Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

JOSE 841 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
LUKKAS 10 WIELKIE DZIENKI ZA KAWAŁ BARDZO DOBREJ ROBOTY ALE MAM DO CIEBIE JESZCZE JEDNOM PROŚBE JAKO ŻE NA FINISZU (7KOLEJEK) 1LIGI MOJA ZAKSA(BYLI GRACZE WISŁY ,LEGI I POLONI W JEDNYM TEAMIE) MA 23 PKT PRZEWAGI NAD DRUGIM DOLCANEM I TRZECIOM ARKOM GDYNIA MOŻNA PROSIĆ JESZCZE RAZ TO SAMO KITSPACK ZAKSA Z TYM ŻE EDYCJA LIMITOWANOM TWOJEGO MISTRZOWSKIEGO KITSPACKA TYLKO ZE ZŁOTOM OTOCZKOM WOKÓŁ HERBU?????BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY

MacianRM Partyzant

@Zymon

Ja zagrał bym Lille, Super młody skład, hazard, cabay, Debuchy itd.

ColonelNosio Partyzant

[quote="dyndel"]Interesuje mnie jeden z dwóch wariantów.

1. Klub z jak najniższej ligi z możliwością rozwoju i w perspektywie 20-30 sezonów wygrywania rozgrywek kontynentalnych. Najlepiej Europa.

2. Klub+reprezentacja, jakaś zapadła futbolowa dziura, najlepiej z jedną dominującą drużyną, którą można rozwinąć pod kątem szkolenia młodzieży i ugrać coś w rozgrywkach kontynentalnych, a z czasem rozwinąć krajowych zawodników i grać nimi w reprezentacji. Najlepiej też Europa, ale to niekoniecznie.[/quote]

Zapadłą futbolową dziurą jest z pewnością Irlandia. Sprobuj Shamrock albo Sligo Rovers, dwie drużny godne uwagi. Z tego co grałem Cork City to całkiem znośni newgeni się tam tworzą. Przez 2 sezony dostałem ok. 8 pięciogwiazdkowców w skali Irlandii.

realm Partyzant

Witam,
FM12 jest w moim odczuciu najlepszym z całej serii, dlatego mecze go dalej, jednak bylbym wdzieczny, jesli ktos podal by mi link do uaktualnienia CA/PA oraz składów zawodników. Nie chodzi mi o to uaktualnienie z CM rev, które nie obejmuje edycji statystyk zawodników. Wiem ze istnieją zagraniczne fora, na których ludzie robią uaktualnienia, możecie coś polecić ?
Remontada es posible?

buczek93 Młody aktywista

20.06.2014 20:55    #10545     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
Kangury to i tak ładnie się pokazali - byłem pewien mocnej klepanki ze strony Chile i Holandii - a w obydwu meczach się postawili. Szkoda, że mają tylko jedną jedenastkę, ale i tak lepsze, niż nasza repra, która ma 3 ziomków.

A Kostaryka? Śmiech na maxa, pierwsze miejsce w grupie i w sumie, przy dobrym meczu w 1/8 (liczę na to, że zagrają z WKS) awansują do top8. A to już będzie ogromna sensacja!

ponczo96 Partyzant

20.06.2014 20:19    #10546     Football Manager - Ogólna dyskusja - Reputacja
Witam.Gram w Fm 2012, Lechem Poznań na jednym savie cały czas mam rok 2022, i od początku gry cały czas wygrywam ligę,wiedzie mi się dobrze.Cały czas gram w lidze mistrzów, dwa razy doszedłem do ćwierćfinału,ale dalej żeby utrzymać fajny zespół muszę szukać,szukać i jeszcze raz szukać... najczęściej na kontynencie afrykańskim.Siatka wyszukiwania jest słaba...Wyszukuje mi 5000 piłkarzy przy czym około 3-5 jest godnych uwagi...Problemem jest to,że niemogę kupywać z dobrych klubów praktycznie nikogo,a jak już znajdę jakąś perełkę to pogra 3 lata i nie chcę przedłużyc kontraktu...
PYTANIE: Czy Reputacja wraz z sukcesami dalszymi Powoli w ślimaczym tempie,ale jednak WZRASTA? czy bez względu na to czy 10 raz pod rząd wygram lm będzie cały czas taka sama...Liczę na odpowiedź znawców :)

lancos3-11 Partyzant

20.06.2014 20:18    #10547     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
[quote="buczek93"]@lancos3-11
Włosi (a dokładniej wujek Benito) drugiego mistrza KUPILI. Zastraszyli sędziów, ale, że nikt nie chciał widzieć tego, co robią faszysty, to udano, że jest ok. Przecież Szwaby w tym turnieju zmusiły do rezygnacji albo Czechosłowację albo Austrię przez wjazd z buciorami pod pozorem szerzenia "równości i braterstwa dla mniejszości niemieckiej".

Jak po pierwszej połowie? CRC to póki co wielka sensacja, ale swoje dokładają ich rywale - Urugwaj zagrał a'la Polska, Włosi w sumie grają momentami, jakby się widzieli pierwszy raz na oczy. Co jest?
Mam nadzieje, że wyspiarze to utrzymają - ale by były jaja! I żeby jeszcze Bośnia sprawiła takiego psikusa, bo ich na to stać![/quote]
1 akapit - to prawda, ale jakby nie było historii nie zmienimy.
2 akapit - no i są jaja :puchar2:. Zgadzam się również co do Bośni. Strasznie ich szkoda z Argentyną, zresztą Australii też

buczek93 Młody aktywista

20.06.2014 18:59    #10548     Sufler - Porady do gry - Czegoś tu nie rozumiem...
@Makaron
OK, jakieś zalążki sinusoidy widzę i dostrzegam. Nie potrafię (bez względu na rotowanie składu i inksze zabiegi) rozegrać nawet 20 meczy w Hiszpanii na pełnym gazie, gdzie rywale schodzą z płaczem, mając do przerwy bagaż 5 goli. Także to nie jest takie głupie, ma swoje uzasadnienie - nie da się po prostu cały sezon gromić każdego jak leci i przez cały sezon być w topowej formie.
Natomiast handicapu na zasadzie "Twoi obrońcy zaczną podawać rywalowi" nie jestem w stanie pojąć za żadne skarby. Grają ziomki cały sezon spoko, przychodzi losowy mecz (pół biedy, jak z ogórem) i nagle amnezja i brak koordynacji oko-mózg-noga albo kiwanie własnego GK w polu karnym.
Z kontuzjami - 100% racji, nierzadko się kończy mecza w 10, bo ktośtam zejdzie przed końcem. Ale to idzie jeszcze wytłumaczyć - im dalej w mecz, tym bardziej zmęczeni zawodnicy. A im bardziej jesteś zmęczony, tym łatwiej jest Ci źle upaść, źle stanąć, łatwiej komuś takiemu huknąć pod żebro/biodro na tyle mocno, by musiał zejść - a np. jakby dostał tak na początku meczu, dałby radę to rozbiegać.
Z wynikami 0:0 to mam tak - przeważnie to ja cisnę cały mecz, ale wszyscy mają kaca i najchętniej to popłaszczyliby się na słońcu. Rywal nie oddaje strzałów, a jeśli już to robi, to najczęściej jest bramkowe 1:1 lub 2:2 - im wchodzi fuksiarski kaziur, mnie łaskawie gra pozwoli coś wbić.

buczek93 Młody aktywista

20.06.2014 18:52    #10549     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
@lancos3-11
Włosi (a dokładniej wujek Benito) drugiego mistrza KUPILI. Zastraszyli sędziów, ale, że nikt nie chciał widzieć tego, co robią faszysty, to udano, że jest ok. Przecież Szwaby w tym turnieju zmusiły do rezygnacji albo Czechosłowację albo Austrię przez wjazd z buciorami pod pozorem szerzenia "równości i braterstwa dla mniejszości niemieckiej".

Jak po pierwszej połowie? CRC to póki co wielka sensacja, ale swoje dokładają ich rywale - Urugwaj zagrał a'la Polska, Włosi w sumie grają momentami, jakby się widzieli pierwszy raz na oczy. Co jest?
Mam nadzieje, że wyspiarze to utrzymają - ale by były jaja! I żeby jeszcze Bośnia sprawiła takiego psikusa, bo ich na to stać!

CapsLock Partyzant

[quote="witja"][quote="CapsLock"][quote="Patryk96"]Jaką reprezentacje polecacie?[/quote]
Polecam Meksyk, Belgię, Polskę, USA i Australię :)

Ja szukam klubu:
- jest z 2 ligi angielskiej, francuskiej, włoskiej, hiszpańskiej lub niemieckiej
- brak (lub niewielkie) zadłużenie
- ligowy średniak (prognoza miejsc 5-12)
- młody skład (opcjonalnie)
- pieniążki na wzmocnienie składu (opcjonalnie)
Jaki klub pasuje do powyższych punktów?[/quote]

Watford, gram bodajże 7 sezon, Tommie Hoban podpora mojej defensywy mimo, że PA przeciętne!
Do sprzedania Faraoni i jeszcze jakiś inny włoch (sprzedałem go w połowie sezonu) obaj po jakies 10 mln euro, co jak na niższą klase rozgrywkową dosyć sporo. Kolejny talent to Sean Murray ale u mnie sie nie rozwinął jakoś specjalnie :D Ogólnie no polecam bo naprawde super się nimi gra. Aha, jakoś w okolicach 3 sezonu zmiana właściciela :) Brak długu :)[/quote]

Dzięki za propozycje, spróbuję nimi. Jak nie wypali to zobaczy się RB Leipzig ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution