Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Slayer666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
@Vicomino,pewnie że wtedy gra zaczęłaby mocno mulić na słabych laptopach ale to jest cena jaką płaci się za postęp i rozwój gry,Miles nie może sobie zaprzątać głowy"czy to pójdzie na słabych komputerach",on musi nieustannie rozwijać ten produkt aby nie stał w miejscu.Krokiem milowym byłoby właśnie porządne zainwestowanie czasu i pieniędzy w nowy tryb 3D

vicomino Partyzant

Myślę, że FM ma tyle różnych danych do przetworzenia w czasie meczu (a przynajmniej mam taką nadzieję że to robi :)) że znaczna poprawa grafiki w 3D mogłaby spowodować duże spowolnienie gry, a nie każdy gracz FM ma mega maszynę do gier z super kartą graficzną. Zaczęło by się narzekanie na wymagania sprzętowe itd

Tysqie24 Partyzant

Najłatwiej to w terminarzu . Wybierasz mecz i tam gdzie jest zaznaczone na obrazku bedzie napisane jacy zawodnicy nie beda mogli zagrac przez kontuzje czy przez zawieszenie .

https://zapod(...)jpg.html

Tysqie24 Partyzant

[quote="Zwolay"][quote="sarnaa17"] jakby dali mi grafe jak w fifie to ta gra stracilaby urok[/quote]

No-nie popadajmy ze skrajności w skrajność.Fakt jest taki że tryb 3d przypomina gry sprzed 2 dekad ,nie zauważyłem też poprawy w stosunku do wersji z roku 2016 a to już lekkie przegięcie bo jest co poprawiać to raz a dwa że za to po prostu biorą pieniądze.[/quote]

Dlatego ja osobiscie jestem wierny trybowi 2D :)

Zwolay Partyzant

[quote="sarnaa17"] jakby dali mi grafe jak w fifie to ta gra stracilaby urok[/quote]

No-nie popadajmy ze skrajności w skrajność.Fakt jest taki że tryb 3d przypomina gry sprzed 2 dekad ,nie zauważyłem też poprawy w stosunku do wersji z roku 2016 a to już lekkie przegięcie bo jest co poprawiać to raz a dwa że za to po prostu biorą pieniądze.

sarnaa17 Partyzant

Romantic, nawet z nim nie dyskutuj bo to szkoda nerwów... Poza tym, jakby dali mi grafe jak w fifie to ta gra stracilaby urok

Slayer666 Partyzant

No niestety moje WRAŻENIA z gry w football manager 2017 pod względem trybu 3D są bardzo rozczarowujące,odnoszę wrażenie,że Miles w ogóle odpuścił sobie ten aspekt gry.Pewnie zrobili w firmie jakąś burze mózgów podpartą róznymi ankietami i doszli do wniosku,że fani super grafiki to grają w fife albo fife managera natomiast fani jego dzieła zwracają na to najmniejszą uwagę.Dla mnie to też nie jest priorytet,najpierw jest silnik meczowy,potem system transferowy i scouting a na końcu efekty wizualne,natomiast uważam że w XXI wieku to powinno być normalną rzeczą aby 3D wyglądało chociaż jak fifa 2004,wtedy to mogliby podnieść cene nawet do 300 złotych

Zwolay Partyzant

[quote="Slayer666"]@Zwolay,przejdź lepiej na 2d[/quote]

tak-przez długi czas grałem w 2d ale czas idzie do przodu i chcę mieć wybór tryby to raz a dwa że jak już ten wybór mam to niech on będzie na jakimś poziomie.Będąc w podstawówce (wczesne lata osiemdziesiąte) Donkey Kong wydawał mi się graficznie ósmym cudem z nieba-ale czasy się zmieniły (co nie znaczy że czasem w przeglądarce w Donkey Konga lubię pyknąć ;)

Slayer666 Partyzant

Jakie role dajecie napastnikom? Chyba najlepiej sprawdza się kompletny napastnik,fałszywa 9 oddaje za dużo głupich strzałów,kilka razy zagrałem na trzy 9 i miałem z 30 strzałów może 3-4 celne,sztuka dla sztuki

CzarnySnajper Partyzant

Witam, grając w 10 lidze ang półzawodowym zespołem, wziąłem sobie z wolnego transferu bramkarza. Pograł dwa mecze i w dniu każdego następnego jest niezdolny do gry bo rozegrał już spotkanie w innym zespole. Po dokładnym przeszukaniu jego historii okazało się, że cwaniak gra jeszcze w innym zespole w innej lidze. Terminarz ten sam, więc praktycznie płacę mu za nic. Muszę się go pozbyć czy jest jakiś sposób żeby go mieć na stałe?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution