Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kondzio7777 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zacząłem karierę i właśnie minął pierwszy sezon. W reprezentacji Niemiec grają same szaraki i chciałbym to zmienić. Istnieje taka możliwość podczas rozgrywki?
Pozdrawiam

K0ras Młody aktywista

Czy w FM 2014 istnieje ten sam problem co np. w FM 2012. Po dodaniu jakiejs ligi grywalnej gra zaczyna namnażać w zastraszającym tempie piłkarzy i zwalniać drastycznie.

K0ras Młody aktywista

Wypożyczenie które stosujesz to poniekąd dobry sposób jednak zawsze w fmach w przypadku takiego zawodnika sprawdza się wychowywanie od samego początku u siebie. W klubie.

Spokojnie może grać w 1 składzie np. ostatnie poł godziny.

PA i CA to atrybuty niewidoczne, ale po pewnym czasie nauczysz się szacować je u junorów ;) Z zawodnikami starszymi jest niestety cięzko oszacować PA.

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="leo21"]Mógłby ktoś podrzucić nowe logo T-Mobile Ekstraklasy I Pucharu Polski?
Z góry dziękuje :p[/quote]

http://www.cmrev(...)rd_.html
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

18.05.2014 04:14    #10765     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening problem
widzisz, niektórzy korzystają z forum i nie wiedzą co zrobić z error parsing XML czy też not well-formed (invalid token) at line o reprezentacji niemiec i japonii nie wspominając, ja czasami zapominam o takich "głupotkach", jak np. ilość graczy w pierwszym zespole która wpływa na jakość treningu, które dla innych są oczywistością.
:P

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

graj 4-4-2 :)podobno to wystarczy w polskiej lidze

Snorlaks Partyzant

A co to PA i CA bo ja długo w fm nie gram i się nie orientuje ;) I jeszcze co do wystawiania w 1 skladzie to jak dla mnie jest jeszcze za słaby...

bartibis Partyzant

Jak wyżej. Jest opcja usunięcia tylko zdjęć graczy wygenerowanych a mnie interesuje usunięcie wszystkich zdjeć łącznie z tymi rzeczywistych piłkarzy. Szukałem coś w plikach, ale nic nie znalazłem.

Diablo5555 Partyzant

17.05.2014 16:50    #10769     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kariery - klub
[quote="cwks"]Pytanie do osób grających tym kubem - też mieliście tak niską frekwencje ?
Na moje mecze przychodzi po 400 osób.[/quote]
Tak, spokojnie, chodziło po 400-500 ludzi, potem w ex tylko koło 800-1000... Tak to już jest niestety...:(

buczek93 Młody aktywista

Numery ponad 25 można dawać tylko u-19 albo zarejestrowanym w drugim zespole. Nie wiem, czy w najnowszej edycji jest taki myk, ale w poprzednich wersjach można było przecisnąć gracza na dzień rejestracji ligowej do rezerw, dać mu tam numer, a potem przywrócić go do pierwszej kadry. W Realu na 100% jest wtedy piłkarzem pierwszej drużyny - otrzymuje numer z puli 26-99, ale może grać, jeśli tylko spełnił zasady rejestracji ligi, w której gra drugi zespół. I do tego jest jednym z puli 6 graczy zgłoszonych do zespołów B/C, który może (zgodnie z zasadami) grać w pierwszej drużynie.
A jeśli nie takie kombinowanie, to niestety nie wiem, co może pomóc. Z resztą - jak co roku. Rzekome 1000 zmian dało co najmniej 300 bugów z tego powodu...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution