Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

leo21 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Podaj ID graczy to będzie łatwiej.

Robsson93 Partyzant

[quote="todol"]Cały czas pogrywam sobie w FM 12, ale od dłuższego czasu moje kariery trwają max. jeden sezon. Zazwyczaj kasuję save po 1 meczu towarzyskim. Nie wiem jaki scenariusz na grę sobie obrać, polskim klubem już grałem więc odpada, ostatnio grałem Juventusem, ale zbyt łatwo idzie na rynku transferowym. Chyba muszę objąć jakiś klub z długami gdzie musiałbym liczyć każdą złotówkę. Lubię kluby z wielkich miast albo bardzo atrakcyjnych turystycznie. Z dużą ilością fanów.

Czyli tak:
- 2/3 liga
- klub mocny kibicowsko
- długi lub ograniczenia na skład albo transfery
- klub z dużego miasta, żadnych wsi
- miejsce gdzie można stworzyć światową potęgę[/quote]

Leeds, Palermo (na najnowszym update są chyba w drugiej lidze) Torino, Derby.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

02.06.2014 01:07    #10683     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!!
ooo ciekawe. Może dzięki temu dowiemy się czy FM jest tylko projekcją tego co przed meczem ustali sobie gra czy to co robimy w trakcie gry(rozmowy z piłkarzami/polecenia z ławki) wpływają na mecz.

todol Partyzant

Cały czas pogrywam sobie w FM 12, ale od dłuższego czasu moje kariery trwają max. jeden sezon. Zazwyczaj kasuję save po 1 meczu towarzyskim. Nie wiem jaki scenariusz na grę sobie obrać, polskim klubem już grałem więc odpada, ostatnio grałem Juventusem, ale zbyt łatwo idzie na rynku transferowym. Chyba muszę objąć jakiś klub z długami gdzie musiałbym liczyć każdą złotówkę. Lubię kluby z wielkich miast albo bardzo atrakcyjnych turystycznie. Z dużą ilością fanów.

Czyli tak:
- 2/3 liga
- klub mocny kibicowsko
- długi lub ograniczenia na skład albo transfery
- klub z dużego miasta, żadnych wsi
- miejsce gdzie można stworzyć światową potęgę

adson43 Partyzant

Witajcie wszyscy. Gram sobie Zagłębiem Lubin, mam 4 sezon i za niedługo stanę się hegemonem na polskim podwórku. Ale nie pisze by się przechwalać tylko mam dwa pytania.
1. Jak to jest z wartością. Czy da się jakkolwiek powiększyć wartość zawodników? Przykład Anthony Lozano który był u mnie wymiataczem (no joker jakich mało) warty był 600 tys. euro. Dostałem ofertę LOSC Lille na 4,5 mln, sprzedałem, wchodzę na niego, patrzą na wartość...5.25 mln, no gdzie tu logika)

2. Pytanie wprost. Czy mam szanse na powiększenie reputacji by się stać światową potęgą (tak wiem, muszę wygrywać, ale czy kiedykolwiek to się stanie), i moja szmacianka była jedną z najlepszych lig? Czy jest szansa by sie powiększyła transza za zdobyte miejsca

Lukkas10 Partyzant

Hmmmm... mam zamiar zacząć sobie grać Man Utd. Tylko postawiłem sobie za cel sprzedać wszystkich grajków, którzy nie mają angielskiego obywatelstwa. Teraz rodzi się pytanie/prośba. Jakich grajków polecacie?
Wymóg nr 1: posiada obywatelstwo angielskie
Wymóg nr 2: dany zawodnik jest gotowy do grania w pierwszym składzie
Wymóg nr 3: cena nie gra roli, bo jak sprzedam RvP czy Matę to troszkę gotówki dostanę :P
Wymóg nr 4: poszukuję graczy w miarę młodych (maks. 25-26 lat)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Bobilo Partyzant

Coś nie mogę edytować
mam FM 12 możliwe, że przerzucę się na 13, ale nie wiem czy warto, więc jeśli przy okazji moglibyście podać w której wersji lepiej zagrać podanymi klubami :)

Bobilo Partyzant

Grał ktoś w Grecji ? Polecacie ? Myślę nad jakąś nie topową ligą, gdzie nie ma dużej reputacji i myśle nad tym państwem, ale totalnie nie znam zespołów oprócz Olympiakosou,AEK i PAOK. Wymagania to stadion duży i fajnie by było jak by mieli fajną szkółkę, ale to nie koniecznie. Myślałem o Danii jeszcze lub Chorwacji, ale w obydwu są malutkie stadiony zazwyczaj (nie mówię o TOP 3 klubach) i przez to kasa od kibiców mała, a potem budżecik może się przydać na newgenów ;)

Kowal. Partyzant

31.05.2014 14:57    #10689     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Zagram online!
Chciałbym zagrać dłuższa kariere, czyli osoba która byłaby chętna grać ze mną nie wyłamie się po dwóch porażkach... Liga do ustalenia, aczkolwiek preferuje grę nie najmocniejszymi ligami ani klubami. Oczywiście mowa o FM14, komputer oraz internet mam dobry, więc problemu z postawieniem gry z duża iloscią lig nie bedzie.
Kontakt:
GG: 237718
Steam: KowalPL97
lub ewentualnie wiadomość prywatna na cmrev.
Pozdro!

rypka Partyzant

31.05.2014 12:38    #10690     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!!
Witam gram z bratem multiplayer i gdy nadchodzi czas meczu ja mam normalnie mecz a jemu na jego meczu wyświetlają się od razu wyniki co zrobić żeby on tez widział swój mecz a nie tylko wyniki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution