Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

franziel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2017 15:43    #1211     Football Manager - Ogólna dyskusja - crash dump
Spróbuj tuż przed datą crashu pójść na urlop. Może gra sama naprawi błędy generując to, czego brakuje.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
FM18 inaczej wykorzystuje komponenty komputera, kładąc dużo większy nacisk na kartę graficzną niż poprzednicy - z integrą nie poszalejesz.
twitter.com/Ceyvol

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
11.12.2017 15:32    #1213     Sufler - Edytor - FM 15 Edytor
1.Nie można edytować roku założenia w "Stwórz własny klub". Tryb ma ograniczenia licencyjne - podobnie nie możesz wybrać nazwy klubu istniejącego już w bazie. To dlatego, że tryb w teorii nie służy do dodawania istniejących już klubów, tylko zupełnie fikcyjnych (a więc założonych w 2017) - dlatego nie ma opcji edycji roku, czy dodawania historii.
2. Kolory paska ustawiasz w tym samym miejscu co stroje, opcja "Tekst" stroju domowego.
3. Stworzony klub gra w tych samych rozgrywkach, co klub, który zastąpił - nie wszyscy trzecioligowcy startują w centralnym PP!
4. Niektórzy piłkarze mają wartość 0 zł, bo są newgenami na kontraktach tymczasowych.
twitter.com/Ceyvol

Gallacher Partyzant

Na zintegrowanej karcie to ja nie widzę tego zbyt dobrze, a nawet stwierdzę że będzie widział tylko poważne przycięcia zresztą nie napisałem w jakiego FM'a chcesz grać na wyżej wymienionej konfiguracji.Pamięć RAM i procesor jest ok bo ja na icore 3 i 4 GB 3DDR gram w 17 i nie narzekam chociaż na średnich detalach są przycięcia.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Melanzcholia Partyzant

Siema menagerowe mordeczki :)
Dawno mnie tu nie było iż ostatnio miałem rozbrat z Fmem jednak coraz częściej o nim zaczynam myśleć. I pojawiła się opcja. Otóż:
Posiadam zwykły stary laptop do muzyki, filmów itd. Pojawiła mi się okazja kupić nie używany laptop za jedyne 800 zł jednak jako że jak pisałem inny posiadam to interesuje mnie tylko i wyłącznie możliwość grania na nim w FMa. Czytając specyfikację sprzętu i wymagania gry widzę że dupy to nie urywa ale ze nie wszystko w życiu wygląda tak jak na papierze chciałem dopytać was, zorientowanych ryjkow czy jest sens zakupić ten sprzęt tak a żeby w wolny dzień FM mógł umilić mi popołudnie. Mówiąc wprost czy ten lapek to udzwignie.Zamieszczam specyfikację sprzętu i proszę o poradę, pozdro.

Specyfikacja - Laptop Asus X540LA-XX004T Core i3-4005U 15,6" 4GB HDD 1TB Win10
Seria procesora
Intel Core i3
Model procesora
Intel® Core™ i3-4005U (3M Cache, 1.70 GHz)
Liczba rdzeni procesora
2-rdzeniowy, 4-wątkowy
Seria karty graficznej
Intel® HD Graphics
Model karty graficznej
Intel® HD Graphics 4400
Pamięć karty graficznej
Współdzielona
Pamięć RAM
4 GB
Technologia pamięci RAM
DDR3 SO-DIMM
Taktowanie pamięci RAM
1600 MHz
Maksymalna ilość pamięci RAM
8 GB

GrOcAL Partyzant

Siema ,
Poszukuję dobrych graczy którzy mają ochotę pograć w #FM18 przez sieć 1v1 albo jakiś draft? Chcę potrenować przed międzynarodowymi turniejami . Jak coś GrOcALG1

GrOcAL Partyzant

11.12.2017 06:17    #1217     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Siema ,
Poszukuję dobrego gracza który ma ochotę pograć w #FM18 przez sieć 1v1 albo jakiś draft? Steam - GrOcALG1

kmaci3k Partyzant

Czy ktoś z was wie jak włączyć obserwowanie rozgrywek, w których nie bierze się udziału ? Przez obserwowanie mam na myśli wyświetlanie każdej jednej kolejki/fazy wybranych rozgrywek. Na przykład grając Wisłą Kraków chciałbym, żeby zostały mi pokazana wszystkie fazy ligi europy i ligi mistrzów bo chciałbym widzieć jak sobie radzą polskie drużyny.

teekoki Partyzant

10.12.2017 22:26    #1219     Football Manager - Ogólna dyskusja - crash dump
Witam.
Gram na aktualizacji składów do fm 15(pobrane z fm base)
W grze zmieniłem poprzez fmrte ze wszyscy zawodnicy maja potencjał 200.
Grałem na tym dodatku i takich opcjach 3 sezony bez crasha,a zacząłem na tych zmianach od nowa grać reprezentacją polski i w jeden ten sam dzien-28 sierpnia 2016 wywala mi crasha ; /
Czy jest jakaś opcja żeby to naprawić? zapisuje savy co tydzień (napisuje 10 plikow) z każdego wczytywałem i z każdego mam crasha.
Proszę o pomoc.
FM 15,oryginalny.

TadomeKaariZ Partyzant

10.12.2017 16:48    #1220     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zachowanie plików
Witam! Zdecydowałem się założyć nowy temat, gdyż nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na pytanie, które mam.
Sprawa wygląda tak, że w najbliższych dniach planuje formatowanie kompa i sprawa tyczy się Football Managera 2018.
Na facepackach i herbach mi nie zależy, gdyż mogę ściągnąć od nowa i wgrać w trakcie sezonu w razie W i zadziała.
Najbardziej mnie interesuje kwestia SAVE i wgranych nowych lig. Moje pytanie brzmi jak zachować obydwa pliki, abym mógł kontynuować rozgrywkę na tych samych parametrach co mam ustawione?
Chodzi mi o to, czy jak skopiuje sobie Save i nowe ligi, i po formacie wkleję do odpowiednich folderów, to czy będzie jedno z drugim współgrało, czy muszę od nowa zacząć rozgrywkę?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution