Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

cwks Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.05.2014 13:41    #10771     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kariery - klub
Pytanie do osób grających tym kubem - też mieliście tak niską frekwencje ?
Na moje mecze przychodzi po 400 osób.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

17.05.2014 13:03    #10772     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla tego składu ?
W takich meczach lepiej dać jakiś rezerwowych piłkarzy którzy są żądni krwi a podstawowym dać odpocząć żeby byli gotowi do meczó ważniejszych. Można też dać im żeby grali na luzie czy coś bo po co mają się spinać na jakiś patalongów

17.05.2014 12:56    #10773     Football Manager - Ogólna dyskusja - Krycie
1/1 ustawiasz w trakcie meczu bo wtedy wiesz kto gra w zespole rywala ;)

17.05.2014 12:39    #10774     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM14 autosave
ale po co ci to?
jak ktoś chce to sobie wczyta mecz i tyle.
Chyba, że chcesz żeby np. gra przed rozpoczęciem meczu dawała w pamięć że jest 0:3(walkower) i jeśli nie dokończymy meczu to wtedy z jednej strony się zapisze 0:3 a z drugiej będziemy kontynuować po meczu a nie przed nim.
Zawsze będzie i tak można wczytać save sprzed kilku tygodni więc to bezsens. Myślę, że SI nie będzie chciała odstraszać nowych graczy i się do tego nie posunie ;)

Sir Mih Partyzant

Nie uważam.
Isco to świetny zawodnik, w realu w Realu musiał zaadaptować się do nowej (innej) pozycji niż w Maladze. Talent, który w przyszłości może być top5 świata ;)
Jese grał świetnie, szedł jak burza.. do czasu kontuzji. Bardzo ciężkiej kontuzji. Zobaczymy jak będzie po niej.

Takich tematów można założyć setki. To gra komputerowa. Czy każdy talent -9, -10 stał się gwiazdą światowego formatu w realnym świecie? A czy nie ma zawodników którzy w FMie mają 2.5 gwiazdki a na boiskach piłkarskich stanowią o sile potężnych klubów?

K0ras Młody aktywista

17.05.2014 11:10    #10776     Sufler - Porady do gry - FM2014 a FM2012 - taktyka.
Jestem już dość starym wyjadaczem serii, CM03/04 i wszystkie po kolei do 2012. Nie grałem w 2011 i 2013 (słabe recenzje).

Ostatnio dorwałem w ręce 14 i niestety przeżyłem bolesny upadek z wysokości.

Trening troche nieczytelny i uważam, że trudniejszy niż w poprzednich seriach - jednak ma swój sens.

Prawdziwy problem to taktyka. Nie ma suwaków i w zasadzie nie bardzo czuję to nowe cudactwa. Pytanie takie czy suwaki da się jakoś przywrócić? Na 90% pewnie nie ale jednak wolę zapytać.

Wersja gry 14.3.1, dodatkowo uważam, że są problemy z defensywą, czy tylko mi się wydaje?

buczek93 Młody aktywista

aż do 13-tki nic nie widziałem takiego, zarząd określa max płacę dla odpowiedniego kolesia i w sumie tyle. Można sobie wszystko na upartego zsumować, odpowiednio pomnożyć i będzie kwota, chociaż orientacyjna. Ale czy to, co pokazuje gra faktycznie jest tym, co sobie gra wymyśla, to nie wiem...

buczek93 Młody aktywista

16.05.2014 22:15    #10778     Football Manager - Ogólna dyskusja - Tryb 3d i trzcionka
Jeśli nie pliki konfiguracyjne (*.xml) i machlojki z cyferkami, to niespecjalnie znam sposób. Można na chama grać w oknie, bo czcionka (ale CZCIONKA :D ) się nie skaluje, ale nie wiem, czy Cię to satysfakcjonuje.

lexus Partyzant

Mam problem w swoim zespole. Moi piłkarze przez cały sezon mają problem, że zespół gra poniżej oczekiwań, a oni chcą iść na listę transferową.
Problem w tym, że od 3 sezonów od początku do końca jestem na 1szym miejscu moim Dolcanem i za każdym razem coś tam ugrywam w LM ... w czym może być problem? Jakieś sugestie ?

16.05.2014 21:35    #10780     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening FM 2014
zastanawiające, gdzieś jest o tym napisane czy po prostu tak Ci się wydaje że tak to działo bo tak powinno działać. Jeszcze nigdy zawodnicy u mnie nie narzekali na trening(szczerze nie dziwię się bo większość ma tu problemy które nigdy mnie nie dotknęły). Miałem treningi ustawiane na wysokie, osobiste też na wysokie i dodatkowo nauka nowej pozycji czy zagrania i nigdy nikt nie narzekał.

Dziwne?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.