Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

marcinorasiak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witajcie.

Sesja zbliża się ku końcowi, więc postanowiłem iż odkurzę swojego małego FM'a 2013 i zapytam publicznie ludzi znających się bardziej ode mnie o klub jakim powinienem grać.

Szukam nowych wyzwań.
Klub najlepiej z 2-3 ligi.
Preferuję te największe - angielska, włoska, hiszpańska, francuska, niemiecka, może być portugalska.
Co do samego klubu - utalentowani juniorzy, ale też kilku 'senatorów', wygodny prezes, który nie utrudnia życia, ciekawy stadion, zadłużenie mi obojętne, nie chcę żeby to był jakiś faworyt, najlepiej środek tabeli, ale z możliwością powalczenia o najwyższe cele bez wydawania grubych milionów.

Mam nadzieję,że nie zamieszałem zbytnio.
Łatka 13.3 + FM Revolution Final Update (CA PA)

Z góry dziękuję za propozycje.

mj1988 Partyzant

18.06.2014 10:26    #10582     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
Mi najbardziej podobała się Kostaryka :) Zagrali bardzo inteligentnie.

sebastiano399 Partyzant

Grałem w FM 2012 pół roku w grze drużyną Gremio. Nie zdołałem dokończyć tych nudnych mistrzostw stanowych. To mnie zniechęciło do dalszej gry. Liga myślę, że ciekawa bo dużo gwiazdek we wszystkich drużynach się znajdzie. Gdyby tam nie było tych mistrzostw stanowych to byłaby bardzo ciekawa liga do grania.

buczek93 Młody aktywista

17.06.2014 21:36    #10584     Sufler - Porady do gry - Czegoś tu nie rozumiem...
Zgadza się - total random. Możesz dać sobie większą kontrolę dobrymi zawodnikami, dobrą taktyką, dopasowaną do rywala, dobrymi morale itd. Ale i tak, ostatnie słowo należy do gry - jak jej się nie spodoba, to możesz z ogórem dostać 0:3 po 3 strzałach rywala. I nie przeskoczysz, s'n'l da wynik np. 5:1 dla Ciebie, pomimo tego samego składu, tej samej taktyki, tych samych poleceń i rozmowy. Ot, tak sobie gra "działa".

PrzemekManU1878 Partyzant

Grał ktoś już w lidze Brazylijskiej? Chciałbym się podjąć grania w Santos.
Podzielcie się wrażeniami jeśli graliście.

robal15 Młody aktywista

17.06.2014 20:26    #10586     Sufler - Porady do gry - Czegoś tu nie rozumiem...
[quote="pikawa94"][quote="Wueseu"]Ktoś coś wie na ten temat? fm 13.[/quote]
xd[/quote]

Nie doczytałem... A co Ty chcesz od nas? Taka już jest ta gra.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Wueseu Partyzant

Posypał mi sie sejv z Le Hawre (love that game :/) zacząłem od nowa ale ten zespól w ogóle nie gra tak jak grał, a liga sie spodobała. Jakiś młody zespół z II francuskiej ?:)

robal15 Młody aktywista

17.06.2014 18:48    #10588     Sufler - Porady do gry - Czegoś tu nie rozumiem...
Bo fm14 to jest random. Mecz możesz wygrać 6-0, a za drugim razem przegrać ten sam mecz 0-6. A już myślałem, że tylko mahdi gra dalej w tego crapa... :p
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

miSiek CR7 Partyzant

Chciałbym abyś mi 'wyprodukował' stroje dla Nacionalu da Madeira grającego w ekstraklasie portugalskiej.

Informacje ogólne:
Klub: Nacional da Madeira
Sponsor: Orlen
Producent stroju: Nike

Kolory:
Domowe: Białe z wstawkami czarnego, / czarny od niżej niż połowy w dół pod logiem sponsora w stylu kratkowanym( na zmiane czarny z bialym) oraz zeby czarny mial przebicie bialego. / na rekawkach czarne paski i dolne obramowki jak na koszulce ajaxu ponizej
Wyjazdowe: praktycznie na odwrot, na rekawkach czarne paski i dolne obramowki jak na koszulce ajaxu ponizej
Trzeci: http://koszu(...)2014.jpg - w takim stylu i rowniez kolor bialy na rekawkach i czerwony w srodku.

sam dokladnie nie wiem czego oczekuje, dorzuc cos fajnego od siebie jak juz bedziesz przy koncu :) dzieki wielkie.

Wueseu Partyzant

17.06.2014 16:12    #10590     Sufler - Porady do gry - Czegoś tu nie rozumiem...
Cześć, mam pewien problem związany z mechaniką FM'a.
JAkkieś dwa dni temu zacząłem grę Le Havre i musze przyznać, że zespół grał fenomenalnie ;) no ale właśnie...
wczoraj była przerwa w dostawie prądu, oczywiście nie zapowiedziana i w związku z tą przerwą mój save uległ uszkodzeniu.
Powiedziałem sobie trudno, zacznę od nowa. Ustawiłem identyczną taktykę, te same polecenia,treningi, wybrałem w zasadzie tych samych piłkarzy...
a zespół gra zupełnie inaczej, zdecydowanie gorzej. Już nie tyle chodzi o wyniki choć te naturalnie też są gorsze, ale sama gra zesspołu jakoś kuleje.

Ktoś coś wie na ten temat? fm 13.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.