Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

CapsLock Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Warto - gdy grałem Wolfsburgiem podczas przerwy reprezentacyjnej zorganizowałem mecz towarzyski, było kilku szaraków poniżej 18 lat, zakontraktowałem ich i najsłabszy miał 2,5 gwiazdki potencjału. Najlepszy za to miał 16 lat, 2 gwiazdki umiejętności i 4,5 gwiazdki potencjału. Więc czasem się opłaca, czasem nie - dlatego polecam sprawdzać ich potencjał np. genie scoutem.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

kim grałeś? bo mi wybudowali stadion poniżej 20 k mam duży budżet, dużo na koncie i aspiracje na najlepszy zespół w lidze ale po kilku kolejkach zawsze opadają z sił bo mam mega słaby skład, nie stać mnie na dobre transfery itd.

zolahc Młody aktywista

na pewno albo jakis format byl grany. za osiagniecia, historie itp. odpowiada plik hall_of_fame wiec jesli masz jeszcze mozliwosc to po prostu go przerzuc

zmieniałeś kompa na którym grasz? ;>

Zymon Partyzant

W FM2008 w lidze Włoskiej były dobre szaraki jak były mecze reprezentacji i grałeś jakiś mecz towarzyski. Ale to w FM2008 nie wiem jak w tych nowszych
był - będzie - jest zawsze IKS!

myszoskcozek Partyzant

To co opisał makaron już dawno zauważyłem w chociażby fmie 2011. Man City, od grudnia do maja żadnych porażek (tylko kilka remisów), na 2 kolejki przed końcem zostaje w końcu liderem ligi, zostaje mi ostatni mecz (musi zostać wygrany), wszyscy wypoczęci, żadnych kontuzji, znakomite morale, mecz u siebie z West Hamem (12 miejsce w tabeli). Efekt ? Przegrana 2:1 po najgorszy meczu w sezonie (całkowita padaka, jakby z ekstraklasy przyszli) i drugie miejsce w lidze. Z ciekawości 8 razy szedłem na urlop. Efekt ? 7 porażek/remisów i za ósmym razem wygrana 1:0...

Inny przykład to 4x finał LM pod rząd Barcą i 3x przegrana po jak wyżej najgorszym meczu sezonu. Mecze w LM wyglądały tak, że zawsze wiedziałem, że choćbym nie wiem ile przegrywał w pierwszym meczu, to w drugim meczu i tak odrobię straty i awansuje (finał LM był zawsze pewny), a w samym finale nagle nie wiadomo skąd padaka.

ja w FM 13 mam coś takiego że jak robię screena to mam taki dźwięk że się zrobił screen. Jak wyłączę grę to program pyta mnie co zrobić ze zrzutami. Czy usunąć czy wysłać dalej czy otworzyć folder z nimi. I tam powinieneś je również i ty mieć. Sprawdź w ustawieniach(wszelkich) Steama jaki masz skrót(u mnie F12) na robienie zrzutów, może zablokowałeś ich robienie czy coś.
Co do grafiki to się nie wypowiadam bo w tym nie siedzę ;)
podbijam Ci temat

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
04.05.2014 15:42    #10928     Sufler - Dodatki do gry - Loga polskich drużyn.

gadom1986 Partyzant

po kilku latach dostaniesz ofertę, jak ostatnio grałem Ajaxem po 3 sezonach dostałem propozycje od belgów, najlepiej po MŚ albo ME, wtedy jest dużo etatów

buczek93 Młody aktywista

Z newgenami ja mam problem prowadząc Real Madryt. Przez 11 naborów dostałem:
sezon 2012-2013 - NAJLEPSZY KOKS, jakiego w życiu widziałem. PA198, 207/100, zacząłem go od 18 r.ż. powoływać do reprezentacji Hiszpanii.
2014-2015 - fajny OP z PA ~160, oddałem za friko, bo miałem miejsce zajęte. Ale robi karierę w Ajaxie, gra w reprezentacji.
2019-2020 - następny talencik OPŚ z PA ~185
Oprócz tego - kilku niezłych (PA 150+) graczy, głównie boczni obrońcy (nie mam pojęcia, dlaczego Nie powiem) . Czasem trafi się ktoś z pomocy, DP, OŚ - ale zawsze mają 1 lub 2 atrybuty tak żałośnie niskie, że aż żal trzymać. Bo i po co mi obrońca z przyspieszeniem 4? Ofensywnych pomocników wartościowych nie mam prawie wcale - jak już nawet gra kogoś przylosuje z fajnym potencjałem, to albo ważne mecze 3, albo wytrzymywanie presji <5, albo niestabilna forma.

Ktoś może powiedzieć, że hejtuję i za dużo wymagam. Ale takie Bilbao sezon w sezon dostaje 5-6 graczy z PA 170+. Wychowali sobie w ten sposób 2 GK, mają kompletnie nową linię obrony (dość powiedzieć, że w Akademii jest 16-latek OP z potencjałem 176 na którego poluję) - dobra, OŚ i PŚ to u nich biednie wyglądają, dalej męczą 34-letniego Herrerę i de Marcosa. Ale za to w napadzie produkują tyle, że szczęka opada. Sami mają chyba z 4 zawodników którzy sprawdziliby się w Realu czy Barcelonie. Ba, ja sam wyciągnąłem od nich jednego napastnika, Barcelona to samo. A kolejne 2 talenciki w drodze - bo jak inaczej określić 16-latka który ma już 20 meczy ligowych w jednym sezonie?

Także znam ten ból. Ale nie ma na niego recepty - ja swojego największego koksa dostałem po tym, jak przerąbałem 3 czy 4 mecze z rzędu i wyłączyłem grę bez zapisu. A potem wczytałem, zagrałem na nowo i zamiast 3 niezłych (PA ~160) grajków, dostałem jednego przekozaka. Różnie bywa :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution