Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

VercMUFC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.05.2014 21:30    #10691     Sufler - Porady do gry - FM 13 zacina się
Witam,

naszła mnie chęć na pogranie w FMa ukochaną (L)egią. Kiedyś grałem w tego FMa na XP i normalnie śmigał. Niedawno przesiadłem się na Windows 8. Pobrałem FMa i chcę pograć. Niestety wszystko jakoś 'powolnie' chodzi. Nie wiem w czym problem, w niektóre rzeczy, takie jak np. 'taktyka' czy 'Legia' muszę klikać 2 razy zanim tam wejdzie, nie mogę ustawić taktyki, bo te suwaki cały czas mi się przesuwają same. Komputer spełnia wymagania gry w 100%, próbowałem już zgodności w innych trybach, ale jest to samo. Jeśli chodzi o dodatki graficzne, to na pewno nie ich wina, bo mam tylko koszulki i herby z samej Ekstraklasy. Ale raz udało mi się pograć normalnie, czyli tak jak przed przesiadką.

Pozdrawiam i proszę o pomoc.

zolahc Młody aktywista

30.05.2014 21:23    #10692     Sufler - Porady do gry - CA i PA. Balans dot rozwoju
nie wiem do czego ci to potrzebne, ale... im ma dalej do granic mozliwosci tym go mozesz bardziej uksztaltowac wedlug swojego widzimisie. jak juz osiagnie max to moze rozwinac jakis atrybut kosztem innego (nie dot. psychiki, to jest zalezne od wieku i doswiadczenia)

EloSxdd Partyzant

[quote="Nones"]@pawcio

Ja kiedy się wypaliłem grą średniakami to wziąłem Manchester United i powiem że grało się fantastycznie.
I o ile nigdy nie wygrałem LM z jakimś średniakiem to udało mi się to dopiero z Manchesterem gdzie w ciągu 3 sezonów wygrałem 2 razy raz ustąpiłem Bayernowi.
Więc myślę że fajnie się go prowadzi.
Można sprowadzić po sezonie Gareth'a Bale na skrzydło i wtedy tworzy się machina nie do zatrzymania przynajmniej w fm 12.
A jeśli nie chcesz ManU to Chelsea lub Arsenal ew. City.
Lub z Hiszpańskiej ligi Real lub Barcelone po prostu wybier jeden z 3 najlepszych zespołów w jednej z najlepszych europejskich lig :)
Jeszcze proponuje pobawienie się w dominację w danej lidze typu BATE.
Ostatnio zacząłem sezon Rosenborgiem i mam zamiar dominować absolutnie zdobywać wszystko co jest możliwe w Norwegii (akurat to oczywiste na tyle nie jest co w przypadku Bate bo Rosenborg aż tak nie dominuje w swojej lidze jak Białorusini)strz
Mógłbyś też spróbować tego projektu w Viktorii Pilzno, Red Bullu Salzburg, Kopenhagą, Hapoelem Tel Aviv/ Maccabi Tel Aviv, Basel'em, Steauą.[/quote]

To jest swietna opcja ! Swojego czasu zaczalem grac kariere FC Porto w FM 12. Absolutna dominacja, 5 sezonow (zanim padl dysk w laptopie), wyniki ?

Liga Portugalska 5x
Liga Mistrzow 3x (Pierwsza, w pierszwszym sezonie, poczworna korona)
Puchar Portugalii 5x
Puchar Ligii 5x
Klubowe Mistrzostwa Świata 3x

Ofery z Bayernu, Barcelony, Arsenalu, City, i PSG.

Polecam Bate Borysow :)

MaTX Partyzant

30.05.2014 15:29    #10694     Sufler - Dodatki do gry - Cut-Out Sortitoutsi
Witam
Mam problem. Pobrałem cały facepack 6.0 + 7 updatów. Problem polega na tym, że twarze nie chce się nadpisywać. W grze pokazuje grafikę z największej paczki, a powinny być uwzględnione uaktualnienia. Rozpakowywałem wszystko jak należy tzn od 1 do 7.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

mr_archie Partyzant

[quote="Tony07717"]Witam, jestem nowy w temacie, chciałbym aby ktoś zasugerował mi fajny klub w FM 14. Szybko tylko powiem, że gram w FMy od wersji bodajże 2007 więc już trochę znam tą grę, grałem takimi zespołami jak Borussia Dortmund, Hoffenheim, Benfica ale później przeniosłem się do niższych lig gdyż to dawało mi większą satysfakcję, największe sukcesy to czas FM 2010 gdzie grałem Colchesterem United i FM 2011 - Chesterfield. Ostatnio jednak nie grywałem zbyt długo, krótka kariera w 2013 z Nantes. Teraz właśnie dopadłem najnowszego FMa i szukam klubu z niższych lig najlepiej Anglia, Niemcy, Francja aby poczuć klimat starych FMów. Czy ktoś mógłby polecić jakiś fajny klubik, który można ciekawie rozbudować ?[/quote]
Osobiście polecam Wolverhampton, ponoć fajnie się gra też RB Leipzig.

sosen770 Partyzant

30.05.2014 11:34    #10696     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pomoc w 2014
Cześć wam ;)

otóz mam pytania takie :

1- czy ktoś ma informacje o sztabie ? chodzi o trenerów na co mam patrzeć jak np Trener siłowy czylo kondycja , determinacja,poziom dyscypliny i motywowanie to akurat wiem a do reszty nie np na co mam patrzeć przy wyborze trenera juniorów a jeszcze jedno trener siłowy się liczy kondycja x9 i tam te x2 a więc wiem ile gwiazdek ma ale tylko do tego trenera ma może ktoś jakiś problem lub wykresy abym miał o wszystkich trenerach na co mam patrzeć i co mam liczyc na gwiazki i tabelkę ? znalazłem stronę http://www.cmrev(...)bie.html ale tu jest tylko trener siłowy ..... i o co chodzi z tej strony np panowanie nad piłką i liczenei do tego gwiazek ? do czego to jest ?

2-poprzednych fm mogłem np wgrać przygotowany trening dla seniorów i juniorów a czy w fm 14 też mogę wgrać czy już nie ? mam pobrane przez kogoś zrobione w pliku i wsadziłem do katalogu w moich dokumentach itp ale czy bede mógł wgrać w tej wersji ?

3=czy jest jakiś porządny poradnik do fm2014 zrobiony jak do starszych wersji ?

proszę o pomoc bardzo

dziękuje ! i pozdrawiam

K0ras Młody aktywista

W fm'ach od 2006 do 2012 polska liga także była niegrywalna. Po 4-5 sezonach nie potrafiem przegrać meczu. Obecnie - liga jest bardzo ciekawa i dla mnie zmiany na plus.

witja Partyzant

jeszcze jakieś propozycje? Cenowo odpowiada mi tylko zivkovic, reszta albo za droga albo zmieniła dopiero klub.. :D a zivkovic gra raczej na skrzydłach.

LFC271299 Partyzant

Witam ! Zastanawia mnie jak to się dzieje że podczas szybkiego meczu można przegrać z o wiele słabszymi drużynami ? Dodajecie swoje plany meczowe ? Oraz jak ustalacie taktykę pod klub ? Na co zwracacie uwagę ? Ja np. ciągle przegrywam z moim kolegą , zawsze jakoś ułoży klub po swojej myśli i zawsze jakoś wygrywa , a ja pomimo wielu poleceń gram fatalnie ( On gra Reading , a ja Watford ) . Co byście mi doradzili ?

LFC271299 Partyzant

29.05.2014 16:41    #10700     Sufler - Inne - Korzyści Steam oraz kluby partnerskie
Witam ! Nurtuje mnie pewne pytanie , czy są jakieś programy , cracki itd. które pozwolą nam korzystać z dodatków steam ? Kolejnym pytaniem jest czy grając 2 menadżerami na 1 komputerze , czy da się połączyć klub na zasadzie klubu filalnego i partnerskiego ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution