Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.06.2014 00:08    #10571     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
I bardzo dobrze, że tylko zwiedzili. Przecież lista powołanych przez Sfinksa to była jakaś kpina. Jak się gra tylko gwiazdeczkami i nazwiskami (pominę milczeniem to, ilu wypalonych "miszczuf" z Barcelony się załapało), to tak się kończy. Plus sriki-sraka i mamy efekty po oglądaniu, jak po mieszkaniu kiszonych ogórów z mlekiem.
Liczę teraz na Chorwatów i Meksyk - kogoś z nich stać na powalczenie z Brazylią o wyjście z grupy. Nie obraźcie się, ale pana Eto'o niespecjalnie mam ochotę dalej oglądać :D

TMKakaPiekielny Partyzant

A ja szukam jakiś grajków do Radomiaka Radom-2 liga Polska :D
Obojętnie jaka pozycja.
Na transfery nie mam kasy, jedynie w grę wchodzą piłkarze z wolnego transferu.
Najnowsza aktualizacja bartka :))) do FM 2012
Jestem w przewie zimowej pierwszego sezonu.

lukste Partyzant

18.06.2014 14:03    #10573     Football Manager - Ogólna dyskusja - crash dumps
Sprawdzanie plików w steamie pomogło ,ale tylko na moment. Jeden mecz przeszedłem ,a przy następnym znowu się zaczął pojawiać!

Po 10 latach grania w FM mam już serdecznie dość !

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

18.06.2014 13:32    #10574     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
[quote="Diablo5555"][quote="Falcon"]Lampard oraz Villa wybierają się za Ocean do MLS. Jeszcze nie wiadomo do jakich klubów.[/quote]
Villa oficjalnie w MLS, klub ten to New York City FC[/quote]
Lampard ten sam klub.Pozdrawiam

P.S.Czytałem na jakiejś zagranicznej stronce ale już nie pamiętam jakiej.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Oczywiście że wielkość wybranej bazy danych i ilość lig ma znaczenie,im mniejsza baza i mniej lig tym mniej piłkarzy - dlatego większość tych talentów nie ma w Twojej grze...Sprawdź w "dodaj usuń ligi" w dolnym prawym rogu ilu masz wybranych w przybliżeniu piłkarzy bo ja mam "przybliżona liczba piłkarzy: 170 tysięcy" i mam te talenty,wszystkich nie sprawdzałem ale wyrywkowo którego bym nie szukał to znalazłem...Pozdrawiam

P.S.Jak chcesz wybrane talenty to możesz ewentualnie poszukać w jakim gra klubie i przy wyborze nowej gry zaznaczyć tą ligę w jakiej gra,dużą bazę,a najlepiej dużą i niestandardową,zaznaczyć np. że wszyscy piłkarze np. narodowości brazylijskiej maja być w grze i wtedy będziesz miał talenty brazylijskie z tej listy tak samo zrób co do innych narodowości i lig - w ten sposób znajdziesz te talenty.
Im większa baza i większa ilość opcji w bazie niestandardowej tym większa liczba piłkarzy ale też wyższe wymagania dla komputera i wolniejsza rozgrywka samej gry...wiec trzeba wybierać optymalną dla swojego komputera ilość piłkarzy i najlepiej nie przekraczać zalecanej liczby piłkarzy przy wyborze lig w prawym dolnym rogu ekranu.

Robsson93 Partyzant

18.06.2014 12:28    #10576     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
Hiszpanie muszą wprowadzić zmiany, bo jak zagrają tak samo jak z Holandią, to mogą nawet przegrać ten mecz. Choć nie jestem zwolennikiem "tiki-taki" to jednak uważam, że powinni jednak wrócić do tego stylu, bo grali całkiem nieźle.

Ciekaw jestem transferów do jakich dojdzie po mundialu Mr. Green.

PrzemekManU1878 Partyzant

18.06.2014 12:17    #10577     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
[quote="Falcon"][quote="Robsson93"
Dzisiaj fajny mecz Hiszpania- Chile

Czy Hiszpania podniesie się po laniu z Holandią?[/quote]

Ja myślę że tak. Podobno nie zagra kilku zawodników w pierwszej "11" z pierwszego meczu. Może zmiana taktyki? Przydałoby się.
Jeśli Hiszpania dzisiaj chociażby zremisowała to kibice by im tego nie darowali nawet mimo ostatnich sukcesów.

wowo Partyzant

Wlasnie gram Ajaxem patch najnowszy.
A po dugie to co ma za znaczenie jakie ligi zaznacze ?
Oni i tak powinni byc widoczni w bazie ,tak mi sie wydaje.
Jak moga być u Ciebie ,a u mnie nie ,nie rozumię!

Falcon Przodownik pracy

A jakie masz zaznaczone ligi i bazę danych?

Spróbuj rozpocząć nową rozgrywkę i odpal np Eredivisie to zobaczysz czy są w bazie danych czy ich nie ma ( Ci co grają w klubach holenderskich).Niestety nie mam fm więc nie mogę Ci tego sprawdzić.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Robsson93 Partyzant

18.06.2014 11:23    #10580     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
Po 1. kolejce dobre wrażenie zrobiła Holandia i Niemcy. Bardzo podobała mi się gra Ghany i wczorajszy mecz Meksyku z Brazylią. To co robił Ochoa w bramce to aż dziw brał i ręce same składały się do oklasków. Szkoda że się Bośni nie udało. Faworyta ciężko jest wskazać szczerze mówiąc.

Sędziowie w pierwszych meczach to był jakiś żart. Teraz może jest nieco lepiej bo pozwalają na nieco więcej.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution