Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
FM2010 10.3 Czy warto kupować Artema Milewskiego z Dynama ? Gram Lille 1 wszy sezon i mam ostatni dzień okienka transferowanego i nie wiem czy warto go brać czy nie ? Jest wystawiony na sprzedaż za 4,7 mln euro. Niby mam w ataku Mandzukicia, Lacine Traore i Maxim Skavysh. Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedz abym mógł dalej grać.
był - będzie - jest zawsze IKS!

lukste Partyzant

14.06.2014 20:41    #10612     Football Manager - Ogólna dyskusja - crash dumps
Jestem fanem tej gry od FM 04. Co rok poświęcam swoje pieniądze na zakup jeden ,jedynej gry w którą gram.

Ale takiego gówna jak FM14 jeszcze nie było!!!
Przy wszystkich aktualizacjach jakie oferował steam , ciągle wyskakuje mi crash dumps. Do początku pazdziernika było ok , a teraz mam 23(!!!!!!!) crash dumps!!!! zaraz po zakończonym meczu ,zanim zdąże zapisać gre wyskakuje kolejny.Jedną kolejkę przebrnąłem udając się na urlop.Ale do chuja wafla nie po to kupuje gre ,żeby ciągle na urlop chodzić!

Ma ktos jakies propozycję rozwiązania tego , bo jak gram od 10 lat ,to czegoś takiego nie doświadczyłem!
To jest kpina z ludzi,którzy uczciwie kupują gre!
Jesli nadal będzie takie olewanie graczy ,to na bank już nigdy nie wydam swoich pieniędzy na tą grę!

Robsson93 Partyzant

14.06.2014 16:15    #10613     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
[quote="Mr. Swanson"][quote="Robsson93"][quote="robal15"][quote="Robsson93"]Fabregas w Chelsea.[/quote]

Nie wart tylu pieniędzy...[/quote]

Wiem właśnie. W Barcelonie nie grał zbyt dobrze więc dziwie się że zapłacili tyle za niego.[/quote]

Fabregas 27 milionów... Fellaini 27.5 milionów...
Pisze to fan Manchesteru United...[/quote]

Jedno źródło podaje że kosztował 29,04 MLN Funtów, a inne podaje że 33...

Mr. Swanson Partyzant

14.06.2014 15:58    #10614     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
[quote="Robsson93"][quote="robal15"][quote="Robsson93"]Fabregas w Chelsea.[/quote]

Wiem właśnie. W Barcelonie nie grał zbyt dobrze więc dziwie się że zapłacili tyle za niego.[/quote]

Fabregas 27 milionów... Fellaini 27.5 milionów...
Pisze to fan Manchesteru United...

Glokk Partyzant

13.06.2014 01:04    #10615     Sufler - Porady do gry - Dziwne paski w grze
Witam,
Zainstalowałem niedawno football manager 2014 i mam dziwne paski, które przedstawiam niżej :

http://posti(...)cv/full/

Problem pojawia się kiedy najadę na jakiś przycisk akcji (np.: dalej, ligę, albo cokolwiek innego co można wcisnąć)
Posiadam czysty system, który niedawno przeinstalowałem (windows 7). Jakiś czas temu zmieniłem kartę graficzną na Radeon R9 270x i miałem windows 8.1, ale takiego problemu nie było. Kiedyś na starej karcie graficznej (Radeon HD 5810) również nie miałem takiego problemu nawet na windows 7. Czy kiedyś komuś się tak przytrafiło i jakoś to rozwiązał? Pomocy! :)
P.S.: Tak, gra jest odpalona w trybie okna, ale na Full Screenie jest tak samo. Po prostu nie potrafię zrobić screenshota z gry.. :)
P.S.2.: Zmieniłem skórkę (skin) i nadal jest ten sam błąd.

Diablo5555 Partyzant

13.06.2014 00:38    #10616     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
[quote="Cajmer"]Chociaz ogladalem tylko druga czesc meczu, to wydaje mi sie ze Chorwaci zaslugiwali przynajmniej na remis :) a karny moim zdaniem z kapelusza, ale jakby to bylo, gdyby gospodarz nie wygral w meczu otwarcia :/[/quote]
Oczywiście, karny z kapelusza, nurkowanie czas zacząć.:P

Cajmer Partyzant

13.06.2014 00:15    #10617     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
Chociaz ogladalem tylko druga czesc meczu, to wydaje mi sie ze Chorwaci zaslugiwali przynajmniej na remis :) a karny moim zdaniem z kapelusza, ale jakby to bylo, gdyby gospodarz nie wygral w meczu otwarcia :/

Robsson93 Partyzant

12.06.2014 19:03    #10618     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
[quote="robal15"][quote="Robsson93"]Fabregas w Chelsea.[/quote]

Wiem właśnie. W Barcelonie nie grał zbyt dobrze więc dziwie się że zapłacili tyle za niego.

Nones Partyzant

Grałem do tej pory tylko w FM 12 i tam przy wybraniu np. samej angielskiej premier league mam szybkość zaledwie 2,5 gwiazdki.
Na dodatek gra trochę zaczeła zacinać i postanawiam pograć w jakąś inną część, tylko pytanie w którą?
Zależy mi aby było to jeden z 08/09/10/11 lub 13(chociaż skoro 12 wolno działa to ta jeszcze gorzej)

Gordon Partyzant

12.06.2014 05:02    #10620     Football Manager - Ogólna dyskusja - [Pytanie] As Monaco
To będzie oznaczało ciągłe obciążenie budżetu. Poza tym, jak on w końcu rozegra te 50 meczów to trzeba będzie tę kasę zapłacić, jak masz kilku takich grajków, to można długo nie wychodzić spod kreski. Wiem, bo samemu zdarzało mi się kupować tak piłkarzy. No, chyba, że masz zamiar ich sprzedać przed tym 50 występem, ale wtedy to już jawne oszustwo. Poza tym nie uważam, żeby w Monaco takie kombinowanie miało sens.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution