Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sebastiano399 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.06.2014 10:15    #10511     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
Obawiam się, że los Chorwacji podzieli BiH, który też miał namieszać na MŚ. Na razie czekam na decydujące mecze. Dzisiaj będzie ciekawie o 18 - Włochy kontra Urugwaj.

Co do Hiszpanii to dostali kopniaka i mam nadzieję, że odmłodzą skład piłkarzami żądnymi sukcesów.

Francja jeszcze nie została zweryfikowana. Pierwszy poważny mecz prawdopodobnie zagra w ćwierćfinale.

Ciekawe czy mecz Niemiec z USA skończy się remisem i w ten sposób zostanie pożegnana Portugalia?

Belgowie moim zdaniem na razie nie grają na miano rewelacji turnieju jak wszyscy przewidywali.

sebastiano399 Partyzant

Wiele osób na forum było trenerami Świętych. Świetna baza, kaska jest a do tego kilku młodych zdolnych graczy na starcie.

Brazzo Młody aktywista

24.06.2014 10:04    #10513     Football Manager - Świat taktyki - Gra w ataku bez sensu
Kończysz grać, bo Twoi zawodnicy za słabi i nie będzie awansu "z miejsca"? Szkoda trochę. Popatrz na kilka karier (m.in. Mahdiego) - wszystko zajmuje kupę czasu. Nic nie masz od razu danego. Odśwież powoli skład (w miarę możliwości sprzedawaj zawodników). Więcej satysfakcji da Tobie budowa zespołu od przysłowiowego zera. A z czasem zbudujesz zespół, który będzie miał szansę powalczyć o najwyższą klasę rozgrywkową. Powodzenia w karierze!

Szupyr89 Partyzant

Witam..Czy ktoś grał już Southampton ?? Pozdawiam

bartekr Młody aktywista

Oto plik:
http://hostr.co/H1oN8xxoid4S

Miłej zabawy kolejny pojawi się może jeszcze przed okienkiem. Powinienem na następny raz ogarnąć już kluby grające w LE i LM oraz reformę II ligi :)
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Maciejusz Partyzant

23.06.2014 23:32    #10516     Football Manager - Świat taktyki - Gra w ataku bez sensu
Przede wszystkim zacząłbym od stylu zmiany gry. Moim zdaniem płynny to za dużo jak na poziom tej drużyny. Po drugie napastnicy poza Włochem mają niskie atrybuty psychiczne (Makota determinacja, opanowanie, ustawianie się) plus wykończenie akcji - nominalny skrzydłowy z dośrodkowaniem 7? Do odstrzału, albo popracuj z nim bardziej. Graham jest młody i ma dobry potencjał. Trzeba mu dać szansę, ale też wymaga poprawy. Włoch wygląda dobrze.

Dalej zmieniłbym ustawienie. Dałbym ze skrzydłowymi. I do wyboru 4-4-2, albo 4-2-3-1 i wystawiał Włocha, a potem na podmęczonych rywali młodego.

Kilka spotkań muszą dostać na opanowanie taktyki;)

piotrp504 Partyzant

23.06.2014 18:37    #10517     Football Manager - Ogólna dyskusja - Budżet Płacowy
Witam mam nadzieje że w dobrym temacie
Fm 14 oczywiście wszyściutko oryginalne na najnowszym patchu ,
gram Swansea koniec 2015 roku
mój budżet płacowy przekracza około 90 tyś euro tygodniowo natomiast budżet na transfery mam nie całe 4miliony euro .
Próbowałem te 4miliony euro przenieś na pensje wszystko cacy tylko dalej przekracza około 10 tyś tygodniowo ,dodam że na pensje dla zawodników wydaje około 1milona na tydzień .czemu budżet na płacę nie uległ zwiększeniu tylko dalej wynosi te 1 milion euro
dzięki za odpowiedzi chwilowo mam pomroczność Spoko jasną
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Yrkomm16 Partyzant

23.06.2014 16:03    #10518     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Czekam na osobę chętną by zagrała ze mną w FM 2008,12 lub 13
Mój e-mail:Theonlyyrkom16@gmail.com lub PW.
Pozdro i czekam na chętnych!

adrianABCH Partyzant

23.06.2014 15:38    #10519     Football Manager - Ogólna dyskusja - Berardi Domenico
Rozpoczynam grę i po chwili znany klub kontraktuje Berardiego za darmo.. Chodzi o to, że on dochodzi np. do Barcelony i nie ma w ogóle wartości ale także gra w Sassuolo i Juventusie. Mieliście może taki problem?

Maciejusz Partyzant

23.06.2014 13:53    #10520     Football Manager - Świat taktyki - Gra w ataku bez sensu
Mogę prosić o screeny taktyki, napastnika i jego ulubionych zagrań? Będzie łatwiej coś znaleźć;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution