[quote="romantico"]@Zwolay grałeś lub widziałeś FM17?
Może zróbmy deal, przy okazji zaproszę Slayera - jeżeli znajdziecie w FM15 lub w FM!6 te zagrania, ktore Wam przedstawię z trybu 3d w FM17, to sam poprosze Bolsona o bana na miesiąc. A jak moja wersja się potwierdzi, to myslę, że Wy będziecie w stanie o taki ban dla siebie sami wystąpić.
Animacje 3d nie powalają, ale jest ogromna różnica pomiędzy tą wersja a poprzednią i biorąc pod uwagę, że przez dwa lata narzekałem na wydawane wersje, to zmiany obecnie są na "+". Nie sądzę, że animacje stoją w miejscu - widziałem masę nowych zagrań, które cieszą oko (np. rożne rodzaje odbić piłki przez bramkarza w locie, czy zmiana toru piłki po dotknięciu przez obrońcę, w efekcie czego bramkarz poszedł w inna stronę) i nie straszny mi ten zakład, bo twierdzenie, że nic się na "+" nie zmieniło czy coś stoi w miejscu, a nie jest trafnym twierdzeniem to najzwyklejsze bicie piany.[/quote]
Dzięki Bogu nie jesteś w zarządzie Rockstar Games.Pewnie wystarczyłoby ci dodanie kilku misji w GTA San Andreas i trochę poprawienie kontur postaci.Mam nadzieję,że Miles ma większe ambicje i oczekiwania niż nie którzy na tym forum i doinwestuje tryb 3D.W Football Managerze nie jest jakiś powalający coś ala fifa 2002,powinno pójść nawet na słabych laptopach,grafika przypomina Fife 2015 w którą grałem na starym laptopie na najsłabszej rozdzielczości
A co do WRAŻEŃ związanych z Football Manager 2017 to jestem już nawet nie tyle zirytowany co po prostu ciekawy,dlaczego nigdy,przenigdy nie udało mi się zremisować meczu w którym oddałem dwa celne strzały a rywal 40,no bo ok mogę zrozumieć,że Marsylia miała dzień konia,Vlasic pudłował sam na sam z 4 razy ale dlaczego nigdy taka sytuacja nie przydarzyła się w drugą stronę?
http://x3.cd(...)77am.jpg
Najnowsze posty