Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SAMCRO Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.05.2014 16:38    #10951     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Takie pytanko, znajdę tutaj jeszcze jakiś fanatyków FM08? Bo z chęcią bym pograł, ale do tych nowszych wersji nie jestem przekonany, oczywiście chodzi mi o rozgrywkę internetową, jeśli byłby ktoś chętny to pisać w na pw lub gg(10191951). Wszystko do dogadania, każdy fan 08 na wagę złota.

PS. Oczywiście na jakiejś świeżej bazie byśmy pograli.

siekanowski Partyzant

Witam.

Zimą grałem w fm14 parę sezonów w naszej rodowitej ekstraklasie. Objąłem Jagiellonię i starałem się oprzeć politykę klubu na młodych, polskich piłkarzach. Grałem 4-5 sezonów. O ile w pierwszych 2-3 dostawałem paru obiecujących newgenów (siatka wyszukiwawcza i obiekty treningowe na najwyższym poziomie), to w kolejnych totalne dno. Maksymalnie 1,5 - 2 gwiazdki potencjału.

A jak u was wyglądała sytuacja. Bo wraz z rozwojem klubu, szkolenia, naturalne jest, że powinni trafiać się utalentowane jednostki.
Wolę grać zawodnikami o polskiej narodowości, niż sprowadzać zagranicznych.

I jeszcze denerwujący jest terminarz ligowy. Gdy któryś zespół gra mecze w LE we czwartki, często ma przekładane mecze ligowe z weekendu na kolejne terminy (raz miałem w 3 mecze pod rząd tylko z jednym dniem przerwy między nimi).

Też tak macie?

Zastrzegam, że mam oryginalną grę.

Pozdrawiam

lampard2 Partyzant

02.05.2014 14:58    #10953     Football Manager - Świat taktyki - Czechy 2004
Przypomnij może jaka to była taktyka,a polecenia też zależą od umiejetnosci graczy

KibolekLP Partyzant

02.05.2014 10:09    #10954     Sufler - Dodatki do gry - Update do FM 2006
Ja głupich skórej szukałem do tej wersji gry ( w sumie nadal szukam) i nawet tego nie znalazłem. Wszystkie linki nieaktywne.

Myślę,że znaleźć coś do FM 06 w 2014 roku graniczy z cudem,no chyba,że ktoś coś ma na kompie.
TO MY! LECH POZNAŃ TO MY,TO MY! LECH POZNAŃ TO MY...

pieeeernik Partyzant

01.05.2014 21:08    #10955     Sufler - Porady do gry - POMOCY!! Problem z save'em
Albo jakby ktoś spróbował oczyścić programem Shadow Explorer (ponoć pomaga), bo u mnie na XP nie pójdzie :(

pieeeernik Partyzant

01.05.2014 21:03    #10956     Sufler - Porady do gry - POMOCY!! Problem z save'em
Witam,

Gram swoją karierę w Southampton oraz trenuję reprezentację Belgii. W pierwszym sezonie z Southampton wygrałem wszystkie 3 angielskie trofea i stworzyłem niesamowitą taktykę. W trakcie trwania MŚ (przed drugim meczem) zapisałem sobie grę. Odpalam rano patrze i ... "zapisana gra nie została wczytana". Myślałem, że mnie coś rozwali w środku.. taki piękny sezon poszedł się je***. Tym bardziej piękny, że porobiłem już transfery (David Luiz, Ogbona i paru innych).
Gram bez żadnych wspomagaczy, które mogłyby popsuć save'a!!

Czy byłby ktoś tak miły i poświęciłby chwilkę czasu pobierając save'a (i jeżeli u kogoś innego pójdzie) i prze symulował troszkę (może wtedy mi odpali) i zauplaudował?
Bardzo proszę i z góry dziękuje,
:)

LINK

https://www.media(...)li323n0n

Pozdrawiam,
Karol

Bupsz Partyzant

Siemka wszystkim :)

Mam taki problem z modyfikacją podaną w tytule, otóż:
Wgrywam go sobie gdyż bardzo mi zależy by móc zagrać drużyną z rodzimego miasta która się znajduje w 3 lidze. Jednak gdy uruchamiam FM'a 2013 i ów modyfikację do wczytania, to przy przechodzeniu do następnego okna w tworzeniu kariery to mi się gra "kraszuję", informując mnie przy tym iż jakieś pliki się dublują i nie mogą się znajdować jednocześnie w ligach macierzystych oraz podległych czy coś takiego.

Nie wiem co mam z tym problemem zrobić.

08041987 Partyzant

01.05.2014 15:10    #10958     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
Pogram online w fm 2014 gg:36978461

08041987 Partyzant

01.05.2014 12:29    #10959     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam chętnie zagram w fm 2014 online proszę o kontakt na gg:36978461

KibolekLP Partyzant

Ja przez jakiś czas grałem we www.footballteam.pl

Tylko,że tutaj nie prowadzisz jednej konkretnej drużyny, tylko tworzysz zawodnika,znajdujesz lub zakładasz własny klub i tak dalej.

Ale bez kasy w tej grze nic nie osiągniecie z tego co pamiętam :)
TO MY! LECH POZNAŃ TO MY,TO MY! LECH POZNAŃ TO MY...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution