Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

danielo39 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Moja sytuacja kadrowa niestety nie wygląda za bardzo dobrze. Oczywiście, że gram jednym składem oczywiście rotacje się zdarzają ale bardzo rzadko. Obecnie zmniejszyłem obciążenia treningowe na przeciętny i widać trochę, że zawodnicy już byly przytłoczeni sezonem, trochę to pomogło i już grają jak na początku rundy :)

Mikelson Partyzant

24.04.2014 20:03    #11002     Sufler - Problemy techniczne - Problem z Facepakiem
Witam, dodaje zdjęcia zawodników których nie mam. Wszystkie jako ładnie działa ale jeden zawodnik stale ma białe tło. Nawet podkładałem plik innego gracza ze zmienionym ID a i tak ciągle jest białe tło... Miał ktoś podobny problem ?

Rostel123 Partyzant

Siemka poszukuje programu albo dodatku który dodaje prawdziwe zdjęcia newgen'ów :)

robal15 Młody aktywista

Ja taktyk nigdy nie zmieniam, a co roku coraz lepiej funkcjonują dzięki lepszym zawodnikom. Również korzystam zawsze z dwóch taktyk.

Skoro grasz od premiery, to kolejne patche mogły spowodować u Ciebie te wahania. Nie każda taktyka potrafi przetrwać zmiany w silniku meczowym. Często trzeba tworzyć nowe, pod nową łatkę.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

ShrimpyPants Partyzant

ustawione jest zawsze tak jak na podanym screenie, a w ustawieniach wspolpracownikow dałem, ze tylko ja decyduje o transferach z klubu. Czasem gdy kombinowałem z dodawaniem graczy do listy niechcianych to oczywiscie zaznaczalem tam sprzedaj za dowolna cene, nie jestem głupi. W końcu mi się udało go sprzedać ale od czego to zależało to nie mam pojęcia.

sanki88 Partyzant

Dużo osób ma ten problem. Według mnie chodzi przeważnie o morale. Zawodnicy po dobrym sezonie w kolejnym często po prostu lekceważą słabszych rywali. Dlatego w meczach z zespołami poniżej 8-10 miejsca zawsze wystawiaj kilku zawodników głodnych gry. Będą chcieli się pokazać, a przy okazji gracze pierwszego składu zobaczą, że nie są tacy niezastąpieni i oni też w kolejnych meczach nie pozwolą sobie na to żeby przejść obok gry.

sanki88 Partyzant

Stosujesz rotację czy grasz większość meczy jednym składem?

danielo39 Partyzant

Witajcie! Na wstępie chciałbym się przywitać i zwrócić się do Was z prośbą, ponieważ nie jestem za bardzo obeznany w sprawach fm, ale to nie znaczy, że nie jestem maniakiem.. Napotkałem się na pewien rodzaj rutyny w FM 14. Po pewnej ilości meczy, w których mój zespół robi niemożliwe, przychodzi pewien okres zadyszki. Zdarza mi się to prawie z każdym zespołem. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć czym to jest spowodowane? Treningiem, taktyką? Dla przykładu wrzucam screena z mojej najnowszej kariery Evertonem. Jak sami widzicie wyniki, które osiągałem na początku były niesamowite jak na Everton, lidera dopiero straciłem w styczniu. Beż żadnych transferów (dwa nie wypały)
Niestety screen nie wrzucił się.

Trening jaki stosuje - przed sezonem w okresie przygotowań na najwyższych obrotach kondycja, natomiast w trakcie sezonu na wysokim zgranie zespolu, odpoczynek po meczu i zgranie jako przygotowanie do meczu (czasami zmieniam na obrone w przypadku starć z gigantami)

Co mogę zrobić żeby drużyna nie wpadała w zadyszkę?

robal15 Młody aktywista

[quote="laveta"]Jaki niby miałbym zysk w tym, że używałbym S&L, a potem robił screeny i narzekał, że gra jest coraz mniej wymagająca.
Widzisz sprzeczność w swoim skrajnie idiotycznym rozumowaniu? [/quote]

Dużo osób tak robi, nawet używają gotowych taktyk, a później piszą manifesty, jacy to oni są genialni.

[quote="laveta"]Czy ja gdziekolwiek napisałem, że wygrałem tak WSZYSTKIE mecze, geniuszu?
Powtarzam, że w drugim sezonie mojej gry w LM i LE pokonałem takie drużyny jak Sevilla, Milan, Borussia i porównując to z moim bardzo przeciętnym składem uważam, że na tym etapie gry nie powinno mi to przyjść tak łatwo. [/quote]

Ale można tak wywnioskować. Skoro słaba Sevilla oddała 40 strzałów, to Borussia i Milan pewnie jeszcze więcej oddali. Ja bym się nie czepiał, gdyby te mecze były chodź trochę wyrównane. Jak każdy wie, komputerowi wystarczy jeden strzał, aby strzelić 3 gole, więc stąd pochodzi ta moja nieufność do Ciebie. Przy takiej liczbie strzałów komputer powinien strzelić Ci ponad 10 goli. Jakby nie patrzeć, statystki tego meczu dobitnie pokazują, że ta gra nie jest łatwa, bo z Twojej strony jest istna obrona Częstochowy. Gdyby była łatwa, to Ty byś miał 40 strzałów, komputer 7, i bym nie marudził. Pokaż mecze z BVB i MIlanem. Jeśli wygrałeś je po wyrównanym boju, to Ci uwierzę.

W moim przypadku, komputer nigdy tylu strzałów nie oddał:
http://zapod(...)png.html - jako beniaminek, inauguracja sezonu
http://zapod(...)png.html - znając życie, to komputer by mi strzelił gola, gdyby miał chodź jedną akcję w meczu
http://zapod(...)png.html -tu masz tego przykład. Ja 11 strzałów -3 gole, komputer 5 strzałów - 2 gole. Co jest właśnie skuteczność komputera. Najbardziej to widać, jak gra się ze słabszymi drużynami.
http://zapod(...)png.html - Albo jak na złość napastnicy nie chcą strzelić gola. Kiedyś w meczu miałem 15 setek, i ani jednej nie trafiłem, komputer jedna akcja i gol. Szlak człowieka może wtedy trafić.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Prodigy666 Partyzant

Nie wiem czy śmiac się czy płakac ale ta gra jest pozbawiona logiki. Ciągle moi obrońcy się źle ustawiali, piłka przelatywała nad ich głowami, dopadał napastnik - gol, teraz w moim Rennes mam na stoperze dwóch wychowanków, jeden 197 cm drugi 196. ANI RAZU przez 3 sezony, a gram każdy mecz, nie zdarzył mi się taki błąd obrońców, mają po 21 lat, ustawianie, przewidywanie po 11, decyzje, koncentracja po 11-12, odbiór 12-13, wychodzi na to,że liczy się tylko i wyłącznie wzrost, byle szrot sięgnie taką piłkę, która normalnie to przelatywała nad głowami moich stoperów i nie ważne czy był to Zouma czy Varane, to po prost śmiech ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution