Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Crasher001 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Z dnia na dzien FM stal sie zwyczajnie niegrywalny. Nie wiem co jest tego przyczyna. Do tej pory gralem od dnia premiery bez problemu. Aktualnie gdy wlaczam gre to samo wczytywanie tych poczatkowych animacji odbywa sie jak na sprzecie ponizej minimalnych wymagan. Od razu zaznacze, ze nie jest to wina sprzetu/sterownikow, bo jak wczesniej wspominalem gralem do tej pory w normalny sposob. Gdy juz pojawi sie menu zarowno sama animacja menadzera jak i poruszanie myszka w celu wczytania rozgrywki czy tez wyjscia z gry jest bardzo powolona. Ma ktos jakis pomysl jak to rozwiazac?

mariuszszcz1 Partyzant

04.01.2018 20:30    #1112     Football Manager - Ogólna dyskusja - uaktualnienie 2017
chodzi oczywiście o składy ekip zagranicznych.

Gallacher Partyzant

04.01.2018 17:25    #1113     Football Manager - Ogólna dyskusja - Szybkość Fm18
Podaj specyfikację swojego komputera ponieważ problem może też leżeć po stronie sterownika graficznego.Ja na swoim 3,5 letnim laptopie gram w FM 17 i mam 4,5 gwiazdki a kiedyś miałem tylko 4 i zmiana sterownika trochę poprawiła płynność a mam około 13 lig,bazę daną dużą.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
04.01.2018 13:48    #1114     Football Manager - Ogólna dyskusja - Szybkość Fm18
Bez zmiany kompa raczej się nie obejdzie.

Lub może nie używaj dodatków graficznych, graj małą bazą danych i małą ilość lig.

Szamaki Partyzant

04.01.2018 11:11    #1115     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Witam
Od kilku ładnych już lat FMa, kupuje dopiero w okolicach nowego roku, po wypuszczeniu przynajmniej drugiej łatki. Bo jak większość zapewne się zgodzi, wcześniej gra nie nadaje się za bardzo do użytku.
I teraz moje pytanie:
Czy gra jest na tyle stabilna i grywalna, że już nadaje się do kupna, czy z niecierpliwością czekacie na kolejną łatkę i przeklinacie dzień w którym kupiliście FMa 18?

as15 Partyzant

04.01.2018 10:59    #1116     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
FM 2018 mi sie podoba,gra sie bardzo fajnie,przynajmniej na razie.Mam takie nietypowe pytanie - wiem ze to Manager,ale czy da sie zagrac bez zmian kadrowych?Chodzi mi o to,ze np.chcialbym w ramach eksperymentu zagrac pol sezonu z takimi skladami druzyn jakie sa (byly) w rzeczywistosci w rundzie jesiennej 2017.Jest taka mozliwosc?Da sie to jakos ustawic?

kryslaw44 Partyzant

04.01.2018 00:10    #1117     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Czy tylko mi się wydaje, że zbyt łatwo jest przedłużać wypożyczenia zawodników? To już zdarza się po raz kolejny.

Przykład 1.
Sprzedaję Daniela Kusztana z Pogoni do Bournemouth. W transferze zaznaczam klauzulę wypożyczenia powrotnego. Po wypożyczeniu przedlużam ją po raz kolejny - na dwa lata. Sprzedaję zawodnika, a mam go de facto jeszcze 3 lata w klubie.

Przykład 2 (FM 2017)
Wypożyczam młodego zawodnika z Czech do polskiej ligi. Łącznie mam go przez 4 sezony. W międzyczasie zawodnik debiutuje nawet w seniorskiej reprezentacji Czech, ale i tak jest w klubie niemile widziany.

Zresztą, ogółem wypożyczanie na 2 lata to jest opcja, z której się raczej w futbolowym świecie nie korzysta. A w FMowym świecie kluby bardzo chętnie na to przystają. Tak samo jak na przedłużanie wypożyczeń, co powoduje, że na samym wypożyczeniu można mieć grajka nawet 3-4 lata - czasem aż do wygaśnięcia kontraktu (nierzadko cały czas opłacanego przez klub wypożyczający).

Grzenionator Partyzant

03.01.2018 21:47    #1118     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż klauzuli
Hej! Zarząd wynegocjował możliwość sprzedaży klauzuli, na mocy której za występy zawodnika w nowym klubie miałbym otrzymać milion ojro. Mogłem ową klauzulę sprzedać temu klubowi za 841 tyś. i wtedy już za te występy płacić by nie musieli, jednak ta opcja zniknęła. Nie wiecie dlaczego mogło się tak stać? Czy Leicester wycofał się ze sprzedaży, czy np. zależy to od tego czy zawodnik gra w klubie czy na wypożyczeniu? Obecnie jest w macierzystym klubie, nie pamiętam czy opcja sprzedaży pojawiła się w trakcie wcześniejszego wypożyczenia czy już po powrocie. Z góry dzięki za pomoc ;)

sCan Partyzant

Chyba gramy w dwie różne gry Kappa

malikmontana Partyzant

Witam.
Mam problem z FM 17. Od niedawna w momencie kiedy kontynuuje grę klikając spacje, gra sama przewija się dalej po moim jednym kliknięciu. Nie wiem co mam zrobić gdyż spotykam się z czymś takim pierwszy raz. Proszę o pomoc ponieważ jest to bardzo irytujące kiedy po moim jednym naciśnięciu spacji gra najchętniej robiłaby wszystko sama

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.