Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

misiek993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.01.2017 18:47    #2731     Sufler - Edytor - Edytor FM 2015
Mam pytanie dotyczące wprowadzania pewnych zmian za pomocą Edytora FM 2015. W jaki sposób mogę zedytować nowozelandzki klub Wellington Phoenix, aby mógł on występować w kontynentalnych rozgrywkach azjatyckich podobnie jak reszta klubów z A-League? Zespół ten nie może w nich występować, gdyż jest klubem z Nowej Zelandii(Oceania) grającym w lidze kraju należącego do strefy azjatyckiej. W praktyce nie gra ani w jednej ani w drugiej strefie, przez co gra nim jest po prostu nudna.

Kesy22 Partyzant

09.01.2017 18:02    #2732     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam jestem chętny zagrać przez neta :) Jest ktoś ?

Tysqie24 Partyzant

09.01.2017 17:56    #2733     Sufler - Inne - Edytor FM 2017
Witam , gram 6 sezon stomilem . wygrana ligi 2 razy , 2 razy pp , raz polfinal Ligi europy i cwiercfinal LM to jedne z wielu sukcesow . Klub ma 30 mln na koncie ale oczywiscie stadionu nie rozbuduje zarzad bo na mecze nie przychodzi komplet widzów ... Zawsze jest wykupywane 4500 biletow ( tyle ma stadion miejsc siedzacych ) a ogolnie ma 16 000 ... stoojacych nikt nie kupuje ale stadionu zarzad nie chce rozbudowac . Stad przyszla moja frustracja bo moje mecze w Lidze mistrzow sa rozgrywane na stadionie w gdansku a nie moim bo moj w olsztynie nie spelnia wymogow licencyjnych . Tyle wstepu , teraz do rzeczy , ta sytuacja mnie zirytowala do tego stopnia ze zakupilem edytor na steamie . Mowie sobie , dam ze stadion ma tylko 4500 miejsc i zarzad wkoncu wybuduje nowy stadion ... Kupilem , z tym , ze w statusie gry mam ze mam zablokowana mozliwosc korzystania z edytora FM... Poprostu jebł*em xDD

Czy jest mozliwosc aby jakos w tej rozgrywce aktualnej skorzystac z tego edytora ? Czy musze dalej grac stomilem w Lidze Mistrzow na stadionie rezerw Lechii :D ?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Witam, proszę przenieść swoje pytanie do tego tematu: http://www.cmrev(...)?page=70
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Kesy22 Partyzant

Witam , jest ktoś chętny pograć w Football Manager 2016?

Tysqie24 Partyzant

No w Fife takie coś jest ale w Fmie jest raczej Tylko znajomość taktyki i ogranie meczowe.

skarp52 Partyzant

A zgranie zespołu?

wislak87 Partyzant

Wejdziesz w "Taktykę" to u góry masz stopień znajomości danej formacji i jej elementów. A kondycja przy każdym graczu się wyświetla.
Albo radę damy, albo jak tynk odpadamy.

skarp52 Partyzant

Gdzie szukać informacji o stopniu opanowania tych elementów ?

Kesy22 Partyzant

Witam. Nie dawno kupilem sobie FMa 2016. I grając przez internet , dokładnie to dołączając do gry w sieci po pewnym czasie , nie długim czasami , wyrzuca mnie z gry i pisze "klient został odłączony od serwera" o co chodzi? A tak przy okazji chętny ktoś zagrać w FMa ? Bo mało jest serwerów a większość w sumie strzeżone haslem. Pozdrawiam ;-)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution