Dla mnie jest to ostatni FM w życiu.Takiego syfu się nie spodziewałem tym bardziej,że nie jest to pierwsza gra tego typu tej firmy. Nie będę więcej marnował swojego czasu. Siedzę nad statystykami, szukam piłkarzy w ligach afrykańskich, porównuje, negocjuje i po co? Po to,żeby na koniec się dowiedzieć,że i tak lepszy jest piłkarz komputera, który u mnie nie złapałby się nawet do rezerw. Żenada. A najlepsze jest to,że ktoś mi próbuje wkręcić,że SKUTECZNOŚĆ ZALEŻY OD TAKTYKI

. U mnie napastnik z kosmosu nie jest w stanie wykorzystać pięciu sytuacji w meczu,ale zawodnik komputera posiadający 1/5 umiejętności mojego gracza wykorzystuje jedną sytuację jaka mu się nadarzy. Cud-100% skuteczności przy opanowaniu na 6 i umiejętnościach technicznych nie przekraczających 11pkt.
Ostatnio kupiłem (free transfer) do siebie obrońcę. Admir Pashaj. Zagrał u mnie (GKS Katowice) dwa sezony. Pierwszy sezon na 6,99, drugi na 7.09 (średnie z sezonu). Potem sprzedałem go do Schalke.Od razu w sezonie średnia 7,32,a następny sezon 7.88 w trzy razy silniejszej lidze. U mnie nie potrafił dobrze pokryć zawodników z nizin ekstraklasy. Jak zagrałem z Schalke w LM, to chop nie do przejścia. Jak ściana,super krycie i extra gra głową. Tylko nie piszcie,że to wina taktyki. To jest wina zjebanego do granic możliwości silnika meczowego.
Pytam-gdzie sens i logika takiej gry? To przecież nie są pojedyncze przypadki,żeby powiedzieć,że ci piłkarze odnaleźli się w innych klubach,w innych taktykach. TAK JEST ZAWSZE.
Ale wydawca gry ma to w dupie. Pewnie już pracują nad kolejną odsłoną tego gówna. Znowu wyjdzie gra, która przez pół roku będzie niegrywalna i będzie milion łatek,które nie poprawią nawet 1/10 błędów. I tak co roku...
Najnowsze posty