Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
słaba ta gra skoro Realem nie da się wygrać dla tzw. funu :(

Czasami wydaje się że jak już zbliża się jakaś klauzula że zostanie jej warunek spełniony to gra odgórnie blokuje możliwość korzystania z tej kwoty. Pewnie jakiś algorytm odpowiada za to.

Np. masz 5 piłkarzy kluczowych i każdemu oferujesz że po 20 meczach dasz po 100 tys to się wlicza w pensje z budżetu rocznego w sumie 500 tys które zostało zablokowane :)

Tak mi się wydaje ale oczywiście może być inny powód. Fajnie jakby ktoś z SI to wyjaśnił bo gracze mają problem a nie znają odpowiedzi na najbardziej podstawowe pytania ;/

Javier Partyzant

16.05.2014 19:01    #10783     Football Manager - Świat taktyki - Podstawy Taktyki
Pierwszy sezon? Ja Leeds gralem, i zazdroscia patrzylem na kilka talentow z Blackburn, tym bardziej ze troche przypadkiem, troche zamierzenie, sklad budowalem brytyjski. Poltora sezonu, z kilkoma S&L przyznaje dla lepszego poznania niektoryc aspektow gry, i widze efekty. Dwie trafne dosc taktyki, skuteczne, niebawem zaczynam od nowa, bez S&L, co gra przyniesie, z wiekszym doswiadczeniem.

16.05.2014 09:16    #10784     Sufler - Porady do gry - problem z dodaniem managera.
nigdy nie miałem tego ale spróbuj wpisać inne dane niż ci dwaj poprzedni gracze a w dodatku sprawdź spójność może coś się przesunęło w plikach i dlatego masz kape

zolahc Młody aktywista

16.05.2014 08:10    #10785     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pytanie
post pod postem bo nie wiedziec czemu edytowac juz nie moge.

co do wypowiedzi sankiego i wzmiance o rezerwach i pucharach - nie wiem czy sie odnosiles konkretnie do castilli czy do ligi holenderskiej dlatego lekko sprostuje wypowiedz - hiszpanskie rezerwy nie moga grac w pucharach. i tu, ciekawostka, po finale gdzie spotkaly sie real z rezerwami (wynik 6:1, stad ta decyzja)

zolahc Młody aktywista

16.05.2014 05:57    #10786     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pytanie
castilla automatyczny spadek, czyli tak jakby nie awansowala tylko caly czas w tej samej lidze grala

cwks Partyzant

15.05.2014 21:06    #10787     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kariery - klub
nie chce zapeszac ale zaczynam sie wkrecac w ten klub , 3 sparingi na razie 3 wygrane , moze byc super kariera na miare Legii
nie wiem tylko czy zadowole sie gorna czescia tabeli w pierwszym sezonie , czy od razu celowac w awans

robal15 Młody aktywista

15.05.2014 20:34    #10788     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kariery - klub
Ja dwa lata temu grałem Boavistą, to była mega kariera. Polecam!
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Diablo5555 Partyzant

15.05.2014 20:26    #10789     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kariery - klub
[quote="cwks"]witam
moze ktos dodac klub Uniao Madeira z Segunda Liga w Portugalii do listy klubów w trakcie dodawania kariery na stronie.[/quote]
Bardzo fajnie się nimi gra, jeżeli chodzi o 2 ligę portugalską, w ekstraklasie jest ciężko o utrzymanie, ale bardzo fajny klub.

Nocny_Duszek Partyzant

[quote="oleinar"]Po pierwsze, szukam dobrego klubu (ale nie ze ścisłej czołówki) z jednej z najlepszych europejskich lig - tylko nie Francja. Myślałem nad Valencią lub Sociedad. Macie może jakieś inne ciekawe propozycje?

Po drugie, myślę nad luźną karierą jakąś słabą reprezentacją. Ktoś z Was grał i poleca taką reprezentację (tylko, żeby była z poza Europy)? Myślałem nad jakąś drużyną z Oceanii (ale nie Nową Zelandią), tylko nie wiem, czy reprezentacje tamtych krajów są w ogóle grywalne, więc może coś z Azji/Afryki/Ameryki Płn. ?

FM 14, najnowszy patch
[/quote]
Sociedad polecam, fajna młoda paka, na poziom newgenow też nie narzekałem, tylko przez pierwsze dwa sezony krucho było z kasą na transfery.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution