Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Mifune85 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.04.2014 21:59    #11211     Football Manager - Ogólna dyskusja - O co chodzi?
Ehh...Następny klub i 4 miejsce na 12 kolejek przed końcem. Seria 7 bardzo wysokich porażek z rzędu(po 0-3, 0-4) i zostałem zwolniony. Dam sobie już spokój z tą grą bo to się zrobiła parodia. Zazdroszcze wam, że możecie grać jakoś normalnie bo mi się już odechciało anagażować w to by powtarzał się bez przerwy ten sam schemat.

Prodigy666 Partyzant

Mam problem z grą 3 napastnikami. W FM 12 tak grałem i dominowałem w każdym meczu, teraz kombinuje, zmieniam polecenia ale cały czas asystent gada,że luka między formacjami jest zbyt duża, raz gram trzema fałszywymi 9 innym razem kompletnymi napastnikami, ogólnie goli strzelam dużo, ale zawsze skrzydłowi się urywają i trace bramki, jakieś sugestie ?

marcinfiolek Partyzant

Witam, gram w fm13 i a odpalając save wyskoczył mi oto taki komunikat : not well-formed (invalid token) at line 1 of Profile 1.xm czy ktoś może poratować jak rozwiązać ten problem ??

SalutaryVermin Partyzant

Szukam coś typu Saidiego Nitbazonkiz, Abdou Traore.
Do Lecha Poznan, ktorym rozgrywam 1 sezon mam srodki na okolo 3 mln zl. Fajnie by bylo gdyby nie mial wieciej niz 23 lata, i mial potencjal wieciej niz 3,5 gwiazdki.

EDIT: Gram na FM 2014.

falisz89 Partyzant

05.04.2014 18:13    #11215     Sufler - Porady do gry - Jak przyśpieszyć rozgrywkę?
Niestety, to za mało żeby normalnie pograć. Spróbuj programu Game Booster, koniecznie w wersji 3.4 - nowsze to już komercha, która nic nie daje. Program wyłącza wszystkie niepotrzebne procesy i usługi na czas gry, co daje trochę wolnego ram-u i ewentualnie minimalnie odciąży procka. Ale z tą konfiguracją i tak cudów bym się nie spodziewał- wymiana to konieczność, czas zbierać kasę;)
Od niedawna na CMrev, od dawna z FM:)

buczek93 Młody aktywista

Na poprawę humoru bambaryłki, możesz go zdjąć z listy, poczekać aż mu się odfoszy (albo chociaż poprawi, większa szansa na to, jeśli będzie grał). A jak się poprawi humor i zacznie strzelać, wtedy go wystawić :D

buczek93 Młody aktywista

Miałem to samo z Gignacem, mnie udawało się gościa wypożyczyć - jeśli srsly potrzebujesz kaski, to powinieneś rozważyć nawet wypożyczenie go w sytuacji, gdy drugi klub przejmuje część zobowiązań finansowych.
I rzeczywiście, łatwiej będzie Ci ziomka sprzedać, jeśli będzie grał. Nie musi być wybitny (swojego Benzemę z Realu sprzedałem ze statami 9/1/1/6.50), ale niech gra.

Patys100 Partyzant

05.04.2014 14:04    #11218     Sufler - Porady do gry - Jak przyśpieszyć rozgrywkę?
Mam 1GB ram i 1.73 GHZ procesor? powie ktoś jak zwiększyć wydajność jakimś programem lub coś! (NIE MAM KASY NA DOKUP RAMU!! ITP)

mountaineero Partyzant

05.04.2014 13:23    #11219     Sufler - Dodatki do gry - Problem ze skórkami
Witam wszystkich serdecznie z racji tego że jest to mój pierwszy post :)

Problem dotyczy skórek, chodzi o to że wyglądają one np. tak: http://zapod(...)png.html zamiast tak: http://www.cmrev(...)in_.html problem dotyczy wszystkich skórek, co robię źle że nie mam 100% skórki tylko powiedzmy 70% ?

Sewi Partyzant

Ok dzieki za odpowiedz:) NIestety ale z nim w skladzie zawsze przegrywam mam o wiele lepszego zastepce a Gomis bierze 70 tys tygodniowo co jak na poczatek gry Lyonem jest bardzo duzo.Teraz zlapal kontuzje na 5 miesiecy wiec nawet nie moge nim grac.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution