rywalami,ostatecznie strzelam jednego gola i wygrywam 3-1,to samo z Juventusem.Z nimi co prawda przegrałem 1-3 ale po czerwonej kartce Vlasicia znowu przeszedlem na gre dwójką w ataku i stwarzałem sytuacje ostatecznie strzelając jednego gola
@Vicomino,Włochy są tragiczne pod tym względem,do gry juniorami polecam Sochaux i Rennais co roku przychodzą perełki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution