Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Slayer666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Pokombinuj z linią obrony,ja kiedyś gralem ze stoperem i SO zabezpieczenie,jeden wychodzil odważnie przed napastnika a drugi asekurowal wlasnie takie zagrania w pole karne

machaj88 Młody aktywista

[quote="TakiKuba"
Jedyne co mnie potwornie wkurza w tej karierze to to że miałem dużo zawodników których chciałem się pozbyc bo byli nie potrzebni i zabierali duże pensje jak na taki klub i swoją role w nim... i nie sprzedałem nikogo, nawet jak za darmo proponowałem 10zawodników byle by sie ich pozbyć i odciążyć budżet tygodniowy na pensje, to nikt nikogo nic.[/quote]
daj im zagrać po kilka razy w pierwszym składzie i znajdzie się kupiec, a jak nie to ktoś ich wypożyczy, a po wypożeczeniu i regularnej grze znajdzie się kupiec. Jak w życiu - nie kupisz gościa, który w ogóle nie grał, bo nie wiesz co kupujesz prawda? ;)

rafkos7732 Partyzant

15.01.2017 23:20    #2643     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Szukam zapalonych graczy do wielosezonowej rozgrywki w 17. Wszystko do uzgodnienia. Proszę o kontakt na PW

machaj88 Młody aktywista

15.01.2017 23:13    #2644     Football Manager - Ogólna dyskusja - Laptop do FM'a
za 2 koła to chyba wszystko będzie w porządku :p Ja mam ASUSA X550V z 8 Gb RAM - całkowicie wystarcza do rozgrywki z 50 tys piłkarzy w bazie danych. Dla FM są 2 kluczowe podzespoły: RAM i CPU. RAM zawsze można dokupić samemu 4 Gb ok 100 zł. CPU minimum 4 x 2,4 GHz i będzie ok. Reszta już wedle uznania, ale dla mnie jeszcze ważna była karta graficzna, nie zaszkodzi mieć 2-gigową i rozdzielczość matrycy - na 1080 czyli Full HD lepiej się ogląda filmy, gra itd. Jest po prostu ładniejszy obraz.

Nie wiem jak Ty, ale ja wolę kupować używane laptopy, bo dzięki temu mogę kupić lepszy laptop za mniejsze pieniądze i tak za 2 tys. mogę kupić laptopa, który w sklepie kosztuje 3 tys, a różni się tylko tym, że już trochę był eksplotowany (w tej cenie kupisz śmiało rocznego, dobrego lapka) ale to już wedle uznania.

///
rekomendowany sprzęt dla FM17 to procesor 2 rdzeniowy 2.2 GHz, 4 Gb RAM i Grafika z 1 Gb pamięci, więc po prostu obierz to za minimum i postaraj się wybrać komputer z jak najlepszym prockiem i dokup ramu do 8 Gb, lub nawet 12 Gb, bo po prostu się opłaca i przydaje.

Buby POLAND Partyzant

15.01.2017 23:02    #2645     Football Manager - Ogólna dyskusja - Laptop do FM'a
Witam,

Potrzebuję pomocy w dobrze zakupu laptopa. Budżet jest na poziomie 2k - 2,5k (maks) . Laptop przede wszystkim do użytku codziennego z systemem WIdnows + granie w Football Managera :) Co byście mogli mi polecić . Ewentualnie na co zwrócić uwagę przy wyborze lapka.

Z góry dzięki za pomoc.

Slayer666 Partyzant

[quote="TakiKuba"]https://zapodaj.net/5451fdebbe31f.png.html

No w szoku jestem strasznie. Chyba jak do tej pory mój najbardziej udany mecz w FM17. Jak mi z PSG tak samo pójdzie to się chyba jakimś geniuszem taktycznym ogłoszę.
Póki co idzie dobrze, 4mecze w lidze - 4wygrane. Panie Waldku, zrobimy to.[/quote]

Props za dawanie minut dla Youana,wielki talent,jak grałem Nantes to go rzuciłem na głęboką wodę w pierwszym sezonie i sie masakrycznie rozwinął

TakiKuba Partyzant

https://zapod(...)png.html

No w szoku jestem strasznie. Chyba jak do tej pory mój najbardziej udany mecz w FM17. Jak mi z PSG tak samo pójdzie to się chyba jakimś geniuszem taktycznym ogłoszę.
Póki co idzie dobrze, 4mecze w lidze - 4wygrane. Panie Waldku, zrobimy to.

Zwolay Partyzant

No i właśnie tak mam zamiar zrobić.Sorry ale 5:0 u siebie z Norwich to jakieś kpiny-najwyższa ocena grajka to 6.1 ,obrońca miał np 5.4.To jak mam grać?Próbowałem wszystkiego-nie działa.Wg mnie jakiś błąd gry-grając w FM16 takich jaj nie było nigdy a kiedyś grałem półamatorską Avartą (2 liga duńska-ostatnie miejsce w tabeli) i wychodziło mi to lepiej bez kasy,transferów za nie wiadomo ile itd.Sfrustrowany jestem jak cholera bo prywatnie kibicuję Newcastle a tu taki klops....muszę mienić ligę i zespół-idę na obiad a po powrocie odpalę chyba Marsylczyków którymi też grałem w FM16-miodów nie było ale solidna górna połowa tabeli już tak.

Slayer666 Partyzant

[quote="romantico"][quote="Slayer666"]To nie ma nic do rzeczy,na jednym sejwie Onengue przez 6 lat grał wszystko od deski do deski a na innym jak go kupiłem do Auxerre to co pare miesięcy wypada na 4-5 tygodni,az go chyba sprzedam bo to nie ma sensu[/quote]

chciałem go sprawdzić w bazie danych - nie ma takiego piłkarza. Wygenerowany gnom?[/quote]

Jerome Onguene

romantico Partyzant

[quote="Slayer666"]To nie ma nic do rzeczy,na jednym sejwie Onengue przez 6 lat grał wszystko od deski do deski a na innym jak go kupiłem do Auxerre to co pare miesięcy wypada na 4-5 tygodni,az go chyba sprzedam bo to nie ma sensu[/quote]

chciałem go sprawdzić w bazie danych - nie ma takiego piłkarza. Wygenerowany gnom?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution