Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

marius_09 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.05.2014 20:37    #10881     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak nakłonić ?
Nie tam edytora nie będę używał. Po co grać jak sobie coś podkręcasz ? Trudno trzeba się męczyć i wierzyć, że kiedyś. FM Genie Scout używam tylko do wyszukiwania piłkarzy ale w tej lidze traci to sens bo i tak wszystkich wycina filtr nierealne transfery :)

Prodigy666 Partyzant

Też tak mam, dla mnie to jest pojebane, mam fantastyczną baze, 20 trenerów, 4 sezon w Rennes i od cholery super newgenów, którzy się rozwijają pysznie, daje im grac w meczach o pietruszkę w pierwszym składzie a normalnie pykają w juniorach i po mocnym wzroście atrybutów następuje spadek, to samo mam z Martialem,Zumą, Umtitim, nie możliwe żebym coś zt reningiem spieprzył bo nigdy nic z nim nie robię, mam zawsze wysokie obciążenia i szlifuje tatktyke, i nagle im spadają atrybuty, ogranie 100 procent, wszystko cacy i nagle jeb ;/

Pikawa Artysta Rewolucji

06.05.2014 17:49    #10883     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak nakłonić ?
[quote="juventino"]Jak jest tak tragicznie, to weź trochę oszukaj system i ulepsz sobie obiekty w edytorze.
Moim zdaniem nie jest takie oszustwo, żeby się tego wstydzić. Ja gram Wisłą i mimo tego, iż dobrze sobie radzę (bo to nie 5 liga), kasy mam dość dużo, bo zarabiam na transferach, to wkurzało mnie to, że mam przeciętną bazę treningową i obiekty, a zarząd nie chce rozbudować. A przecież w rzeczywistości Wisła ma bardzo dobre obiekty treningowe. Podniosłem sobie z 10 na 14, po chwili zarząd jednak zgodził się na rozbudowę i teraz mam chyba staty obiektów 16/20 (kończę 3 sezon).[/quote]
Wisła ma dobre obiekty - jak na Polskie warunki, które oscylują właśnie pomiędzy 10-12 pkt. Tak więc przybliżanie Polskiego szkolenia po 2-3 sezonach w granice topowych drużyn z Europy czy Świata wydaję mi się odrobinę nieuczciwe :D
.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator

juventino Partyzant

06.05.2014 17:11    #10885     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak nakłonić ?
Jak jest tak tragicznie, to weź trochę oszukaj system i ulepsz sobie obiekty w edytorze.
Moim zdaniem nie jest takie oszustwo, żeby się tego wstydzić. Ja gram Wisłą i mimo tego, iż dobrze sobie radzę (bo to nie 5 liga), kasy mam dość dużo, bo zarabiam na transferach, to wkurzało mnie to, że mam przeciętną bazę treningową i obiekty, a zarząd nie chce rozbudować. A przecież w rzeczywistości Wisła ma bardzo dobre obiekty treningowe. Podniosłem sobie z 10 na 14, po chwili zarząd jednak zgodził się na rozbudowę i teraz mam chyba staty obiektów 16/20 (kończę 3 sezon).

CapsLock Partyzant

[quote="gadom1986"]Jakis fajny zespoł z drugiego pozomu ligi nalepiej hiszpania moze anglia, Z dobrą szkołą młodziezy jakies młode talenty zeby mozna było powalczyc o awans[/quote]
Z Anglii to polecam Reading, grałem nimi i całkiem dobra drużyna. Z Hiszpanii natomiast nic ci nie polecę.

Falcon Przodownik pracy

06.05.2014 15:56    #10887     Inne - Hyde Park - Polityka
Obejrzałem dzisiaj rano program "Polityka przy kawie". Gośćmi byli Maciej Żurawski oraz Otylia Jędrzejczak. Jeśli ktoś ma wątpliwości po co ta banda celebrytów tam startuje, to po emisji tego programu nie powinien mieć wątpliwości.

Całość tutaj ( więcej reklam już chyba się nie dało dać)

http://vod.t(...)14825948

Ja polecam fragment od 5.40. Prowadząca jednym pytaniem ich zabiła.
8.40 Też jest niezłe.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Lukkas10 Partyzant

@Gamba111

@przemek903

Część strojów teraz, a kolejna część może jeszcze dziś się pojawi.

@LoveAvril - Napisz swoje zamówienie zgodnie ze wzorem (link do wzoru znajdziesz w mojej sygnaturze pod postem)
@marian_696 - "bez tych trzech pasków". Chodzi Ci bez pasów adidasa i paseczka na rękawie?
@Uszaty - następnym razem podaj link (w hiperłączu) do wzoru na 'old schoolową' koszulkę. Każdy może mieć inne wyobrażenie jak ma takowa wyglądać :P

Pamiętajcie im bardziej szczegółowo opiszecie jak stroje mają wyglądać tym szybciej je będę mógł zrobić, bo czasem nie mam innego wyjścia niż zagrać w grę pt. "Co autor posta miał na myśli?", a tego nienawidzę...

enjoy! :)
.
.
.
.
.
and stay tuned! :)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

marius_09 Partyzant

06.05.2014 14:34    #10889     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak nakłonić ?
Czyli przegrany temat wygląda na to :(. Oczywiście, że nie jestem jakąś finansową potęgą bo zacząłem jeśli dobrze liczę w 8 lidze angielskiej. Teraz po awansach sezon w sezon gram w 5. Na stadion też nie było kasy dostałem info o tym, że wzięli kredyt i do tego sprzedali obecny stadion. Tyle, że ja o nowy stadion nie prosiłem a stan boisk treningowych mam wrażenie, że mi tu wpływa na to czy przychodzić chcą dobrzy piłkarze czy nie. No i tu jest chyba pies pogrzebany, słowem sytuacja bez wyjścia. Nikt wartościowy nie chce przyjść a tym szrotem co mam kolejnego poziomu już mogę nie wygrać :(

undertheskin Partyzant

06.05.2014 13:34    #10890     Football Manager - Ogólna dyskusja - Artykuł o FM
Jednak wiem jak to jest budzić się o piątej po południu i do dziewiątej rano grać nie patrząc na to, że dzisiaj nawet nie pamiętasz czy zjadłeś obiad czy nie, a brodę niedługo wyhodujesz do pasa :). To było 6 lat temu. W pewnym momencie trzeba sobie powiedzieć: stop! To nie jest życie. Wtedy nie ma już wymówek, że jeszcze jeden mecz, bierzesz płytę z grą i wypierd...sz ją do śmieci. A kilka miesięcy później wychodzi nowy FM i myślisz sobie... To, co wtedy myślisz definiuje czy jesteś uzależniony, czy nie ;).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution