Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

rafkos7732 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.06.2014 20:17    #10651     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Szukam osoby do gry, osoby z którą będę mógł grac długi sezon w FM 14, szukam osoby która nie zrezygnuje z gry w FMA po kilku meczach .
Liga jaką chciałbym grac angielska PREMIER LIGUE .

Czekam na kontakt 13343979 :)

Vergil Młody aktywista

Ech niestety muszę znowu trochę dupy zawrócić. Niefortunnie nie podałem ID i coś poszło nie tak, szukałem poradników jak zrobić to samemu by już nie zawracać głowy, ale niestety loga się odpowiednio nie wczytały. Zrobiłem to tym programem FM Graphics Configurator dodając plik według zaleceń na stronie. Wszystko wygląda teoretycznie dobrze w tym pliku config, ale wczytały się wszystkie loga poza tym. Jeżeli miałbyś chwilkę na poprawę tego byłbym wielce zobowiązany. ID: 1394680210.

Edit: Dobra, muszę stwierdzić, że tego nie rozumiem, teraz ID się zmieniło na 714237. O co chodzi?
El Fenomeno

rafson95 Partyzant

Czołem.
Obecnie gram w karierze drugi sezon Arsenalem, wcześniej grałem długo QPR. Mój problem polega na tym, że słabsze ode mnie drużyny zazwyczaj dominują mnie kiedy grają na własnych stadionach, o silniejszych nawet nie będę wspominał.
U siebie zazwyczaj gram 4-2-3-1 z ofensywnym nastawieniem i rozbijam znaczną większość rywali, czołówkę też, zdarzyło się nawet wygrać QPR 5 albo 6 do 0 z Manchesterem City, ale moja gra na wyjazdach nie zachwyca. Posiadanie piłki, strzały, 100% okazje - w tych aspektach prawie zawsze jestem gorszy, nieważne czy nastawiam się na grę z kontry czy ofensywę. Zmagał się ktoś z podobnymi problemami i może udzielić mi jakichś wskazówek, abym miał większą kontrolę w takich spotkaniach?

dawig Partyzant

05.06.2014 17:00    #10654     Sufler - Gra przez sieć - Gra przez internet
Witam , chciałbym zaprosić was do gry online! Szukałbym gry 2-3 osoby wtedy najłatwiej jest się dogadać zainteresowani dodają mnie na steam dawidbujnar1994

kamilm Partyzant

Mam takie pytanie gram PSV, w Jong PSV mam w Jupiler lidze. I zajmuje miejsce na pozycji spadkowej, czy moje rezerwy spadną ? Bo moja drużyna pomimo, że jest na 18 miejscu nie ma zaaznaczonego koloru czerwonego tylko druzyna wyżej.

KharmaPL Partyzant

Timo to świetny piłkarz. Miałem go w Leedsie oraz Herthcie Berlin - najgorszy jego sezon to 18 bramek w Bundeslidze, a w Premier League 19. Ale średnio strzelał po 21 bramek na sezon w lidze. Nie wiem jak to u ciebie będzie wyglądało, bo ja w Leedsie miałem skład, którym filarem byli zawodnicy z Niemiec, zaś w Herthcie miałem większość niemieckich wychowanków co równało się ze świetnym zgraniem zespołu.

Kabaczek88 Partyzant

04.06.2014 15:22    #10657     Sufler - Dodatki do gry - Fm 14.3.1 a inne wersje gry
Witam wszystkich

Ostatnio zakupiłem klucz, pobrałem przez steam i gram.

Do wyboru mam wersje domyślną lub 14.3.0 która działa jako 14.3.1

Pytanie. Jeśli chce pograć w inne wersje tzn 14.3.0, 14.2.2 itd - > jest taka możliwość z oryginalną grą ? jeśli tak to skąd/w jaki sposób pobrać patche ?

czarnyafc Partyzant

Witam. Chciałbym zagrać w FM 12 ( bo jakoś 13 i 14 mi sie nie spodobała) jakimś klubem z 3 - 5 ligi angielskiej bez długów i z perspektywiczną młodzieżą.

Berny Partyzant

04.06.2014 14:22    #10659     Sufler - Porady do gry - Skuteczność moja a rywali
A tu macie z ciekawości wypowiedź jednego z użytkowników tego forum (2004 rok jakby ktoś nie zauważył) :)

10.06.2004, 07:48 Pytanie
Witam! Sporo juz gram w cm-a ale tego jeszcze nie bylo. Jestem w roku 2016 i cos peklo. Wygrywalem swoja taktyka w roznych klubach bez problemu. Nagle od 4 lat nie moge zajac przyzwoitego miejsca zespolem ktory ma bardzo dobra kadre. I to w roznych ligach np. angielskiej niemieckiej portugalskiej i wloskiej. Gram chyba dobra taktyka (GK, 3xDC, DMC, ML, MR, MC, AMC, 2xFC). Zauwazylem ze odkad jestem na swiecie GOOD wszyscy przeciwnicy sie tylko bronia. Stosowalem inne taktyki i nic. Najmieszniejszy mecz to jak gralem z outsiderem i mialem 26 strzalow (19 celnych) aoni 2 (1 celny) i przegralem 0:1 !!! Probowalem nawet taktyki defensywne i nic. Jestem wk******y. NARA , prosze o rade!!!

Berny Partyzant

04.06.2014 14:14    #10660     Sufler - Porady do gry - Skuteczność moja a rywali
Dla mnie jest to ostatni FM w życiu.Takiego syfu się nie spodziewałem tym bardziej,że nie jest to pierwsza gra tego typu tej firmy. Nie będę więcej marnował swojego czasu. Siedzę nad statystykami, szukam piłkarzy w ligach afrykańskich, porównuje, negocjuje i po co? Po to,żeby na koniec się dowiedzieć,że i tak lepszy jest piłkarz komputera, który u mnie nie złapałby się nawet do rezerw. Żenada. A najlepsze jest to,że ktoś mi próbuje wkręcić,że SKUTECZNOŚĆ ZALEŻY OD TAKTYKI :). U mnie napastnik z kosmosu nie jest w stanie wykorzystać pięciu sytuacji w meczu,ale zawodnik komputera posiadający 1/5 umiejętności mojego gracza wykorzystuje jedną sytuację jaka mu się nadarzy. Cud-100% skuteczności przy opanowaniu na 6 i umiejętnościach technicznych nie przekraczających 11pkt.
Ostatnio kupiłem (free transfer) do siebie obrońcę. Admir Pashaj. Zagrał u mnie (GKS Katowice) dwa sezony. Pierwszy sezon na 6,99, drugi na 7.09 (średnie z sezonu). Potem sprzedałem go do Schalke.Od razu w sezonie średnia 7,32,a następny sezon 7.88 w trzy razy silniejszej lidze. U mnie nie potrafił dobrze pokryć zawodników z nizin ekstraklasy. Jak zagrałem z Schalke w LM, to chop nie do przejścia. Jak ściana,super krycie i extra gra głową. Tylko nie piszcie,że to wina taktyki. To jest wina zjebanego do granic możliwości silnika meczowego.

Pytam-gdzie sens i logika takiej gry? To przecież nie są pojedyncze przypadki,żeby powiedzieć,że ci piłkarze odnaleźli się w innych klubach,w innych taktykach. TAK JEST ZAWSZE.

Ale wydawca gry ma to w dupie. Pewnie już pracują nad kolejną odsłoną tego gówna. Znowu wyjdzie gra, która przez pół roku będzie niegrywalna i będzie milion łatek,które nie poprawią nawet 1/10 błędów. I tak co roku...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution