Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Tyskie - podajesz to w formie ciekawostki?
Czasami wpadają takie mecze - ogarnia Nas mega wkurzenie, ale nie zauważamy, że poprzednich 5 czy 10 meczów wygraliśmy. Najbardziej bolą takie wyniki, gdy uznajemy, że zespól to już maszynka - wychodzą na boisko i rozp...... kolejnego rywala. Są takie mecze, że zespoły ustawiają taki autobus a nawet batalion autobusów, że nic nie wpadnie przy 40 czy 50 strzałach. Jedyna rada - trza grać dalej i zapomnieć o wyniku.

vicomino Partyzant

Tyskie, jak się nie da mecza wygrać, należy cieszyć się z remisu :)

Adeks Partyzant

06.01.2017 00:05    #2763     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion frustracja
Witam mam pewien irytujący problem, mam rok 2045 w 2024 wybudowany został stadion po rozbudowie 24570
odczekałem te nieszczęsne 20 lat chociaż po wygraniu pierwszej Ligi mistrzów stadion miał cały czas max frekwencje
gdy nastał 2044 rok poprosiłem o wybudowanie nowego stadionu, a zarząd że jeżeli ilość kibiców nie wzrośnie to nie ma sensu wbudowywać nowego, po kilkukrotnej odmowie podirytowany pobrałem edytor czasu rzeczywistego aby zobaczyć ile mam tych kibiców no i średnia frekwencja to 84000 tyś a minimalna 12333 max 93999 i sobie myślę o co chodzi !
mam posiadaczy karnetów 19311 tyś a oni mi pier%&%^! takie bzdury.
przyznam że co sezon wygrywam Polską ligę a LM też nie sprawia większego problemu, chociaż czasami zdarzają się niespodzianki.

deco87 Partyzant

dokładnie. Ja na swoim antyku mam 17 lig z 13 krajów (oczywiście duża baza danych) na jednej gwiazdce..i gra mi się bardzo dobrze

romantico Partyzant

Syf na kompie, programy w tle działające gdy uruchamiasz FMa - przy taK mocnym sprzęcie nie ma bata by ci stanął na pół gwiazdki.

kmdrev Partyzant

Zastanawiam się nad działaniem gry, bo przy ustawieniu 7 lig z dużą bazą danych mam już tylko pół gwiazdki w wydajności, co do klatkowania w czasie meczów to ciągle to mam mimo odznaczenia otoczenia, nieba, antyaa itd, poziom grafiki średni.
Mój sprzęt to
Intel core i5-4210U CPU W 1.70GHz 2.40GHz
8 GB ramu
64 bit system operacyjny
nvidia Geforce 820M

pdg90 Partyzant

05.01.2017 16:20    #2767     Football Manager - Ogólna dyskusja - Sprzedam FM-a 2017
Jak w temacie. Sprzedam konto Steam z grą Football Manager 2017. Konto przekazuję w całości, tak więc nowy nabywca będzie jedynym użytkownikiem. Można bez problemów zmienić hasło i inne rzeczy w razie potrzeby. Sprzedaję, bo nie mam czasu na grę, a chciałbym "uratować" trochę grosza. Cena 99 zł.

p.s
Jeżeli post umiejscowiłem w złym miejscu to proszę adminów o przeniesienie! Pozdrawiam!

Slayer666 Partyzant

@wislak,weszlo to hipokryci.Taka Legia tez ma problem bo albo puszczą Zlatana do Chin albo będą mieli goscia na kontrakcie bez jakiejkolwiek chęci do gry.Dopiero sobie teraz skojarzyłem,że w klubie kokosa oni po to tyle biegają po schodach i się zamęczają aby nowy pracodawca dostał wyprutego z sił a często dodatkowo kontuzjowanego zawodnika xD,w dodatku to jest obóz dla graczy,którym się kończy umowa a u mnie Dybali zostało 2-3 lata

Slayer666 Partyzant

No Rincon to taki Medel drugi.Ja mialem problem z Kaderem Mangane w FM 2012,swietny obronca ale nie zależnie od instrukcji ciągle wchodzil sankami i co sezon pauzowal 5-6 meczy,czasami jak gram wazny mecz i wynik się waha to gdy boczny obronca ma juz zoltko to go zmieniam czasami,nie ma co kusic losu

vicomino Partyzant

U mnie klatkuje jak gram w oknie, jeśli mam pełny ekran nie ma problemu. Oczywiście wpływ mają także włączone trybuny, kibice itp

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.