Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Robsson93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.05.2014 00:22    #10721     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Tak kurwa, tak miało być!! Wreszcie puchar Ligi Mistrzów trafił w odpowiednie ręce :puchar2: LA DECIMA Mr. Green. Gra do końca popłaca :)

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

24.05.2014 23:30    #10722     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Gratulacje dla Diego Simeone! :)
#TeamTyniec

sebastiano399 Partyzant

24.05.2014 23:24    #10723     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Gratuluje Realowi. Atletico padło, szczęście się skończyło. Ronaldo przesadził z tą radością po golu. Cały mecz gdzieś z boku boiska a realizator pokazuje go jakby został piłkarzem meczu.

lampard2 Partyzant

24.05.2014 14:39    #10724     Sufler - Porady do gry - Stałe fragmenty gry
A co tutaj wielkiego tłumaczyć?.Jest wiele powodów ,które mogą wpłynąć na to,że nie strzelasz goli z wolnych:
1.Brak szczęścia
2.Niscy zawodnicy
3.Twój zawodnik,który wykonuje rzuty wolne ma słabe podania i dośrodkowania lub jest bez formy.Spróbuj porotować wykonawcami
4.Zależy jakich zawodników ustawiasz w polu karnym (wysokich,niskich),kto nabiega na piłkę kto poluje przed polem karnym na strzał z dystansu
To jest tylko kilka kwestii i nie ma reguły na stałe fragmenty gry.Każdy musi opanować je sam,pokombinować,bo jest to akurat sprawa indywidualna.Polecam prześledzić na powtórkach jak tracisz bramki lub obejrzeć kilka swoich zagrań ofensywnych. Zatrzymać w momencie dośrodkowania poobserwować kto jak się w polu karnym zachowuje i samemu postarać się wyciągnąć wnioski.

ag-25 Partyzant

Witajcie graficy

Potrzebuję 5 wyciętych twarzy z tej strony:

http://www.mansf(...)575.aspx

Potrzebuję twarze: Brownlie, Hempshall, Harrison, Hodge, J. Hutchinson

Gdyby był ktoś tak miły i pomógł będę niezwykle wdzięczny :) z configiem sobie poradzę :)

Robsson93 Partyzant

23.05.2014 21:05    #10726     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Też bym chciał - jako fan Realu - żeby to Królewscy wygrali. Jednak zdaję sobie sprawę że czeka ich bardzo trudne zadanie. Jestem ciekaw bardzo tego meczu, bo zapowiada się bardzo interesująco.

piotrp504 Partyzant

23.05.2014 19:11    #10727     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Typuję na jutro że Real zwycięży ale będą się musieli na pocić bo Atletico strzeli pierwszego gola skromna typerka ( 2-1 ,3-1 ) dogrywki ani rzutów karnych nie będzie Real wygra moje skromne zdanie acz kol wiek mogę się mylić
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Mysza1993 Partyzant

23.05.2014 17:46    #10728     Inne - Hyde Park - Wytypuj wynik finału LM i wygraj gry!
Witajcie bracia maniacy Jako, że chce rozkręcić swoje forum o grach i tematyce ogólnej to organizuje kilka konkursów z nagrodami (nagrody w postaci gier komputerowych), a jeśli fajnie się rozkręci to w przyszłości również FM 2015 będzie do zdobycia
Wystarczy się zarejestrować i zagłosować ^^
Oto treść ogłoszenia:

Real Madrid CF z Atletico Madrid*
24 maja, o godz. 20:45
Zarejestruj się na Forum www.klanowy.pl - Zagłosuj w ankiecie kto wygra, kto strzeli, jaki będzie wynik meczu itd. i czekaj na rozstrzygnięcie!
3 osoby które najlepiej przewidzą scenariusz meczu wygrą jedną z trzech gier.
Do wybrania będą następujące gry:

1. Santcum 2
2. Afterfall Insanity - Dirty Arena Edition Gameplay
3. Naval Warfare

W przypadku remisu - o wygranej zadecyduje ten kto pierwszy odda poprawne odpowiedzi
Pomogłem? Cyknij 'Pomógł' :)

Jeśli prezes zwalnia trenera, którego sam wcześniej zatrudnił, to powinien odejść wraz z nim.
Brian Clough

Laionik Partyzant

22.05.2014 14:18    #10729     Sufler - Porady do gry - Wysokie żądania finansowe
Gram Lechem Poznań. Chodzi mi głównie właśnie o transfery młodych zawodników (preferuje młode zespoły).

Mifune85 Partyzant

22.05.2014 13:57    #10730     Football Manager - Ogólna dyskusja - O co chodzi?
Czy jest taka możliwość , aby ustawić opcję, że nie zostane zwolniony?Na 20 zespołów nigdy nie dograłem jeszcze sezonu do końca bo zawsze jestem zwalniany. Bez wględu na to czy gram silnym czy słabym zespołem. Nawet jak do pewnego momentu idzie mi dobrze to zawsze przychodzi ten sam schemat-6-7 porażek z rzędu i zwolnienie. Muszę się przyznać, że najpierw ściągnąłem piracką wersję bo chciałem sprawdzić czy jest warto wydać pieniądze na tą grę. Teraz jestem pewien, że zdecydowanie nie warto bo zawsze jest ten sam schemat i odechciewa mi się grać. Gdyby nie to, że się uparłem to dawno rzuciłbym już tą grę w kąt. Czy jest jakaś różnica pomiędzy graniem w pełną wersję a trybem classic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution