Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.05.2014 14:57    #10911     Sufler - Porady do gry - drastycznie spadające atrybuty
Tak już jest. Też o tym kiedyś temat założyłem. Nawet młodym zawodnikom wszystkie atrybuty spadają, totalny bezsens. Przez cały sezon cieszę się z każdego wzrostu atrybutu, jak niemowlak, żeby później wszystkie atrybuty mu spadły.

GŁUPIA GRA.

łap http://www.cmrev(...)363.html
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

robal15 Młody aktywista

05.05.2014 14:47    #10912     Football Manager - Ogólna dyskusja - Artykuł o FM
Kiedyś ta seria była robiona z pasją - wtedy grało się non-stop - teraz została tylko tłusta krowa, dająca dużo mleka...
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

sanki88 Partyzant

05.05.2014 14:33    #10913     Sufler - Porady do gry - drastycznie spadające atrybuty
Jest wiele przyczyn spadków atrybutów. Ale tutaj masz rację, nie aż takich spadków. Zawodnicy grali regularnie? Mieli jakieś poważne kontuzje? Są niezadowoleni z sytuacji w klubie? Może atrybuty spadają ze względu na podeszły wiek? Albo zaczęli trenować na innych, słabszych obiektach (np. rezerwy niektórych klubów mają osobną infrastrukturę)? Albo namieszałeś coś z treningiem u tych zawodników? Chociaż i tak nie wyobrażam sobie, nawet po wystąpieniu wszystkich możliwych czynników w jednym czasie, żeby te atrybuty aż tak leciały w dół.

tomcio.k Partyzant

05.05.2014 13:17    #10914     Sufler - Porady do gry - drastycznie spadające atrybuty
Zauważyłem u siebie koszmarny bug w grze, bo inaczej chyba nie da się tego wytłumaczyć. Otóż piłkarzom nagle spadają atrybuty i to te kluczowe na ich pozycji. Gram PSV i na razie stwierdziłem takie cuda u trzech piłkarzy. Jeffrey Bruma jest OŚ, a jego krycie i odbiór na początku rozgrywki miały wartości 12-13. W drugiej części sezonu nagle zmieniły się na 10 i 8. Inny obrońca Jorrit Hendrix miał 12-14, a nagle w trakcie sezonu spadły mu do 5-6. Adam Maher jest pomocnikiem, jego podania miały na początku wartość 16, a teraz na koniec sezonu zaglądam, a on ma 8. To jest przecież niemożliwe chyba nawet gdyby nie trenowali wcale. Czy ktoś zauważył takie cuda u siebie? Bo jeśli ma już nie być kolejnej łatki do tej gry, to można ją wyrzucić do śmietnika!

CapsLock Partyzant

"Piłkarze mogą swobodnie przenosić się między klubami Vitesse i Agovv" - jeśli oni wzięli sobie obrońcę, ty możesz także za free wziąć piłkarza (muszą się zgodzić). Gdy grałem Watfordem, z Udinese mogłem za darmo wziąć sobie Zielińskiego i jakiegoś tam obrońcę, a oni wzięli mi jakiegoś niepotrzebnego pomocnika. Bodajże po pół roku/po roku mogłem go za free odzyskać.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

05.05.2014 01:07    #10916     Sufler - Porady do gry - Jak przyśpieszyć grę?
najlepiej zamknąć przeglądarki / komunikatory / antywirusy(bo skoro grasz tylko w FM to na nic raczej nie jesteś narażony) / wszelkie programiki które służą do dźwięku a znajdują się w trayu/ jakieś daemony/alkohole też no i klienty torrent również out :)

mnie pomogło narzędzie jakim jest revo uninstaller :)
Tam jest opcja usuń historię. Zaznacz wszystkie dyski(nie koniecznie wszystkie na raz) będzie Ci powstawał pliczek na dysku(EVREM) który będzie się zwiększał zmniejszał aż w tym programie dojdzie do 200%(2 krotnie przeleci 100%) i usunie się z on dysku a komputer- a przynajmniej FM- będzie szybciej śmigał. U mnie pomogło czym byłem zaskoczony bo nawet nie robiłem tego pod FM a po prostu sprawdzałem tą opcję na czym ona polega.

Robsson93 Partyzant

04.05.2014 23:57    #10918     Inne - Piłka nożna - La Liga
Real jest sam sobie winien, wiadomo mógł i powinien wygrać, ale chociaż udało im się doprowadzić do remisu, chociaż patrząc na grę uważam zbytnio na to nie zasłużyli. Ciekawie się zapowiada. Real i Barcelona nadal pozostają w walce o tytuł.

jeśli grasz tym samym składem albo niektórzy zawodnicy grają ciągle albo za dużo, to znaczy że są wyeksploatowani. Nie pamiętam jak się nazywał taki współczynnik ogólnego zmęczenia ale to chyba to ;)

aha, jak motywujesz piłkarzy pensjami i kasą za ligę/puchary?

zolahc Młody aktywista

gralem stworzonym przeze mnie klubem, w mojej miejscowosci i okolicach mieszka pare tysiecy ludzi i cos takiego wpisalem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution