Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kmdrev Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czy u was też strasznie wolno upływa rozgrywka?? Każdy dzień symulacji trwa i trwa i trwa, zastanawiam się, czy nie mam czegoś źle poustawiane.
da się jakoś przyśpieszyć rozgrywkę, nie ingerując w ilość lig?

Mam 12 lig i 45 tyś piłkarzy i cztery gwiazdki w ocenie szybkości rozgrywki, a strasznie się wszystko wlecze .
Opcje graficzne kompa ocenione na cztery gwiazdki, a tylko na najniższych detalach nie tnie.
Fuck ma ktoś jakieś problemy z takim brakiem płynności w grze ?

Tysqie24 Partyzant

[quote="machaj88"]Ostatnio zaczeło mnie wywalać do pulpitu, bez żadnego komunikatu, niczego. Zawsze w trakcie meczu i już drugi raz w trakcie Pucharu Polski. Z dodatków mam wrzucony graficzny mega pack dodający tła, puchary i całą masę pierdół, jeden skin skin i jeden plik edytora, który sam utworzyłem, a zawiera tylko dodanie 2 ligi polskiej jako grywalnej. Nie wiem, gdzie może leżeć przyczyna, a nie chce mi się wywalać wszystkiego z folderów i sprawdzać czy nadal się pojawia crush :)

Spotkał się ktoś z tym?[/quote]

Spojnosc plikow ?

vicomino Partyzant

Romantico, w FM częściej niż w realu zdarzają się takie mecze jak u Makarona i tyle. Już to kiedyś pisałem, w jednym sezonie mam takich meczów 6-7. Jednak w drugą stronę zdarza się to zdecydowanie rzadziej, skończyłem 5 sezon Lazio i policzyłem - 7 meczów zremisowanych z dużą moją przewagą, jeden mecz wygrany po mojej słabszej postawie.

Makaronczterojaj... Partyzant

Co mają te linki dowieść? Bo ja nie bardzo rozumiem. Zawsze w odwodzie jest jeszcze Polska-Niemcy 2:0 i Anglia -Polska 1:1. Można jeszcze podeprzeć się meczem Angola-Mali 4:4 i Rumunia-Jugosławia 4:6. Będziemy mieli odpowiedź na każdą sytuację. Tyle tylko,ze zdarzenia te dzieli lat prawie 50 i miliony meczy na całym świecie. W tej grze takie cuda zdarzają się raz na 10. No więc poproszę analizę dla jednego zbioru i jednego elementu w rzeczywistym świecie i wtedy , albo przyznamy racje koledze albo mnie. Kolega na razie porównuje różne zbiory i różne elementy. Kiedyś dawno temu Puchar Europy zdobyła Steaua Bukareszt, A Legia i Widzew grały w półfinałach tych rozgrywek. Teraz to jest nie możliwe. To samo robi ta gra. Eliminuje gracza, a nie przeszkadza jej Egipt w finale mistrzostw świata. Jeszcze w fm 20o5 można było mieć szczęście i drużyną z 6 ligi angielskiej zdobyć puchar Europy. W Bundesliga Manager drużyną z III ligi można było zdobyć puchar Niemiec, Proszę w dowolnym kraju europejskim osiągnąć taki sukces z zespołem z III ligi. No przecież to się zdarza, i nie będziemy przypominali gdzie i kiedy.

machaj88 Młody aktywista

Ostatnio zaczeło mnie wywalać do pulpitu, bez żadnego komunikatu, niczego. Zawsze w trakcie meczu i już drugi raz w trakcie Pucharu Polski. Z dodatków mam wrzucony graficzny mega pack dodający tła, puchary i całą masę pierdół, jeden skin skin i jeden plik edytora, który sam utworzyłem, a zawiera tylko dodanie 2 ligi polskiej jako grywalnej. Nie wiem, gdzie może leżeć przyczyna, a nie chce mi się wywalać wszystkiego z folderów i sprawdzać czy nadal się pojawia crush :)

Spotkał się ktoś z tym?

machaj88 Młody aktywista

do gry, czy do zakupu, bo nie bardzo rozumiem pytanie... Ja grałem do tej pory w FM12 i nie miałem zamiaru zmieniać. Co roku czytałem recenzje, a potem opinie użytkowników o kolejnych odsłonach gry i ani jedne ani drugie nie przekonały mnie do kupna. Aż do momentu gdy zacząłem czytać o FM17. Kupiłem i gram. Koniec :p

machaj88 Młody aktywista

Siema, przeszukiwałem foldery gry i natrafiłem na taki plik config.xml, który powtarzał się w wielu folderach gdzie wrzucałem jakieś dodatki graphics, skins itp. w treści pliku jest:

<record>
<!-- resource manager options -->

<!-- don't need to cache this stuff as it is stored in the database -->
<boolean id="cache" value="false"/>

<!-- the resource manager should store a list of all files in this folder and it's sub folders, so that the game can get a list of all xml rule descriptions -->
<boolean id="store_resource_list" value="true"/>
</record>

Data utworzenia pliku to 11 lipca, czyli jeszcze przed wydaniem gry, a data ostatniej modyfikacji to 5 stycznia.

Nie bardzo wiem po co jest ten plik i czy mogę go usunąć? Macie ten plik w swoich folderach?

Sedzia Partyzant

11.01.2017 22:31    #2698     Sufler - Problemy techniczne - Znikają gwiazdki
Jakiś czas temu chyba po zmianie ligi albo po objęciu reprezentacji zauważyłem dziwne zjawisko w grze - w ustawieniach taktyki przy wyborze zawodników z gdy chcę zastąpić już wybranego na innego przez rozwinięcie z jego nazwiska aby mieć od razu podgląd na przydatność w roli nie wyświetla mi tej informacji dla całego składu ustawiając od najlepszego jak to było poprzedni a jedynie dla kilku nie koniecznie najlepszych. Poza tym po zamknięciu tego okienka nie wiedzieć czemu znikają dane o ostatnich występach. Po wyjściu z taktyki i ponownym powrocie do póki nie wybiorę ponownie jest ok ale jak otworzę jakieś okienko to znowu robi się kicha. Nie ma pojęcia co się dzieje, jakoś dawałem radę z ustawianiem składu ale coraz bardziej mnie to wkurzało a tu dziś przy powołaniu składu Maroka z listy krajowej mam wykaz wszystkich wrzuconych tam zawodników z ustawionym widokiem umiejętności i potencjału dla wszystkich i nagle przy wyborze wszystkie gwiazdki poza kilkoma wybranymi zniknęły i weź tu sobie powołaj kadrę. Gdy wybiorę gościa do kadry to pojawiają się gwiazdki umiejętności i potencjału ale wystarczy wyłączyć go z niej aby zniknęły - no tak to się nie da grać. Macie jakiś pomysł co to może być co robić? Na nowo zainstalować FM? Grając kadrą mając w składzie trenerów nie mogę przescoutować niektórych zawodników z tej kadry - podaje mi ze powinienem zatrudnić trenera a ja go mam - nie rozumiem o co come on?
https://zapod(...)jpg.html
https://zapod(...)jpg.html

Makaronczterojaj... Partyzant

https://zapod(...)png.html

Ta gra jest nienormalna. I to jest to co można na temat tego gniota stwierdzić.

machlak Partyzant

[quote="vicomino"][quote="Slayer666"]@matg,serio agent Antka traktuje Real jako odskocznie? Ciekawe gdzie?xD takie coś to agent proponuje w jakiś Osasunach czy Betisach,jakiś blad chyba[/quote]
Może do Chin??? Za milion euro dziennie :)[/quote]Grałem w Chinach i polecam jest mega ciężko ale to ze względu na dziwne ograniczenia w ich lidze ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution