Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

LFC271299 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.04.2014 18:12    #10981     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka - Liverpool
bardzo ciekawa propozycja , czy mógłbyś mi powiedzieć mniej więcej jakie polecenia dla drużyny zastosowałeś ? w mojej karierze chciałbym ograniczyć wydatki na płace , oraz zakupić młodych zawodników z myślą o pierwszym składzie , oraz pozbyć się zawodników drogich i zastąpić ich tańszymi . Nie ukrywam że będę liczył na zyski z transferów

Mefju Partyzant

28.04.2014 18:04    #10982     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka - Liverpool
Jeszcze na którejś z wcześniejszych łatek pograłem trochę Liverpoolem. Zawsze wyłączam budżet w pierwszym okienku więc transferów na początku nie robiłem. Grałem 5-3-1-2 z Sakho, Skrtelem i Aggerem na środku, Enrique i Johnosnem jako wysuniętymi bocznymi, Gerrardem i Hendersonem na środku, Coutiho przed nimi i Suarez + Sturridge w napadzie. W zimowym okienku ściągnąłem Danilo gdyż Johnson nie prezentował się tak jakbym tego oczekiwał, a oddałem Lucasa Leivę gdyż nie pasował do mojej taktyki. Ogólnie granie Liverpoolem nie zaliczyłbym do jakichś trudnych, mają ciekawy skład, który można ustawić na wiele sposobów. Ciekawe może okazać się też granie 4-5-1 z Sturridgem i Coutinho/Sterlingiem jako schodzącymi napastnikami i Suarezem jako klasyczną 10/fałszywą 9.

LFC271299 Partyzant

28.04.2014 17:44    #10983     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka - Liverpool
Witam planuje rozpocząć grę w football manager 2014 moim ulubionym klubem - liverpoolem , posprawdzałem trenerów , mam już wstępny sztab , i nie wiem kogo kupić do liverpoolu , żeby wygrać jak najwięcej , oraz żeby nie popaść w długi ( LFC mają większy budżet transferowy niż stan konta ) oraz ewentualnie jaką taktyką grać i czy opłaca się symulować ( opcja natychmiastowe ) . Zastanawia mnie też kogo się pozbyć - myślałem nad Lucasem Leivą , za którego mogę dostać nie małą sumkę , oraz nad rozwiązaniem kontraktu z K. Toure , gdyż nigdy nie mogę się go pozbyć. Z góry dzięki

maciek1995 Partyzant

Witam, chciałem rozpocząć nową grę rezerwami Jagiellonii w trzeciej lidze, ale nie mam opcji wyboru tej drużyny, tak jak rezerw innych drużyn. Czy jest może jakiś sposób, żebym mógł grać tym zespołem?

Ramboski Partyzant

Siema, przeważnie nie lubię o to pytać (tak samo ściągać taktyki), bo po prostu o to chodzi, żeby samemu taktykę robić, ale po prostu już nie mogę, po bardzo udanym sezonie w lidze portugalskiej pomyślałem, że zrobię krok do przodu, ale chciano mnie tylko w jakimś słabiaku 3 ligi hiszpańskiej (Santa Eulalia), nie zdając sobie sprawy ze słabizny tego zespołu.

Do rzeczy!

Zajmują 16 pozycję w lidze po 30 kolejkach, która daje walkę w barażach o utrzymanie (zarząd jest chyba z tego zadowolony O_o), przegrywam mecz za meczem, czasem udaje się coś ugrać, ale bieda straszna, kombinowałem już chyba na wszystkie sposoby, gram sobie na Classicu więc nie muszą się taktyki uczyć.
Grał ktoś kiedyś tą drużyną, bądź ma pomysł na najgorszą drużynę świata na zapleczu adelante? :P
Będę wdzięczny i dzięki z góry za pomoc.

KibolekLP Partyzant

27.04.2014 20:18    #10986     Sufler - Dodatki do gry - Skórki do FM 06.
Witam, nie wiem gdzie mam iść z tym zapytaniem, więc walę tutaj :)

Pykam sobie w FM 06 ( brak siana na zakup FM 14 aktualnie,ale kij z tym :) ) Poszukuje ciekawych skinów. Jasne,cimne jak ja, obojętnie. Te które mam aktualnie w grze,tak mnie się znudziły,że aż grać mi się odechciało :) Więc,jęśli ktoś ma jakieś skórki niech tu rzuci paroma :)
TO MY! LECH POZNAŃ TO MY,TO MY! LECH POZNAŃ TO MY...

Mar1992 Przodownik pracy

Pewnie krótkie podania, wysokie tempo, szerokie pole gry, podania w pole karne (bo mają coś w rodzaju zakazu oddawaniu strzałów z dystansu), szukaj gry. Boki pomocy, to schodzący napastnicy ze schodzeniem do środka i strzałami. Wysoko grający boczni obrońcy i zagrania na obieg. Napastnik mający być pierwszym obrońcą, czyli pressuje i zapierdziela. :D Środkowi obrońcy raczej nie rozgrywają (bo nie umieją :P). Bramkarz ma szybko wznawiać grę (bramkarz-libero). To takie podstawy, co można zauważyć. ;)

zolahc Młody aktywista

eee grają dużą liczbą podań?

Cocxa Partyzant

Witam! Jak tak sobie czytam większość postów to widzę, że sporo osób ma podobne problemy w FM"ie jak ja. Mniejsza o to. Mam problem z napastnikami. Zazwyczaj gram 4-2-3-1, ew. 4-4-1-1, czyli zawsze mam tylko jednego "napadziora" z przodu. Niezależnie od tego, czy jest to Lukaku, Torres, Diego Costa, Lasogga, Barbosa, Batshuyai czy Vagner Love, moi napastnicy strzelają bardzo mało goli. Średnia na koniec sezonu 7.10 to ogromny sukces, choć zdarza się to niezwykle rzadko. We wcześniejszych FM'ach nie miałem z tym problemu, zawsze po jakimś czasie zaczynało to funkcjonować. Ogólnie preferuje grę widowiskową, opartą na wymianie dużej ilości podań i zagrywaniu w uliczkę. Niestety, w tym FM'ie nijak ma się to do gry. Zawsze gram bardzo płynnie i kontroluje grę. Bardzo wysoka linia obrony, nękanie rywali. Nic to nie daje, napastnicy nie strzelają wiele, schodzący napastnicy mimo poleceń "rzadziej strzelaj" ostrzeliwują raz za razem bramkę rywala. Niemniej, najważniejsza jest dla mnie poprawa gry napastników, bo to jest powtarzający się problem. Jakieś sugestie?

gadom1986 Partyzant

rb leipzig 3 bundesliga ogromny stadion zero długów fajni grajkowie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution