Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
12.01.2017 22:08    #2681     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Przepraszam za niedogodności związane z pracami, które były wykonywane dziś na moim portalu.

Co do 3. edycji turnieju - postaram się informować na bieżąco i zachęcam do udziału; 3 Rozgrywka Mistrzów będzie z pewnością najtrudniejsza z dotychczasowych:-)

Zaczynamy w momencie ukazania się zimowej łaty.

Ogólnie przemyślałem wiele rzeczy i stwierdziłem, że to naprawdę niezbyt ciekawie wygląda, że gra, która jest rozrywką dzieli, a nie łączy... I ponoć nikt tu nie jest bez winy....

vicomino Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
Miałem podobnie w tym sezonie, 5 meczów bez zwycięstwa przez słabą skuteczność. Zwołałem zebranie zespołu, pogadałem że potrafią grać lepiej i w nich wierze, zmieniłem napastników, taktykę zostawiłem tą samą i później kilkanaście meczów bez porażki i awans do 1/2 ligi mistrzów

machaj88 Młody aktywista

[quote="Zwolay"]!!!!!!!!!!!!!
!@#%@^@&(*@

7 meczów ,7 remisów!!! Z najgorszymi ogórami prowadzę 3:2, 3 (i ostatnia)minuta doliczonego czasu,strzelają z 30 metrów i co? i 3:3!!! Szlag mnie zaraz trafi!!!![/quote]
hehe, byłem, grałem, włosy wyrwałem :D Spróbuj zmienić rozmowy motywacyjne. Asertywne oczekuję zwycięstwa, nie wolno odpuszczać a na koniec niezadowolenie z remisu czy porażki, a w przypadku nikłej wygranej, że z silniejszym rywalem będą musieli grać lepiej. Może pomoże ;) Są jeszcze rozmowy z zespołem i rozmowy z zawodnikami, mów im, że nie spisują się najlepiej, że mają słabą skuteczność, że muszą się poprawić itd. I zacznij mocno rotować skłądem, szukaj formy u młodziaków ;) może Twoje gwiazdki się zasiedziały w tej wyjściowej jedenastce i uważają, że nie muszą dobrze grać by w ogóle grać ;) Powodzenia :)

Makaronczterojaj... Partyzant

Rozkład normalny musi być symetryczny,a ten nie jest. Gracz powinien mieć możliwość swoimi działaniami odnieść sukces słabą drużyną. To w tej grze nie jest możliwe. Możliwe jest natomiast osiągnięcie porażki drużyną silną. Ponieważ komputer osiąga sukcesy tylko silnymi drużynami, gracz jest w tej grze nierównoprawny. Robiłem już taką analizę dla kilku lig i w czwórce 80 a może i 90 procent to te same zespoły. Ja wiem ,że tak jest w rzeczywistości,tyle tylko,że mnie to nie bawi. To ,że gra jest atraktorem to ja to wiem, ale chciałbym mieć możliwość zaburzenia tego atraktora, a podejrzewam,że tego nie mam. Dowód na to jest banalny. Sukces w Europie drużyną Legii lub Lechem w 2 sezony. Czekam na mistrzów gry i propozycję gry w sieci bo inaczej i tak w to nie uwierzę.

vicomino Partyzant

Makaron, zgoda w 100%. Mi od zawsze udaje się wygrać Europie jakiś puchar jedynie jeśli mam jakąś kiler ekipę i mam przewagę w każdym meczu. Jak gram dwumecz w którym gram słabiej zawsze odpadam, jak jest wyrównany to czasami się uda przejść ale to cud raz na kilka sezonów. 3 sezony w LM Lazio i odpadłem 2 razy w 1/8 i raz 1/2, zawsze po wyrównanych meczach. Suma szczęścia i nieszczęścia powinna równać się 0.

delpix Partyzant

12.01.2017 18:34    #2686     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
czesc, tez z checia pogralbym w fm17 przez siec. Liga bez preferencji

machaj88 Młody aktywista

[quote="kmdrev"]Czy u was też strasznie wolno upływa rozgrywka?? Każdy dzień symulacji trwa i trwa i trwa, zastanawiam się, czy nie mam czegoś źle poustawiane.
da się jakoś przyśpieszyć rozgrywkę, nie ingerując w ilość lig?

