Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Lukkas10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie robię koszulek ze spodenkami tylko same koszulki, więc:
Domowe: Białe z odrobiną granatowego i czerwonego
Wyjazdowe: Granatowe z lekkim akcentem białego
Alternatywne: Czerwone z odrobiną białego
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Wiesio Partyzant

Siemka

Mógłbym zamówić stroje dla boltonu wandereres?

producent strojów: mitre
sponsor: Guinness

Pierwszy: biała koszulka, granatowe spodenki + czerwone elementy

Drugi: cały granatowy(możesz ewentualnie coś pokombinować według Twojej inwencji)

Trzeci: czerwona koszulka, białe spodenki

Z góry dziękuje

Eddy Maniolo Partyzant

Miejsce reprezentacji Polski w rankingu po MŚ w Brazylii na niektórych niestety zagrali ... w swoim stylu.

http://zapod(...)bmp.html

mimo wszystko pochwalę się bo dawno nic nie wstawiałem :)

Wieczór Partyzant

[quote="Gallacher"]http://www.cmrev.com/fmoty/fm2011/1045/rok-2200.html dobiłem do 2200 roku :) zajęło mi to raptem około 2 lat z hakiem.[/quote]

A możesz pochwalić się jakie kluby prowadziłeś przez ten czas? Oczywiście rozumiem, że nie wszystkie, bo było ich pewnie sporo, ale ciekawi mnie ile lat spędziłeś w jednym klubie, ewentualne sukcesy, oraz pare ciekawych klubów :)

Sam teraz staram się zagrać jak najdłuższą kariere. Obecnie prowadzę Newcastle trzeci sezon, ale po jego zakończeniu planuje zmienić otoczenie, poszukać szczęścia w Hiszpanii, Holandii, Francji, lub może nawet USA :). Zobaczymy kogo zainteresuje. Na razie zainteresowanie wyraża Liverpool, który przez długi czas spisuje się poniżej oczekiwań. Nie zamierzam jednak zostawać w Anglii. Ciekawią mnie inne ligi, a do Anglii może jeszcze kiedyś wrócę ;)

marius_09 Partyzant

29.06.2014 14:58    #10485     Football Manager - Świat taktyki - Gra w ataku bez sensu
Teraz kombinuję z czymś takim:

Tylko jeszcze please podpowiedz mi bo dalej mnie wnerwia ta ich głupota. Mam tutaj wydaje się szybkich gości i grają jakby byli ograniczeni umysłowo to znaczy:

Napastnik. Wychodzi na pozycje, wszystko cacy tylko zamiast lecieć na bramkę. Zdobywa przewagę i czeka aż dogonią go obrońcy. Gość ma w przyśpieszeniu 16 i szybkości 12 a doganiający go obrońcy 10/9. Coś nie tak:

Skrzydłowy to samo. Zamiast lecieć po linii i próbować dośrodkować to stoi czeka, zagrywa do tyłu. Dramat.

Co im poustawiać aby się logicznie próbowali zachowywać ?

sebastiano399 Partyzant

29.06.2014 11:24    #10486     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
Ciekawy gracz. Jak się sprawdzi w Ligue 1 to śmiało może ruszać na podbój Anglii. Bielsa zaczyna przywracanie blasku OM.

Kubon Partyzant

Witam, mam pewien problem otóż nie wczytuje mi grafik w fm 2014. Wszystko robię jak należy, wszystko jest dokładnie wklejone w folderze graphics w moich dokumentach, odznaczam buforowanie skórki, przeładowuję ją i nadal wszystko jak krew w piach. Ma ktoś jakieś pomysły?

Yrkomm16 Partyzant

28.06.2014 17:11    #10488     Sufler - Porady do gry - Silnik meczowy FM 13 13.3.0
Niestety od FM 13 wszystko to jeden wielki random!
Kupiłem niedawno 14 myślałem że coś zmienią-nic.
Grałem świtem NDM i Ajaccio nacharowałem się nad taktyką i w ogóle
a i tak mnie ru###li jak chcieli i nawet nie dotrwałem do końca sezonu.
Odstaw tego crapa i wracaj do choćby 12 a najlepiej do 8.

cwks Partyzant

Po dłuższej przerwie od FM mam teraz czas żeby zagrać nową wciągajaca kariere , jednak kompletnie nie mam pomysłu kim grać.
Moje wymagania nie są jakieś wielkie , klub raczej z Europy ( najlepiej z niższych lig, ale nie z Anglii - przerażają mnie zasady wypożyczeń w tamtejszych ligach).Prognozowane miejsce to środek tabeli lub wyżej jednak nie pewniak do awansu
Jakieś propozycje?

WxR Partyzant

[quote="WxR"]Siema potrzebuje bramkostrzelnego napastnika gram legią 2 sezon najnowsza aktualizacja czekam na propozycje :)[/quote] ponawiam :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution