Ustawienie defensywne? Nie ma opcji, gra w ogóle nie przewiduje defensywnego utrzymywania piłki - ilekroć kazałem się moim bambusom cofnąć, przeciwnik prędzej czy później przychodzi, jak Jehowy do drzwi i namolnie strzela.
Morale to jest w ogóle kwestia komedii, nie liczy się to, od ilu meczy jesteś w gazie - raz Ci sie noga powinie, zawodników ochrzanisz (bo i słusznie, co to za K10, która w 45 minut ma...10 podań?) i od razu wszyscy zgaszeni. A co oni są, pety, żeby się gasili?
Losowanie wyników? Też się zgadzam, testowałem to najmocniej w 10 i 11 (eh, s'n'l), co nie znaczy, że w obecnych wersjach tego nie ma. Przykład? Grałem Realem z Sociedad u siebie. Rywal oddał w meczu 3 (słownie - TRZY) strzały. Wszystkie po błęadch MOICH zawodników. Wynik? 3-3. Żaden z moich nie otrzymał nawet wystarczająco niskiej oceny, żeby go ukarać (co z dziką przyjmenością bym zrobił, bo wkurza takie partolenie i sęki za uchem). Powiedziałem (w niewybrednych słowach), że szkoda życia, wyszedłem, nie zapisałem. Następnego dnia wczytałem i co? 7-0, Sociedad nie istniało. Ustawienie, rozmowa motywacyjna, polecenia, skład rywali - KALKA z 3-3.
Czasem warto sobie odpuścić, bo to jest aż żenujące - żeby jeszcze takie wyniki padały, jak wiem, że rywal dużo mocniejszy albo ja gram głębokimi rezerwami. Ale qrfa, to wybiegł podstawowy skład, który normalnie klepie każdego jak leci i 3-3, bo nagle sęki powyrastały ziomkom na czole.
Najnowsze posty