Mam 12 lig i 45 tyś piłkarzy i cztery gwiazdki w ocenie szybkości rozgrywki, a strasznie się wszystko wlecze .
Opcje graficzne kompa ocenione na cztery gwiazdki, a tylko na najniższych detalach nie tnie.
Fuck ma ktoś jakieś problemy z takim brakiem płynności w grze ?[/quote]

Gra przetwarza wyniki i wydarzenia z każdej ligi w bazie, czy to jest grywalna czy podgląd i dlatego tak wolno leci. Jeśli zamiast dodawać ligi, zwiększysz bazę danych o piłkarzy z tej ligi to przetwarzanie będzie szybsze, a wielkośc bazy będzie taka sama. (ja zwyklę daję wszystkie ligi z tylko jednego kraju, a do bazy danych dodaję np. wszystkich piłkarzy z danego regionu, dzięki temu mam kilkadziesiąt tysięcy piłkarzy w bazie a tylko kilka lig do przetwarzania)

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="romantico"]Makaron. Wrzucasz jeden skrin i nazywasz gre gniotem. Jak twierdzisz ze tak jest w co dziesiatym meczu wiec to udowodnij...wrzuc 1, 10, 20, 30, itd. mecz swojej druzyny z pelnymi statystykami zespolu oraz strzelcow.
Do tego terminarz....chcialbym wierzyc ze to nie zwykle spamowanie.[/quote]

No chyba nie zarzucasz mi oszustwa. Natomiast może nie w co 10 może co ósmym,albo co 12 nie wiem,to akurat nie ma znaczenia. Znaczenie ma to co opisałem w całości.
Proponowałem już kilku osobom udowodnienie swoich cudownych sukcesów polską drużyną w dwa sezony: Puchar Ligi Europy, 1/2 Ligi mistrzów, mistrzostwo świata, czy Europu Polską w 4 lata. Jakoś nikt nigdy nie ma czasu.Ja w te cudowne sukcesy nie wierzę i bez S/L nie da się tego zrobić,gdyż gra na to nie pozwala.

vicomino Partyzant

Dowodzi to jedynie tego że polska liga jest nieprzewidywalna, a pech dotyka różne drużyny. Ja nie twierdzę, że piłka nożna to gra gdzie zawsze wygrywa lepszy. Chodzi mi tylko o to, że w FM mam tak, że ciężko wygrać mecz kiedy mi nie idzie, zdecydowanie częściej nie wygrywam kiedy gram dobrze. I tyle. A tutaj mogę się wyżalić i nakrzyczeć bo chyba od tego jest ten temat...

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
12.01.2017 17:53    #2690     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Jako że nie było mnie tu półtora roku, widzę, że sporo mnie "ominęło":-)

Skoro jest jednak tak piękny temat jak Polska Scena FM....

Warto poinformować graczy (tych co może o tym nie wiedzą), że trzy tygodnie temu zakończyliśmy 2. edycję Mistrzostw Polski Wirtualnych Menedżerów, zwanych potocznie Rozgrywką Mistrzów. Pula nagród wynosząca 6000 zł została rozdzielona (plus kilkanaście gier Football Manager 2017). Zwycięzcą został wirtualny menedżer o nicku Sobu. Drugie miejsce zajął Pablo32, trzecie EddyManiolo.

Jako, że redaktor naczelny ostrzegł, aby nie linkować, stosuję się do zaleceń, ale szczegóły łatwo znajdziecie na portalu, który mam przyjemność od dwóch lat prowadzić.

Ledwie zakończyliśmy Rozgrywkę Mistrzów nr 2, już rozpoczęliśmy przygotowania do imprezy nr 3!

Dzisiaj ujawniłem pierwsze szczegóły, nagrody będą naprawdę rewelacyjne, a turniej najlepszy z dotychczasowych.

Równocześnie informuję, że udział w 3 RM może wziąć każdy oprócz człowieka posługującego się nickiem "romantico"; jego profil nigdy więcej nie zostanie zaakceptowany na portalu, którego jestem współwydawcą.

Ten post ma charakter informacyjny i uprzedzam, że nie będę odpowiadał na żadne zaczepki, czy też wchodził w dyskusje.

Te czasy dawno minęły :-)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution