Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Buby POLAND Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.01.2017 11:11    #2631     Football Manager - Ogólna dyskusja - Laptop do FM'a
Ok , dziękuję za odpowiedzi :)
To teraz mam pytanie.
1.Duża różnica jest między DDR 3 a DDR 4 ?
2.Czy skupić się na 8gb czy od razu 16 gb ?
3. Procesor i3 czy i5 ?
Wiadome że wszyscy jesteśmy FM anikami a z tego co pamiętam to jest najważniejsze dla FM'a.

Jeśli chodzi typowo o FM'a to chciałbym rozegrać karierę 20-30lat na bazie 50k-70k (piłkarzy) + 14-18 lig grywalnych .

Lapka chcę kupić lada dzień więc niedługo będę się wybierał do sklepu /ewentualnie zakup przez internet.

TrojanPoznan Partyzant

Witam.

Znalazłem nietypowy błąd w FM 2007. Chciałbym się podzielić spostrzeżeniami z Wami. Tak wiem powiecie, że już nikt nie gra w FM 2007 bo to staroć, lecz nie dla mnie. Wg mnie jest to najlepsza wersja FM do dnia dzisiejszego, ale nie o tym chciałbym z Wami porozmawiać.

A więc jakiś czas temu wpadłem na pomysł żeby zagrać najsłabszą drużyną z najsłabszej ligi (czyli angielska chyba 6 liga - inne kraje mają najwyżej 2 lub 3 ligi). Moim marzeniem było przeprowadzić takowy klub na sam szczyt. Więc włączyłem edytora zmieniłem stadion, jakość treningu i szkolenia młodzieży, nic więcej. Mówię sobie wyszkolę super piłkarzy, będę miał samych wychowanków. Wszystko zrobione odpalam grę, wybieram ligę, drużynę. Wiadomo moim pierwszym ruchem jest przejrzenie kadry - zaczynam od 1 składu - szrot. W rezerwach są sami zawodnicy podświetleni na szaro (czyli jeśli chcę ich zatrudnić muszę podpisać z nimi kontrakt). Mówię sobie zobaczymy co tam mają. Klikam pierwszego i SZOK!!! Drugiego - SZOK!!! I tak z przynajmniej połową zawodników - SZOK!!! Oni mogliby grać w polskiej lidze w każdym klubie!!!

Zatrudniłem w pierwszym sezonie 580 zawodników, których wyselekcjonowałem i zostawiłem około 150 najlepszych. 1 sezon skończyłem z wszystkimi wygranymi meczami, do tego w pucharze Anglii doszedłem do półfinału ogrywając Tottenham i kilka innych drożyn z Championship. Król strzelców miał 68 bramek a 2 mój zawodnik 45!!

Próbowałem sytuację odtworzyć z innymi klubami np z Ekstraklasy i się nie dało. Nigdzie indziej to nie działa.

Spotkaliście się też z taką zabawną sytuacją?

A chciałbym dodać, że edytowałem klub przed aktualizacją FM i w edytorze jeszcze wtedy nie było atrybutów klubu, więc jak teraz sprawdzam mają wszędzie 0 każdą umiejętność.

Pozdrawiam.

Slayer666 Partyzant

Nie wiem co się dzieje w Bilbao,rozlegla siatka wyszukiwania juniorow,swietne obiekty treningowe,klub slynący z wychowankow,a nie idzie w ogole nimi grac bo co roku pojawiają sie gracze z potencjalem Bernata a raz na 3 lata,jakis Muniain,co roku powinny wonderkidy walic drzwiami i oknami,nie ma tez w Pampelunie czy Sociedad fajnych Basków i tak naprawdę to kariera siada gdy do 30 dobija Laporte i Williams bo ich następców brak

da_ziele Partyzant

17.01.2017 08:11    #2634     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam, mam taktyczny problem, z którym zmagam się od jakiegoś czasu. Gram długą karierę w FM16 i jakoś się złożyło, że zawsze para stoperów to byli zawodnicy o dobrej szybkości i przyspieszeniu, co przy dobrym ustawieniu dawało skuteczną grę w obronie. Tymczasem zmieniłem klub i dysponuję teraz stoperami dobrymi technicznie, jednak zdecydowanie wolniejszymi. Na początku nie dostrzegłem problemu, ale teraz jestem w trakcie sezonu i nie bardzo mogę pozwolić sobie na eksperymenty. Czy w przypadku takich "wolnych" stoperów lepiej cofnąć całą linię defensywy, czy może znacie jakieś rozwiązanie, które zniweluje te mankamenty?

romantico Partyzant

Makaron nie widze w tych wynikach nic dziwnego. Gra u siebie jest mocniejsza niz na wyjezdzie. A na wyjazdach dostaja w pape.
Poza tym nie podajesz ktory to sezon ale jak zauwazylem komp robi sensowne transfery w 17 -ce.

Makaronczterojaj... Partyzant

gra zrobiła mi kawał. Pokonała w grupie Legią Arsenal i Barcelonę. Jaja jak berety,ciekawe co się będzie działo dalej. Wyniki Legi w grupie interesujące:
z Arsenalem 1:2 i 1:0
Z Barceloną 2:1 i 0:5
Z Kijowem 2:0 i 1:2

Slayer666 Partyzant

Najlepiej po prostu grać cofniętym pomocnikiem i mieć 3 stoperów w kluczowych momentach spotkania

mirooo14 Partyzant

16.01.2017 22:00    #2638     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
hej chetnie pogram w fm17 wieczorami najlepiej dluzsza rozgrywka tylko powazni gracze moj nick na steam miroslawdominiak14

mirooo14 Partyzant

16.01.2017 22:00    #2639     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
hej chetnie pogram w fm17 wieczorami najlepiej dluzsza rozgrywka tylko powazni gracze moj nick na steam miroslawdominiak14

Alternator Partyzant

16.01.2017 16:45    #2640     Football Manager - Ogólna dyskusja - Laptop do FM'a
W fife też bo tu potrzebna jest grafika pokroju 940MX

ASUS R541UV-XO403T-8 i5-6198DU/8GB/1TB/Win10X GT920MX
Acer F5-573G i5-7200U/8GB/1000/Win10 GF940MX FHD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution