Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Nocny_Duszek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Chod"][quote="Nocny_Duszek"][quote="malpa17ns"]A co powiecie na Lazio?
Kiedys nimi gralem i zastanawiam sie rozpoczac jeszcze raz, jak myslicie?
[/quote]
Skład bardzo przeciętny bo poza Candreva nie ma komu ciągnąć gry. Obecnie klub emeryta więc roboty nie będzie brakowac[/quote]

Mają kilku bardzo utalentowanych juniorów, świetnego Lulica, przed łatką 14.3 jeszcze Hernanesa w środku pola i dość trochę funduszy. Na dodatek solidną linię obrony z min. Caną, a w bramce doświadczony Marchetti. Nie taki klub emeryta :)[/quote]
Keita z młodzików kulawo mi się rozwijał, Felipe Anderson całkiem niezly chociaż strasznie szklane nóżki miał. Ale Floccari, Klose, Biava i Mauri do juniorów nie należeli :p Choć Klose i Floccari dawali jeszcze radę.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

[quote="Nocny_Duszek"][quote="malpa17ns"]A co powiecie na Lazio?
[/quote]
Skład bardzo przeciętny bo poza Candreva nie ma komu ciągnąć gry. Obecnie klub emeryta więc roboty nie będzie brakowac[/quote]

Mają kilku bardzo utalentowanych juniorów, świetnego Lulica, przed łatką 14.3 jeszcze Hernanesa w środku pola i dość trochę funduszy. Na dodatek solidną linię obrony z min. Caną, a w bramce doświadczony Marchetti. Nie taki klub emeryta :)
#TeamTyniec

Junin Partyzant

21.04.2014 15:28    #11033     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
zagram chętnie w FM13 przez sieć. jesli chodzi o wybór ligi to się dostosuje. Na steamie : junin0/RightD
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

Nocny_Duszek Partyzant

[quote="malpa17ns"]A co powiecie na Lazio?
[/quote]
Skład bardzo przeciętny bo poza Candreva nie ma komu ciągnąć gry. Obecnie klub emeryta więc roboty nie będzie brakowac

Sami212 Partyzant

Witam chciałbym sie podzielic z Wami odnosnie gry fm2014. Generalnie ciezko jest zrobic tak aby polecenia dla zawodnikow czy tez drużyny zadzialaly. Zauważylem tez taka rzecz ze gdy zespolowi ustawi sie gra na dystans czy tez indywidualnemu zawodnikowi to caly zespol gra lepiej i stwarza sytuacje ale traci tez bramki nie ma przytrzymania pilki jakiejs proby jej rozegrania. Chce tez grac wrzutkami w pole karne chodzi mi o bocznych obroncow ale tez nie sluchaja polecen. Wedlug mnie w fm2012 super dzialay polecenia i tam mozna bylo ustawic zespol pod kazdy element

malpa17ns Partyzant

A co powiecie na Lazio?

lancos3-11 Partyzant

[quote="Bromon"]Klub, którym będzie grało się jak najciężej - w 1 lub 2 lidze angielskiej/hiszpańskiej. Stawiam, że będzie to któryś z beniaminków. Macie jakieś pomysły?[/quote]
Eibar i Jaen, ewentualnie Rayo

CapsLock Partyzant

21.04.2014 13:23    #11038     Sufler - Inne - Pytania odnośnie zdjęć w galerii
Witam. Chciałbym dodać w karierze kilka fotek, lecz:
1. Chcę dodać zdjęcia z rundy jesiennej do sezonu 13/14. Czy po wgraniu tych zdjęć nadal będę mógł dodawać foty do tegoż sezonu?
2. Zdjęcia wrzuca się od razu z komputera, czy trzeba wgrać je np. na imageshack?
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdro :)

boniunio Partyzant

Witam. Mam pytanie gdzie mogę znaleśc aktualizacje składów do FM 13 z tej zimy lub jak mogę wgrac składy z FM 14 do FM 13?
z góry dzięki za pomoc

DarkLuki Partyzant

[quote="adamiko"]Przede wszystkim na tym poziomie dobieraj takse do zawodników a nie odwrotnie.[/quote]

Kilka razy już się spotkałem z tym określeniem, ale czy ktoś mógłby mi to wytłumaczyć tak dogłębnie "jak krowie na rowie" Gram w niższych ligach angielskich i ustawiłem sobie taktykę goals galore ściągniętą z FM Base, wyniki osiągam różne, prowadzę Northampton Town w nPower League 1 jestem beniaminkiem. Czy to dopasowanie polega na tym, że w tej taktyce np napastnik ma rolę wysunięty napastnik a funkcję atak czyli wchodzę w raporty o zawodniku i szukam takiego, który ma predyspozycje do gry na tej pozycji ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution