Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

paulonio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
http://i62.tinypic.com/2jb77l2.jpg

Takiego zawodnika udało mi się znaleźć i co bardziej zaskakujące zatrudnić :-) PA ma 196 (najpierw znaleziony i przescoutowany klubowymi soutami, a potem sprawdzony w genie ).
Myślicie, że ma dobre skille na DM czy lepiej trenować go na inną pozycję ? Bo wydaje mi się, że są jakoś dziwnie porozkładane.
I jeszcze jedno: co w praktyce oznacza tymczasowe pozwolenie na pracę ? Ten zawodnik takie dostał, a przychodzi dopiero za parę miesięcy i nie wiem czy będzie mógł wtedy grać.

Kawak Partyzant

20.05.2014 17:04    #10742     Sufler - Inne - Druga drużyna
A propos, skoro już jesteście przy temacie 2 drużyny. W moim klubie jej nie ma, jest on co prawda z dodatku. Czy w ogóle istnieje możliwość jej utworzenia, czy też jest to przegrana sprawa?
Kolejorz!!!

danniellooo Partyzant

Hej, mam problem taki jak w opisie, nie wiem jak się z nim uporać. Dodaje opis blędu :
Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu:APPCRASH
Nazwa aplikacji:fm.exe
Wersja aplikacji:14.1.3.45519
Sygnatura czasowa aplikacji:5272c0ef
Nazwa modułu z błędem:helper.dll
Wersja modułu z błędem:5.70.27.8
Sygnatura czasowa modułu z błędem:5093d97a
Kod wyjątku:c0000005
Przesunięcie wyjątku:00275218
Wersja systemu operacyjnego:6.1.7600.2.0.0.256.1
Identyfikator ustawień regionalnych:1045
Dodatkowe informacje 1:0a9e
Dodatkowe informacje 2:0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Dodatkowe informacje 3:0a9e
Dodatkowe informacje 4:0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

ktoś pomoże ?

krzychu05 Partyzant

20.05.2014 13:33    #10744     Sufler - Inne - Druga drużyna
Właśnie mam nawet sciagniety patch do IV ligi ale juz 9 sezonow a tu nic. Tylko teraz 2 druzyna gra w mlodej Lidze mistrzow.

krzychu05 Partyzant

20.05.2014 10:47    #10745     Sufler - Inne - Druga drużyna
Witam prowadze Zagłębie Sosnowiec jestem w ekstraklasie wygralem lige i jestem w fazie pucharowej ligi mistrzow . Ale moim problem jest to ze moja 2 druzyna nie gra w zadnej lidze. Czy moge jakos temu zaradzic ? Czy da sie stworzyc druga druzyne ze by grala np w III lidze?

Zymon Partyzant

FM2010 10.3 Znacie jakiś klub który jest kuźnią talentów lub inaczej w którym będę będą tworzyć mi się juniorzy na których będę mógł opierać swoją pierwszą drużynę . Gdzieś czytałem że we Francji tworzą super juniorzy a dokładniej w Stade Rennes. Grał ktoś nimi czy to prawda ? Czy bardziej polecacie jakiś inny klub ? (Brazylia, Argentyna,Ajax odpadają, bardziej interesuje mnie Fracja, Włochy, Niemcy,Anglia i Hiszpania)
był - będzie - jest zawsze IKS!

buczek93 Młody aktywista

Oho, tutaj też 3 edycje. Coś mi tu śmierdzi, ale pocieszę - pewno i za takie rzeczy jakiś admin ze świerzbiącymi paluszkami dałby bana albo ostrzeżenie.

A tak serio serio - trochę za duża dysproporcja na moje + kilka naprawdę fajnych talentów okazało się dobrymi dopiero po tym, jak wyszli z Castilli. Śmiechłem.
Jeszcze jedno - LFP pochwaliło się jedenastką sezonu. Zaledwie jeden gracz Realu - CR7, 7 (!!!!!) piłkarzy Atletico (cała defensywa, Koke, Costa i ktoś jeszcze), Rakitić z Sevilli, Laporte i Itturraspe. Srsly? Następni, którym słoneczko przygrzało? Nie było lepszych obrońców w lidze przez cały sezon niż Godin i Laporte? Gdzie w tym zestawieniu najlepszy asystent di Maria? Gdzie Modrić, który ciągnął Real przez 80% sezonu?
Fanbojstwo rośnie w siłę, pewno za rok o Atletico nikt we władzach pamiętać nie będzie :v

buczek93 Młody aktywista

@Sir Mih
Zgadza sie, pierwsze 3 sezony na sterami Realu były...dziwne. Wygrane cieszyły, ale miałem świadomość, że wygrywam, bo nie gra Messi albo jakiś inny mega-koxu. Ja jeszcze zauważyłem, że Barcelona (przynajmniej św. pamięci Tito) uwielbia żyłować jeden i ten sam skład przez cały sezon, w każdych rozgrywkach. W sumie spoko - co roku wydają 50-120 mln euro na fajnych grajków, 2 z nich adaptują (jak dobrze powieje) do składu, cała reszta siedzi na ławkach i do połowy sezonu nie gra. Potem pyknie PK, dalej nie gra, część się foszy i odchodzi po sezonie. A ode mnie i tak zbierają klepisko w każdych rozgrywkach :D

Co do newgenów - 1000% racji. Startujesz wtedy od zera, bo nie znasz grajka z realnego świata. I wtedy wyłazi, który klub potrafi ściągać utalentowaną młodzież, a który leci na pierwsze lepsze atrybuty :D

@robal15
21 edycji :O :O :O ? Coś Ty robił, że musiałeś poprawiać post tyle razy, ile wynosi oczko?!

Sir Mih Partyzant

Co do powyższych - nie jestem fanem ani Realu ani Barcelony ale też to zauważyłem, te niczym nie poparte dysproporcje.. i uważam, że to śmieszne. Szkoda że Messiemu, Xaviemu czy Mascherano nie dali gry głową i skoczności na poziomie 20.

Dlatego najmilej mi się gra, kiedy już "realni" piłkarze odejdą na emeryture i dostajemy newgenów, którzy nie byli wynikiem niechęci/sympatii niektórych reserczerów.

buczek93 Młody aktywista

@chinczol
Research ma na moje czasem jakieś wodogłowie albo niedoj... mózgowe. Prosty przykład - ile "20" podostawali kopacze Barcelony? Sam Messi ma ich z 7 - mnie najbardziej rozwala wykańczanie = 20. Jeśli się patrzy tylko na liczbę goli, to się zgadza, ale ile z tych goli było bite na pustą, co i nawet nasz KRUL Wawrzyniak by trafił? Tego już nie potrafią uwzględnić. Taki Czapi - też, od groma "20" - a sezon 12/13, na podstawie którego był pisany do 13 (w którą klikam obecnie) miał w moim odczuciu dobry I NIC WIĘCEJ.
W drugą stronę to ofc nie działa, bo i po co? Taki CR7 MUSI MIEĆ kontrowersyjność = 19 - z jakiej wysokości spadł na łeb ten ktoś, kto wpisał taką cyferkę? Jakim cudem Pepe ma opanowanie 8 (albo 10)? Czemu CR7 ma opanowanie ledwie 14 (oczywiście, Messi musi mieć 20). Przykłady można mnożyć dalej - czy to żałośnie niski PA - Dani Carvajal, Varane, Jese (to, jak tragicznie jest zrobiony w 13, to woła o pomstę do nieba, ktoś zrobił z niego rozkapryszonego gówniarza, który domaga się gry w każdym meczu po 120 minut, albo się sfoszy i odejdzie). O samym Ikerze można napisać kilka linijek - ważne mecze 13? Profesjonalizm 13? Kontrowersyjność >5? Serio? Może ostatni sezon z Mourinho nie był w jego wykonaniu wzorowy, ale jak taki Czapi może mieć wszystko dużo lepsze pomimo ciągłej nawijki o tym samym ("byliśmy lepsi!";), to Iker z marszu powinien mieć same 20.

O atrybutach ukrytych to lepiej nie wspominać, bo Barcelona znowu (przez przypadek?) jest napakowana do granic możliwości. Jakim sposobem taki Buskwets może mieć profesjonalizm >15, Czapi to samo, skoro oni po każdym przegranym meczu pieprzą te same frazesy, jakby byli 10-letnimi dziećmi z podstawówki? Jakim cudem taki Busquets, Alba, Sanchez, Neymar (to jest w ogóle, hicior kalibru Grubej Berthy) mogą mieć sportowe zachowanie większe od 10? Przecież co GD, to każdy z tych żałosnych aktorków wywraca się przy najmniejszym kontakcie (Brazylijski chudzielec to w ogóle szybuje). Przykłady debilnie (bo to należy nazywać rzeczy po imieniu) wpisanych ukrytych można mnożyć - na moje oko, to prawie każdy zawodnik Katalończyków jest w tym względzie przepakowany.

O tym, ilu zdolnych młodych dostaje za niskie cyferki, albo ma idiotycznie rozłożone atrybuty (do dziś przypomina mi się FM12 i Mattia Perin - PA ~170, ważne mecze = 1. SERIO?!), to można osobny artykuł napisać. Co roku przepycha się jakieś mniejsze, lub większe jaja - a granie kimkolwiek w Niemczech to jak na moje oko, wyraz najwyższego poświęcenia. Przecież ci, co tam "obiektywnie" wpisują atrybuty, albo oglądają te spotkania na leżąco, albo na drugą stronę. Ilość błędów, jaka tam występuje, to przechodzi jakiekolwiek pojęcie - z resztą, każdy kto oglądał Niemców z ich rodowitej ligi i wszystkich obcokrajowców tam kopiących, widzi jaki jest rozdźwięk między tym, co daje FM ("realna" symulacja!), a tym, co na serio pokazują boiska. Z resztą - jakim kretynem trzeba być, żeby taki Cacau, Labbadia (napastnicy) mieli wykańczanie akcji <10? Co za kwadratowy łeb masowo wpisuje determinację <5 znanym piłkarzom Bundesligi? Albo w drugą stronę - jakieś obiektywne argumenty, dlaczego Huntelaar dostał tyle 20? Przecież gdyby był na serio taki kozak maślak, wcale by z Realu nie odszedł (albo by do niego szybko wrócił).

Update'y fanowskie - nie polecam. Do 12 sobie dokoptowałem od jakiegoś fana MU - była przeginka, ale w drugą stronę. WSZYSCY juniorzy zostali tam pomutowani do PA 170+, z fantastycznymi ukrytymi - co jak co, ale żeby 18/19 latek na starcie, bez mentora miał wszystkie ukryte w osobowości od 16 w górę? Rly?

Całe szczęście, że istnieje takie coś jak FMRTE - czasem wodogłowie "tfurcuf" irytuje tak bardzo, że podnoszę cyferki Realowi (o ilę ich nie prowadzę). Skoro Katalońce mogą mieć tak przepakowany skład, to Real też może. A widocznie zbyt wielu ludzi zajmujących się odwzorowaniem piłki uważa Real za zło konieczne...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution