Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Fiołas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Hej,

przez ponad miecha nie gralem w ostatniego save'a. Odpalilem gre, gdzie prowadze lecha juz z 20 sezon i mam mase obcokrajowcow. Okazuje sie ze w pierwszej 11 nagle nie moge miec wiecej niz 3 zawdonikow z poza UE. Czy to wina ostatniej łatki, czy cos?

Nagle zeby zagrac ligowy mecz musze grzebac w rezerwach bo mam az tylu zagranicznych grajków.

ps. wartosc polskich ligowcow nadal mimo zdobycia LM jest strasznie niska

robal15 Młody aktywista

15.04.2014 17:06    #11092     Sufler - Porady do gry - Atakowanie bramkarza i pressing
A czy jest to w ogóle możliwe w tej grze? Wg mnie raczej nie:p

Po 600h grania nie widziałem ani razu takiego przypadku.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

saiN Partyzant

15.04.2014 16:47    #11093     Sufler - Porady do gry - Atakowanie bramkarza i pressing
Gram różnymi taktykami z nastawieniem napastników na atak i ofensywną filozofią gry. Myślałem że zaznaczając pressing na 'zawsze' w instrukcjach dotyczących rywali powinni atakować bramkarza zmuszając go do błędu. Tak jednak się nie dzieje :(

piotrp504 Partyzant

A ja nie polecam grac Wolfsburgiem
grałem nimi chwile w fm 14 skład może mają dobry ale prezes dusigrosz już w styczniu zaczynał marudzić że klub jest w złej sytuacji finansowej i wypadało by sprzedać paru zawodników dodam że jakiś wielkich transferów nie przeprowadziłem z wolnego doszedł R .Rat T.Wiese i za 3,5 miliona kupiłem napastnika i tyle po transferach jeszcze uprosiłem o rozbudowę obiektów treningowych , kilku starszych grajków posprzedawałem lub wypożyczyłem .
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

kajn Partyzant

Wszystko zależy od umiejętności grajka - dobry wykonawca rzutów wolnych to skarb w 2014. Gram ostatnio Tottenhamem i tacy Lamela albo Sigurdson moim zdaniem trafiają 7 z 10 prób (takie mam wrażenie, nigdy tego nie sprawdzałem i nie wiem czy w ogóle się da).
Co do zwykłch sytuacji bramkowych to też nie mam z tym problemów, są mecze kiedy nie dość, że przegrywam z beniaminkiem 0:1 to jeszcze moi zawodnicy walą po obramowaniu aż huczy - ale czy i w prawdziwym życiu nie ma takich spotkań?

Wydaje mi się, że 2 scenariusze są możliwe - zapominamy, że silnik meczowy jest tylko wizualną prezentacją algorytmów i nie przekłada sytuacji 1:1 - z algorytmu wyszło, że napastnik minimalnie przestrzelił a najbliższą wizualizacją tego jaką silnik ma do wykorzystania jest poprzeczka.

Ew. twoi skrzydłowi albo napastnicy (jeśli grasz w wariancie z 2 lub więcej N) nie mają nóg przeciwstawnych do skrzydeł na których grają. Czyli na przykład lewy skrzydłowy jest lewonożny, a prawy napastnik z pary prawonożny. Wydaje mi się, że wtedy większość strzałów leci na krótki słupek, po ostrym kącie - wtedy nie chcą uderzyć w bramkarza łatwo stuknąć w słupek.

I od 2 wariantu zacząłbym kontrolę. Jeśli nie jest tak jak piszę to zwyczajnie masz pecha lub też tak bywa - pirata bez aktualizacji (nikogo nie oskarżam).

ps. częściej trafiam w słupek w fifie niż fmie D:

teekoki Partyzant

15.04.2014 14:06    #11096     Football Manager - Ogólna dyskusja - II zespol
witam,gram na dodatku CM-Revolution-Polska-Liga-Update-2014-v1.2a.,i gram Wisłą Płock,mam tez swój drugi zespól Wisła płock II w IV lidze czy jak oni graja to tez dostaje kasę? za bilety,zajete miejsce itd

mr_archie Partyzant

[quote="czarnyafc"]Szukam dobrego klubu europejskiego, z dobrym budżetem na transfery, który w swojej lidze ma lepszego od siebie konkurenta (np. BVB < Bayern ) FM 14[/quote]
Polecam pograć Wolfsburgiem. Kilku ciekawych zawodników, a kasy w tym klubie też nie brakuje.

herbu3 Partyzant

http://oi61.tinypic.com/zme36a.jpg

http://oi57.tinypic.com/szvdco.jpg

Takie mecze tylko w Lidze Mistrzów Mr. Green

W finale gładka wygrana z Chelsea i puchar był mój Mr. Green

Bromon Partyzant

Klub, którym będzie grało się jak najciężej - w 1 lub 2 lidze angielskiej/hiszpańskiej. Stawiam, że będzie to któryś z beniaminków. Macie jakieś pomysły?

Biciuwalikoń Partyzant

Mam problem z nadmiernym trafianiem przez moich zawodników w słupki i poprzeczki, strasznie mnie to irytowało i wreszcie w 4 sezonie, gdzie mam początek marca obejrzałem sobie spotkania z tego sezonu i policzyłem ile razy moi gracze zamiast do siatki trafiali w obramowanie. Wyszło mi... CZTERDZIEŚCI SIEDEM takich uderzeń. Też tak macie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution