Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Mysza1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.05.2014 15:32    #10861     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2015
Powoli zbliżamy się do kolejnej wersji kultowej serii!
Football Manager 2014 był/jest wersją, która wzbudziła wiele kontrowersji, ponieważ silnik meczowy i realizm był mocno nie dopracowany.
Pomijając tą 'wadę' sama gra wprowadziła ciekawe rozwiązania i nowości, które urozmaiciły rozgrywkę

Pytanie do was:
Co chcielibyście, aby w FM 2015 się znalazło/zmieniło?

Jakie są wasze wyobrażenia, marzenia itd.?
Pomogłem? Cyknij 'Pomógł' :)

Jeśli prezes zwalnia trenera, którego sam wcześniej zatrudnił, to powinien odejść wraz z nim.
Brian Clough

Szaikan Partyzant

Witam mam problem. Otóż nie mogę rozbudować obiektów młodzieżowych w trybie classic. Nie ma takiej opcji w prośbach do zarządu a obiekty spadają mi co kilka lat ;/ Gram Wolverhampton mam 2023 rok sprawdzałem co roku i c ;/

saharicus Partyzant

Witam
Szukam prawego skrzydłowego do Wisły Puławy (I sezon II liga gr. wschodnia). Płaca do 27 tys. funtów rocznie. Ważne żeby wybijał się na tle II ligi i z powodzeniem mógł grać w pierwszym składzie.

Javier Partyzant

10.05.2014 14:51    #10864     Football Manager - Świat taktyki - Podstawy Taktyki
Witam. Powrocilem do FMa po dwoch latach, nigdy nie bylem taktykiem wybitnem, sporo zapomnialem, a nowy FM 14, sprawia mi spore problemy na starcie. Stad temat, o podstawy. Czy znajde gdzies temat takowy, artykul? Podstawowe rady, jak grac na druzyny grajace srodkiem, jak na skrzydlami, jak na zageszczajace srodek pola, jak na gre szeroko, jak na krotkie podania, jak na dlugie, i tak dalej, i tak dalej. Bardzo licze na pomoc, pozdrawiam.

MatiasekF1 Partyzant

Klub FC Paris 2000
Domowy Granatowy w kolorze herbu klubu, Nike, sponsor może być wieża Eiffla taka jak w herbie, wyjazdowy cały biały.

karo Partyzant

Ostatnia z moich rozgrywek - Mistrzostwa Europy U-19

W grupie wygrana 6-2 z Francją, później porażka 1-0 z Turcją i wygrania z Czechami 2-1

Zacięty półfinał z Włochami

Od 102 minuty graliśmy w 10, piękna bramka ze 120 minuty w ostatniej akcji meczu daje nam remis i rzuty karne.

Finał z Tucją

Po pierwszej połowie przegrywamy 3-0 i teraz stało się coś niemożliwego. Do gry w drugiej połowie na zmęczonych rywali wysyłam M. Stępińskiego, było to też podyktowane tym, że nasz napastnik w wyniku kontuzji musiał zejść z boiska. I teraz co się dzieje, wykorzystujemy rzut karny, następnie M. Stępiński zdobywa bramką na 3-2 i kluczowy moment meczu w 77 minucie kontuzji doznaje zawodnik Turecki, a zespół turecki wykorzystał już wszystkie zmiany. Grają do końca meczu w 10! Strzelamy im w ostatnich 10 minutach 3 bramki i ostatecznie wygrywamy 5-3.

Polecam taką rozgrywkę, nie jest ciężko wygrać. Mecze są co dwa, albo trzy dni przez co przy dobrym wahlowaniem składem, można w każdym meczu mieć sporą przewagę kondycyjną nad rywalem.
Mistrzostwa Świata U-20 też dla mnie, ale tam to już była moja totalna dominacja. Więcej meczy, rywale do meczu przystępowali z kondycją na poziomie 70%, gdzie ja bardzo ostrożnie grałem na dwa słady, czasem wystawiąjąc nawet rezerwowego bramkarza w pole, aby nie przemęczać innych zawodników :)

Wieczór Partyzant

[quote="Zymon"]Siemka szukam jakiegoś fajnego klubu, chciałbym aby miał już dobry skład bo nie chcę przemeblowywać większości składu już na początku, najlepiej jak by miał trochę kasy na transfery bo chcę tylko dokupić paru juniorków i nic więcej. Najlepiej aby skład był młody i dobry. Szukałem i znalazłem tylko Fiorentine , Napoli , może Sevillę . Polecacie kogoś jeszcze ? Może Lyon dobry skład, zdolna młodzież ale czy grał ktoś nimi i może coś powiedzieć o tych klubach. FM2010[/quote]

Może Arsenal?

sanki88 Partyzant

09.05.2014 14:41    #10868     Sufler - Porady do gry - Atakowanie bramkarza i pressing
Na ilu napastników grasz? I jakie mają role przydzielone? Bo to też ma duże znaczenie.

Prodigy666 Partyzant

09.05.2014 11:06    #10869     Inne - Piłka nożna - Długowiecznośc taktyki
Gram 5 sezon Rennes i oczom nie wierzę. Właśnie zająłem 9 miejsce w lidze. Najlepsze jest to,że wcale nie ma kryzysu w mojej drużynie, noty wysokie, dwóch napastników ma po 30 + goli, doszedłem do finału LM, ogrywając MC,Barcelone,Porto,OM a w lidze dostaje od byle gówna, jeszcze sezon temu wygrywałem lige z 99 pk ! a teraz mając jeszcze lepszy skład dostaje baty od każdego, gram środkiem, mam dwie taktyki, jedna to 4-1-2-1-2 a druga to dwóch defensywnych pomocników, dwóch ofensywnych pomocników środkowych jako schodzący napstnicy i dwa lisy pola karnego, oglądam każdy mecz, co chwile coś zmieniam, role zawodników, temp, szerokośc, no po prostu to jest niedorzeczne, skłądu w ogóle nie przemeblowałem, bo gram samymi wychowankami, jedyny wyjątek to Shaw na lewej obronie bo nie miałem w akademi nikogo na tą pozycje, wychowankowie się mega rozwijają, topowe kluby się o nich rozbiajają, dwa razy z rzędu mistrz, krajowe puchary, zwycięstwo w LE, finał LM a teraz 9 miejsce w lidze ...po prostu nie wiem gdzie leży problem, też tak macie ?

Diablo5555 Partyzant

[quote="HotShotCharlie"]Witam. Gram w FM 2013 i już w pierwszym sezonie udało mi się wejść do Ekstraklasy z GKS Tychy. Sporo piłkarzy było z wypożyczenia, a cześć odeszło przez co mam dość duże braki kadrowe.
Potrzebuję:
- lewy ofensywny pomocnik (ewentualnie także prawy, bo mój obecny jest kontuzjowany jeszcze przez 2 miesiące)
- środkowy pomocnik (a najlepiej z 2)
- środkowy obrońca
- napastnik na rezerwę

PS. Dysponuję budżetem w wysokości 12tys. na transfery i 6tys. na płace.[/quote]

Szukam do Aston Villi(Początek 1 sezonu) :
-Defensywny pomocnik max 23 lata
-Lewy obrońca max 20 lat
-Skrzydłowy(zmienik) max 20 lat

Mam 11 mln i gram na update 14.3.0

Podaje tutaj dwa przykłady, Panowie weźcie piszcie w jakiej walucie, bo robi różnicę jak gracie w euro, a jak w funtach, czy jeszcze lepiej w PLN(ja tak gram, pewnie mało kto gra ale różnie bywa).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution